icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

katka444
4. mar 2013

@miraska333 tak teraz už ani ja neviem 😒

miraska333
4. mar 2013

Niekde pisu cez pupok merat pas, niekde kusok nad pupkom, teraz som nasla merat v najuzsej casti medzi prsiami a bruskom.No kto sa v tom ma vyznat.Ale ked sa nosili este mrkvace, svysokym pasom, meralo sa v najuzsej casti.Ale ked som videla zo zakulisia sutaze o titul miss, ten meter prikladali nad pupok.Tak teraz som z toho uplny blbec.Budem merat tiez cez pupok, tam kde slaninka realne je. . .

jaruska6
4. mar 2013

@miraska333 Asi máš pravdu, ono je to a j logické, že keď človek prejde na normál.stravu, tak treba jesť všetko, ale s mierou.Možno aj 2 krát do roka údené, slaninu,zemiakový šalát ale kompenzovať to odľahčenými dňami s veľa zeleniny, dodržaným pitným režimom a veľa pohybu, alebo neprestávať cvičiť.Mômu drobcovi sa to cvičenie tak zapáčilo, že cez víkend, keď cvičím poobede, alebo večer, normálne sa zapojí a cvičí akože so mnou 🙂).

jaruska6
4. mar 2013

@miraska333
@katka444 Tiež sa pridávam, aj ja som našla merať v najužšej časti drieku a podľa toho som sa aj odmerala a zapísala do tabuľky.Ono to je asi jedno, podstatné je týždenne si to merať cca na tom istom mieste a sledovať či sa niečo deje, hlavne pozitívne 🙂

dai
4. mar 2013

ahojte,
ak vam to nevadi tak sa k vam pridam - ja som uz 15kg schudla minuly rok - to boli tie poporodne kila a teraz zacinam znovu - nechcem uz tak vela schudnut - staci mi 5-6kg a to uz budem na mojom minime. chcem ale zlepsovat a spevnovat postavu tak si vas citam a ak vam to nevadi tiez si dovolim prispiet mojimi postrehmi.
ja som zacala teda dnes😀 na plane mam zmenu stravy - vynechavam sladkosti a bublinkove vody, plus idem jest aspon 5x za den ( s tym som schudla minuly rok ). zacala som aj cvicit - dnes sa mi podarilo nejakych 30 minut na steppery, dufam ze este nieco stihnem pokial sa malinky zobudi😉

miraska333
4. mar 2013

@katka444 Tak budeme merat cez pupok, myslim, ze vsetky tak tady meraju.Aj ked teda pas to nie je, viem, ze odjakziva je to najuzsie miesto.Vsetky ostatne miery sa meraju v najsirsich miestach.Alebo mozno len my mame divno lokalizovane, asi moc nizko pupky 😉

miraska333
4. mar 2013

@jaruska6 Ja som si svoju schudnutu vahu spred tusim osmich rokov drzala zhruba do minuleho leta. A to som bola uz na normalnej strave, co som doma navarila, to som aj ja jedla.Potom som sa ale rozozrala po veceroch a duple na obed a vecere a to uz sa prejavilo.Takze tiez si teraz vsetky neresti obmedzim, pohyb som uz vyrazne zvysila, ale ziadne striktne zakazy nebudem robit.Mam stihle kamaratky a jak ich tak sledujem, jedia absolutne vsetko, len sa tym nezaoberaju, ale vedia, kedy prestat jest.A su stale stihle.Len nasa mysel je dost touto problematikou zamestnana.Preto je dolezite sa hlavne odnaucit pozierat nieco z nudy a zo stresu.Hlavne teda.Toto je len moja skusenost, ked som mala stres.obdobie, mne nechutilo, chudla som.Potom sa vsetko vratilo do normalu, aj apetit a vsetky kilecka naspat.Mavala som aj take obdobia stresu, ked mna jedlo upokojovalo, zas som priberala.Takze dolezita je teda pozitivna mysel a riadit sa potrebami vlastneho organizmu.
Cele chudnutie je vlastne tak jednoduche, zvysit vydaj a znizit prijem.Ale ale ale.Tiez niekedy neviem odolat tym dobrotam.Ale ako ty pises, vsetko s mierou a vela pohybu.

miraska333
4. mar 2013

jaruska@ Inac odporucam knizku od E.Sipeky, Vysoka skola chudnutia.Je tam vela pravdy a aj sa niektorymi jej postrehmi riadim.

kacicka01
4. mar 2013

Ahojte 🙂 tak ja sa tiez pripojim.. Potrebujem sa dostat na svoju predtehotensku vahu, pocas tehu som pribrala 28 kg ☹ ☹ teraz som mesiac po porode a polovicu sa mi uz podarilo dat dole tym, ze si strazim co jem, posledny tyzden sa uz aj trosku prejdem s kocikom takou rezkejsou chodzou, ale beh a ine aktivne spalovanie kalorii zatial riskovat nechcem.. Ale uz sa tesim na jar, ked uz aj malicky bude moct sem tam ostat s ockom, tak planujem in-line a plavaren hned ako to bude mozne.. 🙂

lucianka222
4. mar 2013

Baby, tak sa ja zajtrajšieho váženia viac-menej bojím... Sme oslavovali tri dni, som zhrešíla zákuskami... Síce som aj cvičila, ale mám pocit, že sa nič neudialo, tak mám trocha traumu... 🙂

