Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
@lusja no tak o tych sladkostiach to je strasne......to aj ja..normalne jedlo mi nechyba, ale cokoladka musi byt :(........inak ja tiez kojim mam 17 mesacnu dceru, ale tak ja normalne ze aj detox organizmu s tym javorovym sirupom chystam aj l karnitin...sak uz je velka, nic jej nebude a kojim len vecer, v noci a na obed pred spanim...inak to nebude nahodou z toho kojenia ta neskutocna chut na sladke?...to ako keby energiu potrebujeme doplnat
@wikus2006 presne viem o čom hovoris, keby sa chudlo zo sladkosti, tak som anorektička 😀
@juliakocka musime sa snazit ked chceme byt stihle u nas nastastie nik sladke nemusi dokonca ani mala ani sladky caj nevypije tak mna to sladke netaha len jedlo ked mam nervy jem a maly je taky revosko tak mam nervy 😀
inac verim ze ked sa otepli tak pojde ta vaha dole lepsie stale von s detmi a nahanat sa s nimi uz nech je teplooooo 😎
Ahoj, pridávam sa k vám 🙂 potrebujem schudnúť tých 10-12kg...chudnem už 9-ty deň...je to ťažké a hlavne mám strašnú chuť na sladké...ale zatiaľ je to bez prehreškov :D
@kesis ahoj ty si presne ako ja ja som tiež mala svoju váhu 65kg keď som šla rodiť som mala skoro 100kg :(...Po pôrode som zostala na 84,8kg už som sa na to nemohla pozerať tak som obmedzila mastné jedlá,vysmážané nejem sladké keď dostanem chuť na sladké dám si sojovú tičinku ,pijem len minerálku a večer cvičim vačšinou skáčem na švihadle a za necelé 4 týždne som na váhe 79,1kg zajtra sa budem vážiť tak som zvedavá či zas šlo niečo dolu 🙂Tak držím palčeky 🙂
čaute tak tu sa pridávam aj ja :D ja by som tiež chcela tých 10- 13, len je to ťažké a presne ako hovorí @fondgirl mam neuveriteľnúúú chuť na sladkééé no hrôza.......keď som šla rodiť mala som 76 po pôrode 70 ale chcela by som tych 57-58 ...úprimne stačilo by aj tych 64 pred tehotenstvom :D
ahojky..tak tu je moja skupina 🙂 tiez potrebujem dat dole 15kg 🙂 zatial -3kg za 8dni ale to je skor voda 🙂 chcem sa dostat na moju povodnu vahu 64 dufam,ze sa mi to podari.tak teda drzim palce babule a aj sebe 😎
@juliakocka 🙂 som rada, ze nie som sama! Fakt, ta chut na sladke bude asi kojenim. Ja som sa na detox nedovazovala doteraz, aby maly nemal v mlieku nejake sajrajty. ale tie kojim len pred obednym a vecernym spankom a potom cca 1-2x v noci. Uz by som s tym aj skoncila, len nechce nic ine pit, dostanem do neho max. 2dl caju s medom denne - ale len lyzickou, z nicoho pit nechce ☹ chcem si hodit nejaku silnejsiu ocistnu kuru a hlavne chcem najst veeeeeeeeela zdravych receptov, ktore by zasytili mojho manzela aj v praci 🙂 a musim sa naucit jest pravidelne 5x denne, ja jem sice menej, ale len 3x denne a obcas (dost casto v poslednom case) zhresim sladkostou 😖 🙄
@kesis asi si dam nejaky detox - ked dokojim, kym maly este pije mlieko, nechcem ho terorizovat nejakymi mojimi toxinmi 🙂
@vivienka26 jeeeeeeeeeeeej, to si tolko hodila svihadlom??? ako dlho si zvykla skakat?
