icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

anniera
15. feb 2013

Môžem sa pridať? Potrebujem zhodiť cca 15 kíl, pribrala som keď mi nasadili silné lieky na štítnu žľazu a neide to dole 😒

remr
15. feb 2013

@anniera jasne 🙂

remr
15. feb 2013

no nic baby idem dat papat krpatemu a sup von kocikovat zas vecer ladnicka zatial v pohode nezajem 😝

ivia123
15. feb 2013

ahojte baby ,bliži sa leto ,idem s vami do toho . 🙂

bubu4125
15. feb 2013

@kesis som spokojná s cm,no tá váha ma štve!!!!

ale pridám foto, že asi cm ako...

kesis
autor
15. feb 2013

@bubu4125 Super nápad 🙂 ako ale podla mna naozaj super postavu 🙂

sjuz
15. feb 2013

@kesis nic si z toho nerob, lepsie vazit sa raz tyzdenne, alebo raz za dva tyzdne... mna to caka v nedelu rano. len treba vydrzat a pohne sa to dole 🙂

sjuz
15. feb 2013

@bubu4125 ale ved to je parada take ubytky v cm. kasli na vahu. Ja keby mam 90-60-90 tak kludne nech vazim aj 100kg :D

bubu4125
15. feb 2013

@kesis
@sjuz samozrejme je to merané v najširšej časti tela, len tie čiary nejako ušli 😀
ja viem, že oproti niektorým je to dobrá postava, ale ja sa necítim dobre...mala som o 7kg menej ako teraz...
jaj, a zabudla som napísať aké boli pôvodné cm....takže-
...............Na začiatku.......Úbytok.......Teraz
Prsia............100................. -6...............94
Pás................99...................-6...............93
Boky.............109...................-5.............104
Stehná........62/63...............-2/-2,5.......60/60,5
asi takto nejako 😒

zuzulaxx
15. feb 2013

ahojte ! 😉 aj ja chudnem od mája 2012 s menšími prestávkami a do dnešneho dna som dala dolu 21kg 😎 ale ešte mi treba aspon 10-12kg a leto môže začať..tak by som sa k vam rada pridala ak môžem 🙂 😉

lucka1789
15. feb 2013

Ahojte baby super temicka mozem sa k vam pridat 🙂 ja som zacala s chudnutim asi pred tyzdnom ked som zistila ze moje oblubene nohavice ktore som rada nosila uz nezapnem ☹ ☹ tak som si povedala dost ,, moja mila musis nieco zo sebou robit lebo to takto nejde ´´ mam 178 cm a 71kg uz od minuleho tyzdna som zacala chodit na zumbu kazdy pondelok stredu a piatok a islo dole 2kg 🙂 🙂 obmedzila som sladke aj ked mi velmi chyba a niekedy si dam tu cokoladu ale dam si len jednu kocku nie jednu celu cokoladu 😅 😅

zuzulaxx
15. feb 2013

@lucka1789 ahoj,si o kusoček lepšie na tom ako ja 😉 ja mám 177cm a 75 kg (v máji 2012 to bolo hnusných 96 kg ) 😲
inak s tými nohavicami máš pravdu aj ja som mala ten dôvod začať niečo zo sebou robiť lebo po 4 pôrode strach a hrôza ako sa tie kilá držia kokos... zvládneme to,musíme! a veríme si! 😎

zuzulaxx
15. feb 2013

@lucka1789 ale aspon pozitívum je že sme obe v meraní BMI indexu v pásme normy... konečne!! ja sa tak tešííííím že nemám nadváhu už.. 😀 😲 😲 😲 😲 😲

lucka1789
15. feb 2013

@zuzulaxx jasne zvladneme to vsetky ja co som sa rozpravala s babami tak najlepsie je zacat s tymi nohavicami mat doma alebo si kupit nohavice o jedno cislo max dve mensie a snazit sa aby mi boli dobre 🙂 ja ked si predstavim ze som mala 65-64kg som bola uplne spokojnucka a teraz 71 😠 😠 a nejde to dole na bokoch sa mi to drzi ako prilepene so sekundovym 🙄

matozazzo
15. feb 2013

Mne zabralo - poloprazdna chladnicka, nedojedat po detoch 🙂 jem 5x denne mensie porcie, menej cukru a hybat sa a uz amm vahu ako pred porodom a dcerka ma 17m a ziadne jedenie po veceroch pri TV...