zuzulaxx
4. mar 2013

@lucianka222 ale váženia sa báť? 😀 vsak aspon uvidíš ako si na tom a ako si to posra*a tými zákuskami,hlavu hore 😎

nové kočky vitajte! 😵

remr
4. mar 2013

@lucianka222 neboj ja mam traumu z celeho tyzdna :-P

jaruska6
4. mar 2013

@lucianka222 Nevadí, každý raz za čas zhreší.Ak sa ti to preukáže aj na váhe, hlavu hore a treba opäť zabojovať.Pravidelná strava, pitie, veľa pohybu a bla, bla, bla....... však to všetky poznáme 😎 , len s tým dodržiavaním máme sem tam problém 🙂 .Ale všetko zlé je na niečo dobré, takže možno práve toto ťa naštartuje do novej aktivity, podstatné je nevzdávať sa a zabojovať 😖 😉

jaruska6
4. mar 2013

@miraska333 Vieš tá teória je super drvivá väčšina z nás ju perfektne ovláda, ale chute a to prečo ješ občas ovládnu každého.Treba neskutočne pevnú vôľu, ak viete kde sa dá kúpiť tak aj 10kg by som zobrala 😀 😉 🙂

miraska333
4. mar 2013

@jaruska6 Jaruska je este hore?Chcela som ti nap.co uzasne som vycitala v novom M&F.Chcela som to nechat az na zajtra.Budes este tu?Ja nemozem zaspat,tak som sa sem napichla cez mobil.

miraska333
4. mar 2013

@jaruska6 Jasne,sak teoreticky sme tu vsetky expertky.Ja tiez nemam extra volu,ale zas sa tym netrapim.Zlozvyk netreba nasilne potlacit, aspon obmedzit je tiez vykon.Vies jak som rada,ze tolko nepozeriem,co na strednej?Ale dam si zo vsetkeho,len vazne ohodne menej.A som spokojna a nie na nervy z toho.Kedysi som bola jak vyzla a pozrala som jakkeby som isla na sichtu do bani.A nepribrala som.Fest nechapem.Tak ono sa vekom vela meni ze.

lucianka222
5. mar 2013

@zuzlaxx @jaruska6 @remr No veď áno, aspoň prídem na to, že NAOZAJ by som nemala sladkosti a dobrotky... 🙂 Ale včera som urobila pokrok - u svokry som si dala len jednu čokoládku z môjho obľúbeného dezertu 🙂 🙂 🙂

zuzulaxx
5. mar 2013

dobre ránko 😎 😎 😎 😎
dnes hlásia zimuuu a silný vietor,porazí ma doma ☹

sloto
5. mar 2013

ahojte môžem sa k vám pridať? akurát dnes majú moje babule 6 mesiačikov a ja som sa rozhodla že idem chudnúť. len musím nejak postupne pretože jednu z dvojičiek ešte stále kojím. je tu niektorá, ktorá chudne aj keď kojí? ja by som potrebovala dať dole presne tých 15 kíl :( počas tehotenstva som veľmi veľa pribrala a nepodarilo sa mi zatiaľ dať všetko dole, aj keď okolo dvojičiek mám pohybu až až..kilá proste dole nejdú, tak som si povedala, že pôjdem na to teraz trošičku inak.... držte mi palce, ja budem držať vám ;)

elamaslakova
5. mar 2013

Dievčence ahojte , môžem sa k vám pridať aj keď nie som mladá mamička, nekojím a ako sa spieva v jednej pesničke,, už mi lásko není 30let ", čiže nespľňam ani vekový limit ? 🙂

remr
5. mar 2013

@sloto ,
@elamaslakova vitajte

remr
5. mar 2013

@elamaslakova neboj ani mne uz neni 30 let 🙂

zuzulaxx
5. mar 2013

@elamaslakova ahoj,vek predsa nerozhoduje či sa smieš pridať a chudnut alebo nie,privítame každú žienku 😎

@sloto juj dvojičky,krásne 😵 😵 😵 😵 no držím palce samozrejme aj ked počas kojenia to bude pomalšie ale dá sa

remr
5. mar 2013

no takze ja tento tyzden hlasim ziadna zmena len 1cm z brucha 😠 musim teda zamakat aby sa to do dalsieho merania a vazenia zmenilo

zuzulaxx
5. mar 2013

@remr no to máš tak,raz viac raz menej,raz rovnako...ako na hojdačke! ved ani ja som teraz nezhodila 2kg ako minule,ale tak ja stým rátam že teraz tieto moje posledné kilá pojdu ťažšie a ťažšie ale hlavne že nepriberáme 😀

zuzulaxx
5. mar 2013

baby premýšľam že či sa nedáme do sukromky,hm??? už je nás myslím akurát na to aby sme mohli písať a pridávať fotky v sukromnej temičke.... ste za? či ee 😕

remr
5. mar 2013

@zuzulaxx no ved to ja som sa aj bala ze po prazninach to bude horsie 😀 no co uz u nas slniecko takze mozem kocikovat do zblaznenia

zuzulaxx
5. mar 2013

@remr aj ja pojdem vonku ale ked dovarim guláš 😀 😝

lucianka222
5. mar 2013

kočky, 1,5kg dole... vôbec som v to neverila po tých oslavách 🙂 super pocit !

lucianka222
5. mar 2013

@zuzulaxx no čo sa týka sukromky, ja som skor za ako proti, no v podstate mi je to jedno... 🙂