Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
no nic baby idem dat papat krpatemu a sup von kocikovat zas vecer ladnicka zatial v pohode nezajem 😝
ahojte baby ,bliži sa leto ,idem s vami do toho . 🙂
@kesis
@sjuz samozrejme je to merané v najširšej časti tela, len tie čiary nejako ušli 😀
ja viem, že oproti niektorým je to dobrá postava, ale ja sa necítim dobre...mala som o 7kg menej ako teraz...
jaj, a zabudla som napísať aké boli pôvodné cm....takže-
...............Na začiatku.......Úbytok.......Teraz
Prsia............100................. -6...............94
Pás................99...................-6...............93
Boky.............109...................-5.............104
Stehná........62/63...............-2/-2,5.......60/60,5
asi takto nejako 😒
ahojte ! 😉 aj ja chudnem od mája 2012 s menšími prestávkami a do dnešneho dna som dala dolu 21kg 😎 ale ešte mi treba aspon 10-12kg a leto môže začať..tak by som sa k vam rada pridala ak môžem 🙂 😉
Ahojte baby super temicka mozem sa k vam pridat 🙂 ja som zacala s chudnutim asi pred tyzdnom ked som zistila ze moje oblubene nohavice ktore som rada nosila uz nezapnem ☹ ☹ tak som si povedala dost ,, moja mila musis nieco zo sebou robit lebo to takto nejde ´´ mam 178 cm a 71kg uz od minuleho tyzdna som zacala chodit na zumbu kazdy pondelok stredu a piatok a islo dole 2kg 🙂 🙂 obmedzila som sladke aj ked mi velmi chyba a niekedy si dam tu cokoladu ale dam si len jednu kocku nie jednu celu cokoladu 😅 😅
@lucka1789 ahoj,si o kusoček lepšie na tom ako ja 😉 ja mám 177cm a 75 kg (v máji 2012 to bolo hnusných 96 kg ) 😲
inak s tými nohavicami máš pravdu aj ja som mala ten dôvod začať niečo zo sebou robiť lebo po 4 pôrode strach a hrôza ako sa tie kilá držia kokos... zvládneme to,musíme! a veríme si! 😎
@zuzulaxx jasne zvladneme to vsetky ja co som sa rozpravala s babami tak najlepsie je zacat s tymi nohavicami mat doma alebo si kupit nohavice o jedno cislo max dve mensie a snazit sa aby mi boli dobre 🙂 ja ked si predstavim ze som mala 65-64kg som bola uplne spokojnucka a teraz 71 😠 😠 a nejde to dole na bokoch sa mi to drzi ako prilepene so sekundovym 🙄
Mne zabralo - poloprazdna chladnicka, nedojedat po detoch 🙂 jem 5x denne mensie porcie, menej cukru a hybat sa a uz amm vahu ako pred porodom a dcerka ma 17m a ziadne jedenie po veceroch pri TV...
@lucka1789 no ja tých malých nohavíc a vecí mám plnu skrinu 😀 😀 😀 takže to ma motivovalo,pred prvým otehotnením som mala 60kg..to bola postavička!!! a kedže mne deti prichádzali za sebou s malým vekovým rozdielom tak som nestihla chudnut pomedzi to.. 😕 😅 ale už teraz chcem definitívne schudnut na 62-65kg a taku vahu aj udržiavať.. joj hadam sa to podarí do leta..
ahojte ja by som takisto chcela schudnut aspon takich 10 snažim sa o to už rok a nič,, pred porodom som mala 62 kg a ked som išla rodit som mala 90 kg od porodu som schudla len 5 kg poradimi niekto ako na to aby som nejakych tich par kilečkou dala dole.:::?:?? dakuje,mm,,,,
aj ja by som chela schudnut 10 kg
ja som si dala záväzok, že týždenne schudnem 1 kg, jedno jediné. A nič. napriek tomu, že cvičím a snažím sa menej jesť. Normálne mám pocit, že po 35. roku priberám zo všetkého. 😒
@sjuz no bude to na dlhšiu trať ale ked sa zaprieš a máš aspon trochu pevnu vôlu a motiváciu tak to zvládneš da sa to aj za 6 mesiacov ale treba disciplínu a tvrdosť! no moj suhlasil hned ked som zavelila že sa citim na 4 dieťatko a kedže sme mali troch chlapcov tak tu dievku sme strašne chceli a vyšlo to!! už dalšie neplánujeme a preto sa chcem dostať do formy.. 😎
@marcy77 nooo je to horšie po 35 roku lebo metabolizmus sa spomaluje vekom..ale nie nemožné.len treba sa do toho správne obuť a hlavne vydržať,výsledky určite prídu 😲
tak sa pridávam ja už mám dole 10kg,teraz to stojí lebo sme s drobcom chorý.............no verím,že to pôjde dole.............keďže mám už zabíjačkový preukaz takouto poznámkou som sa stretla u mňa v rodine......................
cvičievam doma teraz, ale chodím aj do posilovne......no už nech je jar budem bicyklovať, behávať............. 🙂
obedik salatik s tuniakom a vajicko mnam idem kocikovat 🙂
no baby ja som sa dnes uchodila :-P nohy ma feest bolia ale tesim sa zajtra sa meriam tak hadam nieco ubudlo 🙂

Môžem sa pridať? Potrebujem zhodiť cca 15 kíl, pribrala som keď mi nasadili silné lieky na štítnu žľazu a neide to dole 😒