lucka1789
15. feb 2013

@zuzulaxx a to nie som este ani po tehotenstve ja si ani nechcem predstavit ako by som vyzerala 😨 😨 ako zase ja to nechcem dotiahnut na nieaku anorexiu ale na nieaku normalnu vahnu kde budem spokojna aj ja aj vaha aj moj satnik 🙂 🙂

zuzulaxx
15. feb 2013

@lucka1789 no ja tých malých nohavíc a vecí mám plnu skrinu 😀 😀 😀 takže to ma motivovalo,pred prvým otehotnením som mala 60kg..to bola postavička!!! a kedže mne deti prichádzali za sebou s malým vekovým rozdielom tak som nestihla chudnut pomedzi to.. 😕 😅 ale už teraz chcem definitívne schudnut na 62-65kg a taku vahu aj udržiavať.. joj hadam sa to podarí do leta..

dominika99
15. feb 2013

ahojte ja by som takisto chcela schudnut aspon takich 10 snažim sa o to už rok a nič,, pred porodom som mala 62 kg a ked som išla rodit som mala 90 kg od porodu som schudla len 5 kg poradimi niekto ako na to aby som nejakych tich par kilečkou dala dole.:::?:?? dakuje,mm,,,,

katka2021
15. feb 2013

aj ja by som chela schudnut 10 kg

sjuz
16. feb 2013

@zuzulaxx tak ja som zacinala podobne. po druho porode 98 kil, teraz mam 90, ale chcem 65-70 takze este na dlhe chudnutie... ale co uz. Obdivujem, ze mas 4 deti, parada. Ja by som chcela este jedno, ale neviem manzela na tu myslienku presvecit...

marcy77
16. feb 2013

ja som si dala záväzok, že týždenne schudnem 1 kg, jedno jediné. A nič. napriek tomu, že cvičím a snažím sa menej jesť. Normálne mám pocit, že po 35. roku priberám zo všetkého. 😒

zuzulaxx
16. feb 2013

@sjuz no bude to na dlhšiu trať ale ked sa zaprieš a máš aspon trochu pevnu vôlu a motiváciu tak to zvládneš da sa to aj za 6 mesiacov ale treba disciplínu a tvrdosť! no moj suhlasil hned ked som zavelila že sa citim na 4 dieťatko a kedže sme mali troch chlapcov tak tu dievku sme strašne chceli a vyšlo to!! už dalšie neplánujeme a preto sa chcem dostať do formy.. 😎

@marcy77 nooo je to horšie po 35 roku lebo metabolizmus sa spomaluje vekom..ale nie nemožné.len treba sa do toho správne obuť a hlavne vydržať,výsledky určite prídu 😲

janaalzbeta
16. feb 2013

tak sa pridávam ja už mám dole 10kg,teraz to stojí lebo sme s drobcom chorý.............no verím,že to pôjde dole.............keďže mám už zabíjačkový preukaz takouto poznámkou som sa stretla u mňa v rodine......................
cvičievam doma teraz, ale chodím aj do posilovne......no už nech je jar budem bicyklovať, behávať............. 🙂

bubu4125
16. feb 2013

@kesis tak nakoniec sú dve kilá dolu....hurááááá....predsa sa to pohlo...

zuzulaxx
16. feb 2013

@bubu4125 výborneee 😵

remr
16. feb 2013

obedik salatik s tuniakom a vajicko mnam idem kocikovat 🙂

zuzulaxx
16. feb 2013

@remr super!! ja tiež šalátik s vajcom mnam 😲

kesis
autor
16. feb 2013

@bubu4125 supeeeer to som strašne rada 🙂 tak nebudem vešeť hlavu a budem čakať i ja 🙂

bubu4125
16. feb 2013

@kesis jasné, však mne sa to ukázalo až skoro po dvoch týždňoch...

@zuzulaxx 😀

remr
16. feb 2013

no baby ja som sa dnes uchodila :-P nohy ma feest bolia ale tesim sa zajtra sa meriam tak hadam nieco ubudlo 🙂