Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
Ahojte baby, ja mam pocit ze po porode nic ine neriesim len dieta a svoju vahu len ako zhodit, teraz sa mi zacalo celkom darit a to som sa vykaslala na vsetky diety, len som trochu upravila jedalnicek, ale bolo by zacat cvicit a to sa mi taaaaak nechce 😒
bre rano idem dat bicykel 60 min maly zaspal 🙂
Ahoj Kočky 🙂 dnes pečené kuriatko bez kože, couscous a zeleninka 🙂 potom makať do vinotéky, večer cvičiť a dúfam že váha ukáže nejaký ten gram dolu 🙂
no ja som mala na obed paradajky s vajickom a graham rozok 🙂 idem dat rychlu chodzu kocikom a vecer by som este pocvicila no uvidim ci mi bude umoznene :-P pekny den
inac mohli by sme dat aj nejaku tabulku s mieramy a cielom ci???? ja si poctivo zapisujem do notesika 😕
@remr no ja si mieri nevediem...ale tá váha .... ☹ už tri dni ukazuje to isté ☹ Viem nemala by som sa vážiť každý deň...ale keď mi to nedá.... 😒 keď sme mali doma pokazenú váhu bolo to lepšie... 🙂
túto sme vyhrali na plese na tombole... a stále ju mám pred očami tak musím 😅
Ale môj cieľ aspoň do konca februára na váhu 79-80 kg a potom sa ide ďalej... 🙂 Chcem naspäť svoju postavu a nie tú mišelinku na bruchu ako z kamióna... 😠
Dnes obed opäť šalátik taliansky... na večeru asi zemiačiky s kyslou kapustou 😝
Možno keby som sa ešte viac hýbala išlo by to určite rýchlejšie.... 😉
Paradna tema 🙂 tak snad sa nam to podari. Super ze je nas je tu viacero "kojacich" mamiciek. Aj ja potrebujem min 20 kil, ale chcela by som 25 kil. Mam 170cm, rodit som isla 104kg 😝 , z nemocnice som sa vratila 98, teraz mam 90 a este veeelmi dlhu cestu pred sebou... chcela by som mat tych 65-70kil...
baby od pondelka jem 5x denne, pijem čistu vodu a ziadne sladkosti. uz mam 1kg dole. som trochu nervozna lebo mi chyba cukor, ale tak musím aj niečo obetovat. necvicím, ale chodím aspon na 3 hod von na prechádzku s kočíkom, takze aspon nejaky ten pohyb. drzím vám palce, ked sme sa uz takto nakopli, tak nech to dobojujeme az do konca
taaak baby ja dnes ze krasny sportovy den na a teraz prisiel mm a ze plna tacka kolacov veternikov jedine co lubim ,,ze valentin ,, tak sa priznavam zhresila som dala som si dva take malicke :-P dufam ze ich zajtra zobere do roboty lebo sa zblaznim ked budu trcat v ladnicke
Aj ja chcem len sa musim sebazapriet, ja to mam tsku sinussoidu dva roky o 20 kil lahsia, potom zase o 20 kil tahsia, teraz som 8 mesiacov po porode a uz sa na to psychicky pripravujem, musim nieco so sebou robit zachvilu navrat do prace a ja mam neuveritelnych 100 kg vyska 180, chcem mat aspon 80-85 kg vtedy sa citim dobre, ja som vzdy schudla upravou stravy a cvicenim
no veterniky v ladnicke ze mam nacvicovat sebazaprenie :-P drzte palce nesmiem ist dnes ani okolo ladnicky 😀
caute baby, super tema, rada sa pridam🙂 ja mam 167cm a 75kg..pred tehotenstvom 74kg, ktore uz tiez neboli bohvieco...pocas tehotenstva som pribrala len 6kg vdaka tehotenskej cukrovke🙂 ziadny cukor, biela muka, ani viac kusov ovocia naraz, obmedzit aj prilohu. po porode hura na vsetko, co som si musela odriekat. a hlavne sladke - za odmenu kazdy den, lebo mama musi byt pri dietati kludna, mila, spokojna..a to sladke tak super zlepsuje naladu, ze?🙂 takze si myslim, ze sladkosti su hlavny problem. zakysluju organizmus, spomaluju travenia, sposobuju unavu. treba si najst inu "sladkost". ale ako citam, vy sa super drzite🙂 len neobmedzujte mnozstvo jedla - spomalite si metabolizmus a ked take stravovanie neudrzite do konca zivota, jojo efekt zaruceny.
Dievčatá som smutná :( vážila som sa po 5 dnoch a ani gram božeeee :(
no ja zatial za tento tyzden 2kg az v nedelu sa budem merat nejdem si pokazit vikend 😀 no nic dnesny obed kuraci steak a salat 🙂
baby skuste to fakt s tym meranim a raz za tyzden pomerat budete prekvapene 🙂 ja si stale zapisujem kolko mam pas boky zadok stehna a fart ze idu aj tie cm dole co som rada 😎

Ako Vám to ide kočeny? 🙂