skakala som tak 15-20 minut 🙂
@vivienka26 ja keby som skakala na svihadle tak ma susedia zacnu nenavidiet 😀
ahojte baby...aj ja by som sa tea pridala, ked mozem....nikdy som nebola stihla, ale pred porodom som mala 58kg, pri vyske 158 a teraz mam 72. Malinka ma 15 mesiacov, stale ju dojcim a k tomu sme sa za posledneho polroka stahovali do dvoch roznych krajin a koncila som si ped. minimum. Mozno su to vyhovorky, ale prestala som sa hybat a uz to veru nevyzera schopne.. Ja mam vsak problem drzat akukolvek dietu. Celkovo- nevarim so zaprazkou, nevyprazam, ale rada si dam nieco sladke a posledne mesiace som sa naucila jest vecer, co je dost problem. Zacala som chodit plavat, a skusam sa hubat aj doma, ked mala spi...
podla toho som skusala cvicit, nie je to zle 🙂
a ano, aj svihadlo skusam zapajat 🙂 a zacal aj manzel, tak nas susedia asi v laske nemaju :D
Mozem sa k Vam pridat? 🙂
niekedy mám takú chuť na sladké ☹
no ja uz nekojim aj ked som chcela ale nedalo sa teraz sa napchavam ladovim salatom mam ho rada a bol v lidli v akcii 🙂 ja jem viac menej len zeleninu vajcia a kuracie prsia tak dufam ze pojede vaha dole 🙂 zajtra sa odvazim a pomeriam no a uvidim 🙂
a ozaj papam vzdy s malym tak kazde tri styri
hodinky 🙂okrem vecera a noci
@juliakocka no presne aj mne sa tak zdá pred pôrodom som bola na slané a hneď ako som otehotnela tak som prešla na sladké stále kojím a neskutočnú ,, potrebu " cítim dať si čokoládu. Som presvedčená že to bude kojením.. A keď nie tak máme aspoň výhovorku na svoje prehrešky 😀
@evulilik skus susene ovocie, cukru to ma az az a zazenie to chut na sladke.... 🙂 napr brusnice, alebo ovocie GOJI a je to aj antioxidant..ja tiez dojcim 🙂
@remr asi to tak budem musiet urobit 🙂 inak som takticky zaala vyprazdnovat chladnicku, aby tam neboli somariny 🙂 celkom to ide, lebo manzel je cely den v praci a na veceru mu vacsinou zbucham nieco varene so zeleninou 🙂
no u nas maly pije mliecko dcera sa stravuje v skole a ocino v praci niekedy donesie jedlo z prace co im zostane kucharka mu zabali 🙂 dobra teta takze ja v tej chladnicke nemam nic len maslo salamu parky su v mraziaku a veceru riesim bud suchu alebo si daju ockov obed 🙂 usetrene a nic ma tam nelaka a aj pecivo kupujem len presne na ranajky desiatu a veceru
@remr tak daleko este nie som 🙂 dcerke varim kazdy den polievocku, lebo na veceru zje nieco tuhe radsej ako kasisku...potom sa dostopka s mlieckom a potom spokojne spinka 🙂 chlieb peciem sama, takze ked nenapeciem, nemame :D co mi pripomina, ze by som mohla zacat robit cesto :D
no ja ked zacnem varit malemu budem dojedat po nom 🙂 zdrave nie 😉 varena zeleninka masko ovocicko
ahojte babenky, ja som mala vzdy vahu 49kg, po svadbe a som pribrala 6kg malo pohybu urobilo svoje, v den porodu som mala 78kg, chvalabohu po prichode domov mi ubudlo 13kg do konca decembra som mala 65kg vtedy som zacala trochu a uz su 4 kg dole , potrebujem sa ale vratit na vahu 50kg, len sa toho chytit, nechce sa mi moc pri drobcovi cvicit. je to veru tazke.
😀

ráno zeleninka - dobre požuť, poobede ovocie - tiež dobre požuť, k tomu vláknina, menej cestovín, zemiakov, ryže a bieleho pečiva. Ale čo s tou chuťou na sladké? mne kamoška dala špeciálne namiešaný čaj a vitamínové doplnky (obsahujú aj chróm, tak potláčajú chuť na sladké. namiesto 300g čokolády na posedenie už len malá tablička, aj to výnimočne :D )