icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

zuzulaxx
3. mar 2013

dobre ránko 😎 😎 😎 to bude dnes nádherný den,slniečko svieti už od 7 hod.. 😵
dnes na obed budem mať grilovane kura na kyslej kapuste mnam 😝

linka
3. mar 2013

@zuzulaxx ahoj,aj mne sa paci ta prichadzajuca jar 😵 a hlasim,ze som schudla 2kg 😀

zuzulaxx
3. mar 2013

@linka no gratulujeeem,ide to pekne dolu,teším sa 😵

sundance
4. mar 2013

Baby, hlásim váženie, po týždni mi odišlo 1,5kg...takže po dvoch týždňoch chudnutia, cvičenia mám dole 3,9kg....Ešte 21kg a budem spokojná🙂))
Počiatočná váha: 90,4kg
Terajšia váha: 86,5kg
Výška: 168cm
Jem päťkrát denne, cvičím Jillien🙂

remr
4. mar 2013

dobre rano 😎 slniecko svieti a konecne su vsetci z domu tak hura do chudnutia 😀

zuzulaxx
4. mar 2013

@sundance no pekne 🙂 a ozaj ty si v našej tabulke??? 😕
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ai...

zapíš sa ak nie si.. 🙂 lebo my sa vážime a meriame v utorok 🙂

zuzulaxx
4. mar 2013

@remr veru konečne kluuuuuud 😝 už som začínala preklínať tie prázdniny 😲 😲 😲

zuzulaxx
4. mar 2013

@sundance aha už som kukla do tabulky a máš tam napísane že sa vážiš v pondelok...tak oki..super vysledok ,gratulujem! 😵

remr
4. mar 2013

@zuzulaxx ved to neskutocne ked ma dieta prazdniny a chlap dovolenku zase trosku sme boli spolu ale to ich prejedanie ma skoro zabilo 😀 takze maly spinka idem zase oprasit bicykel a poto kocikovat kym nezajde slniecko a zajtra sa vazim a meriam som zvedava normalne ma trha ze uz by som sa aj dnes ale vydrzim 🙂

sundance
4. mar 2013

@zuzulaxx no hej vážim sa pondelok, lebo som vás až potom našla, a nechcem to meniť, už teraz čakám na pondelok ako kura na zrno🙂)

zuzulaxx
4. mar 2013

@sundance no super,,,len sa motivuj ale pamätaj že nie vždy to pojde takto dobre dolu..niekedy moze vaha aj stáť! len treba vydržať a nepopustiť a potom to naraz skočí dolu 😵

zuzulaxx
4. mar 2013

@remr jasne vydrž do zajtra 😵 😵 😵 sama som zvedava ako ste na tom,ale aj ako ja..menzes stále nemám takže sa asi nakoniec predsa len budem važiť a merať 😎
no ja čakam do pol 11 a idem na poštu s malou,do obchodu a po maleho do školky takže idem upratovať ešte

vierrra
4. mar 2013

@kesis ahoj aj mne tiez ttreba schudnut samej sa mi nechce.

miraska333
4. mar 2013

@zuzulaxx Ahoj herecko, asi je to u kazdeho ine, ale ja uz pred menzesom drzim vodu a mam tak kilo a pol nahor.Inac vies co som zistila, ked nie som myslienkami stale u toho chudnutia, co mozem, co nemozem, tak sa to nejak samo roztapa.Ked som sa na to moc sustredila, tak ani tuka.To je teda dokaz toho, ze chudnutie zacina v hlave.Hned mam este vacsiu chut do toho a tolko energie.

katka444
4. mar 2013

Ahojte, som zvedava, co mi zajtra rano ukaze vaha. Vcera sa mi podarilo zase dat 20 min na stacionarnom bicykli. Poostupne sa chcem dostať aspoň na 45 min. 2 x do týždňa. 1 x mam zumbu.

