Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
Baby, hlásim váženie, po týždni mi odišlo 1,5kg...takže po dvoch týždňoch chudnutia, cvičenia mám dole 3,9kg....Ešte 21kg a budem spokojná🙂))
Počiatočná váha: 90,4kg
Terajšia váha: 86,5kg
Výška: 168cm
Jem päťkrát denne, cvičím Jillien🙂
dobre rano 😎 slniecko svieti a konecne su vsetci z domu tak hura do chudnutia 😀
@sundance no pekne 🙂 a ozaj ty si v našej tabulke??? 😕
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ai...
zapíš sa ak nie si.. 🙂 lebo my sa vážime a meriame v utorok 🙂
@zuzulaxx ved to neskutocne ked ma dieta prazdniny a chlap dovolenku zase trosku sme boli spolu ale to ich prejedanie ma skoro zabilo 😀 takze maly spinka idem zase oprasit bicykel a poto kocikovat kym nezajde slniecko a zajtra sa vazim a meriam som zvedava normalne ma trha ze uz by som sa aj dnes ale vydrzim 🙂
@zuzulaxx Ahoj herecko, asi je to u kazdeho ine, ale ja uz pred menzesom drzim vodu a mam tak kilo a pol nahor.Inac vies co som zistila, ked nie som myslienkami stale u toho chudnutia, co mozem, co nemozem, tak sa to nejak samo roztapa.Ked som sa na to moc sustredila, tak ani tuka.To je teda dokaz toho, ze chudnutie zacina v hlave.Hned mam este vacsiu chut do toho a tolko energie.
Ahojte, som zvedava, co mi zajtra rano ukaze vaha. Vcera sa mi podarilo zase dat 20 min na stacionarnom bicykli. Poostupne sa chcem dostať aspoň na 45 min. 2 x do týždňa. 1 x mam zumbu.
Otázočka, možno divná, ale keď beháte, aj vám tak puká v hlave kdesi za ušami?
@miraska333 Presne tak bude to v tej hlave, ale poraď ako to dostať do hlavy.Ja sa hocikedy pristihnem, že premýšľam, čo by som si dala, samozrejme nezdravé..... No ani za nič to z hlavy von nejde, máš nejaký tajný návod, isto by potešil 😎
ako si meriate pás? ja som myslela, že sa meria v oblasti, kde je najštíhlejší. a teraz čítam na stránkach chudnutie-ako, že v oblasti pupka 😲 to budem mať aj o 20 cm viac.
tak len o 3cm, až sa čudujem 🙂 😀
Ja sa tiež teším na zajtrajšie ráno normálne som vydržala sa nevážiť každý deň,síce som s vami len ten týždeň tak ešte to zázrak nebude na tej váhe ale nejem aspoň po tej 17.00hod.
@mariajozef je nás viac čo budeme zajtra ráno prešlapovať na vahe 😀 😀 😀 😀
@miraska333 no tesne pred menzesom a počas je vaha vyssia 🙂 samozrejme že všetko začína v hlave 😀 inak jedným časom to bolo aj so mnou tak 😀 😀 😀 teraz už nie už automatika 😉
inak dnes mi zase dve kamošky povedali že som riiiiiaaaaadne schudla že aku dietu držím 😵 😵 vravim že dietu žiadnu len zdrave papanie a vela pohybu a ako ma to potešilo to hadam ani nemusím rozprávať 😀 😝 😵 😵 😵 😵
@jaruska6 Tajny navod, no ja to robim tak, ked ma chut na nieco nezdrave, tak sa snazim do takej 16.hodiny si dat, aby som to stihla spalit do vecera.Ked mam nezdravy den, dalsi mam odlahceny.Takze si mozem dat vlastne co chcem, len treba davat pozor kedy a hlavne kolko.Napriek tomu clovek chudne.Skratka mam vyskusane, je jedno co clovek zje(na co ma chut) podstatne je pri chudnuti, aby ten prijem bol nizsi nez vydaj.Ja som len vyrazne obmedzila vysmazane, chipsiky, udeniny a sladkosti.To su proste kaloricke bomby, zbytocne sa pomaly chudne.Jedna fitnesska raz povedala doslova, ze cvicim preto, aby som sa mohla s chuti a bez vycitiek najest.
@zuzulaxx Jasne, to potesi a hlavne este viac namotivuje.Ja som teraz rada, ze konecne na mna prichadzaju pocity hladu.Vies, skor, ked som uzobavala co to, len pri prechode kuchynou, som ziadny tento pocit norm.zdraveho hladu nezazila.Teraz pri tej pravidelnosti jedenia hej a tak to ma byt.Organizmus sa ohlasi takto, kedy treba dodat palivo.
@katka444 Ja som citala, ze pas sa ma merat v najuzsom mieste trupu.Aj na tych strankach ako schudnut to bolo, v najuzsom mieste.Ale asi jeto nieco po novom.

dobre ránko 😎 😎 😎 to bude dnes nádherný den,slniečko svieti už od 7 hod.. 😵
dnes na obed budem mať grilovane kura na kyslej kapuste mnam 😝