jaruska6
4. mar 2013

@sundance Pripájem sa ku gratulantom, super sa ti darí, veľmi pekné výsledky. 🙂 😀

klaudia85
4. mar 2013

Otázočka, možno divná, ale keď beháte, aj vám tak puká v hlave kdesi za ušami?

jaruska6
4. mar 2013

@miraska333 Presne tak bude to v tej hlave, ale poraď ako to dostať do hlavy.Ja sa hocikedy pristihnem, že premýšľam, čo by som si dala, samozrejme nezdravé..... No ani za nič to z hlavy von nejde, máš nejaký tajný návod, isto by potešil 😎

katka444
4. mar 2013

ako si meriate pás? ja som myslela, že sa meria v oblasti, kde je najštíhlejší. a teraz čítam na stránkach chudnutie-ako, že v oblasti pupka 😲 to budem mať aj o 20 cm viac.

katka444
4. mar 2013

tak len o 3cm, až sa čudujem 🙂 😀

mariajozef
4. mar 2013

Ja sa tiež teším na zajtrajšie ráno normálne som vydržala sa nevážiť každý deň,síce som s vami len ten týždeň tak ešte to zázrak nebude na tej váhe ale nejem aspoň po tej 17.00hod.

zuzulaxx
4. mar 2013

@katka444 ja meriam v oblasti pupka.... 😉

zuzulaxx
4. mar 2013

@mariajozef je nás viac čo budeme zajtra ráno prešlapovať na vahe 😀 😀 😀 😀

zuzulaxx
4. mar 2013

@miraska333 no tesne pred menzesom a počas je vaha vyssia 🙂 samozrejme že všetko začína v hlave 😀 inak jedným časom to bolo aj so mnou tak 😀 😀 😀 teraz už nie už automatika 😉

inak dnes mi zase dve kamošky povedali že som riiiiiaaaaadne schudla že aku dietu držím 😵 😵 vravim že dietu žiadnu len zdrave papanie a vela pohybu a ako ma to potešilo to hadam ani nemusím rozprávať 😀 😝 😵 😵 😵 😵

katka444
4. mar 2013

@zuzulaxx takže aj ja idem merať pás v oblasti pupka. zajtra to prepíšem a do tabulky 😉

katka444
4. mar 2013

@zuzulaxx ono badať už aj 2 kg. ja ked som vlani na jar zhodila 2 kg, tak hned si to svokra všimla. a to je už čo dodať 😀

zuzulaxx
4. mar 2013

@katka444 no to teda! 😀

miraska333
4. mar 2013

@jaruska6 Tajny navod, no ja to robim tak, ked ma chut na nieco nezdrave, tak sa snazim do takej 16.hodiny si dat, aby som to stihla spalit do vecera.Ked mam nezdravy den, dalsi mam odlahceny.Takze si mozem dat vlastne co chcem, len treba davat pozor kedy a hlavne kolko.Napriek tomu clovek chudne.Skratka mam vyskusane, je jedno co clovek zje(na co ma chut) podstatne je pri chudnuti, aby ten prijem bol nizsi nez vydaj.Ja som len vyrazne obmedzila vysmazane, chipsiky, udeniny a sladkosti.To su proste kaloricke bomby, zbytocne sa pomaly chudne.Jedna fitnesska raz povedala doslova, ze cvicim preto, aby som sa mohla s chuti a bez vycitiek najest.

miraska333
4. mar 2013

@zuzulaxx Jasne, to potesi a hlavne este viac namotivuje.Ja som teraz rada, ze konecne na mna prichadzaju pocity hladu.Vies, skor, ked som uzobavala co to, len pri prechode kuchynou, som ziadny tento pocit norm.zdraveho hladu nezazila.Teraz pri tej pravidelnosti jedenia hej a tak to ma byt.Organizmus sa ohlasi takto, kedy treba dodat palivo.

miraska333
4. mar 2013

@katka444 Ja som citala, ze pas sa ma merat v najuzsom mieste trupu.Aj na tych strankach ako schudnut to bolo, v najuzsom mieste.Ale asi jeto nieco po novom.