Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
@zuzula Mozem prispiet? Ked som ja chudla, tak ked z bokov, pasa, zhora. . .tak povedzme odvsadial ubudol 1cm, robilo mi to zhruba 1kilo nadol.Ale aj mne sa to zda dost tie 4cm a odvsadial.Ale teoreticky moze byt, lebo tuk je lahsi naz sval, takze 2kg tuku, vyzeraju objemovo vacsie ako 2kg masa.Ale aj tak je to dost vela za tyzden.Aj tu v MK v teme Chudnutie a vysledky je obrazok na porovnanie na vahu tuk versus sval.Ja mam teraz boky o 7cm!sirsie nez obvykle a ukazuje mi to 7kilo hore.Myslela som si, ze potrebujem zhodit 5, no tak plus este dve.Vahu uz skoro nepouzivam, velmi zriedka, skor gate a meter.
@remr a to ako sa Ti podarilo???daj mi prosim recept,mne sa ani za nic nedari zhodit
@remr Aj ja chcem vediet, taka rychlovka, za mesiac by bolo vsetko moje sadlo roztopene, tym tvojim tempom.No to by bolo uzasne 8kg za mesiac a -16cm.Pekna predstava, ale to uz je asi privela za tak kratku dobu ci?
@bubu4125 Pozerala so prispevky, mozem sa spytat kolko merias?Boky mam ako ty, ale na tvojej fotke sa mi zdaju uplne v pohode
@miraska333 162cm... 😉
@miraska333 ved ja ako chápem že tuk je lahší...ale aj tak 4cm a hlavne z pása za týžden sa mi zdá nemožné,nakolko pravidelne cvičím,a zdravo sa stravujem od mája2012..ale takýto vysledok za týžden som isto nemala 😅 😕 ja mám k dnešnemu dnu -22kg..ešte potrebujem 8-10 kg do leta a budem spokojná 😵
a to s tou váhou maš pravdu ...lepšie je sledovať cm ako váhu a zvlášť ked aj cvičíš lebo zase svaly su ťažie a vaha moze stať ale cm ubudať.. ale ja by som bez pravidelneho váženia už nevedela existovať 😀
@zuzulaxx Presne, mas pravdu.Vaha stoji, tuk ubuda, ale aj preto, ze tym cvicenim spevnuju svaly, tuk sa nahradza aktivnym svalstvom.Tak preto.Nie, ten ubytok je vela na tyzden.Je to nezdrave a skor ci neskor sa to vrati spat.Ale chcela by som taky zazrak za tak kratku dobu.Ale pojdem si pekne pomaly jak ty pises, cvicit a zmena ziv.stylu, mierna uprava jedalnicka a pojde to pekne krasne bez tyrania, v pohode a hlavne natrvalo.Teda, ked potom nezmenime radikalne zivotny styl...Alebo lepsie povidane, ked sa nevratime k tomu povodnemu.A o tom to je.
@bubu4125 Tak budem pomaly sadielko topit.Ja mam iba 156cm...Diky, ale sekne ti to stejne.Jasnacka, ze subjektivne hodnotenie je dolezitejsie nez objektivne od inych.Ani ja sa takto necitim uplne naj.Aj ked na druhu stranu, Lopezkina rit bola vyhodnotena ako najkrajsia na svete.Chlapmi.
@zuzulaxx Este som chcela dodat, ten tvoj ubytok vahy je uzasny.Gratulujem.A este, niekedy ta vaha stoji, aj ked telo zadrziava vodu.
@miraska333 hej, aj ten môj povedal, že sa mu páčim taká, taká som...aj s tým zadkom čo mám...ale tak ja sa necítim dobre vo svojom tele...ale teraz ma podporuje a je rád, že robím niečo pre svoje zdravie...jediné čo sa mu nepáčilo, bolo že z obvodu pŕs som menšia o 6cm.... 😀 ale tak čo už...
voľačo bude...
@bubu4125 Presne moj pripad, tiez, ze nechudni, baba tak ma vyzerat, na zadok nedal dopustit, ale teraz tiez podpora, ze cvicim atak.A aby som to neprehnala.Prsia sa mi tiez odparia, ale co.Push upka to jisti. . Ten pocit je dolezity, necitit sa tazko, ale zdravo.
@bubu4125 On mi sice tvrdi, ze ked budem jest a cvicit, prsia sa mi nezmensia.Bohuzial, tuk mizne odvsade kde je.To mi tiez vadi.A to mam konecne prsia jak dospela baba.No co uz.Ze vraj pomoze posilnovat prsne svaly, sval sa zvacsi, spevnie a to co tam zostalo poskoci.Inak mne podrastli aj ked mi ich pravidelne masiroval.A to mozme aj samy.To len ako info.Este som nebola vtedy pribrata.
Dievčatá dnes som veľmi štastná 🙂 i ked sa na váhe neukázalo nič, ale mne je veľka sukna ktorú som si kupila min. mesiac 🙂 neskutočne sa teším 🙂
@miraska333 nesmieme sa vrátiť k staremu štýlu...to by bol jojo efekt a ten nechcem ani počuť,nieto ešte vidieť 😠 takže pekne postupne pomaly ked to pojde tak vieš že je to chudnutie zdrave a natrvalo 😉
@babika4590,@ miraska333 ja drzim aj dietu a mam vela vela pohybu po prvej dcere som tiez tak schudla ze makala som na bicykli s kocikom a v posilke a kila aj cm isli rychlo dole mimochodom este chodim pesi po schodoch aj s malym na 4 poschodie a aj ta strava mi vyhovuje takze tak no uvidim ako tento tyzdem ja dufam ze tiez dam nieco dole no po 35 to ide tazko lebo sa cloveku nechce ale premaham sa som unavena a o 20.00 padam v posteli na hubu 😀
@remr Tak to robis presne jak sa ma, lebo bez pohybu to nejde efektivne.Ja tiez som zvysila pohybove aktivity, nic neprehanam, jem vsetko, ale menej a funguje to.
ja viem no ved leto sa blizi 🙂 a ja mam same male veci v skrini 🙂
baby kolko by mala byt ideálna miera stehna 😅 aby to dobre vyzeralo v minišatách alebo v šortkách,hm??
inac ak chcete ist so mnu tento tyzden ta ja vam budem pisat co idem papat a cvicit a mozno vam to pomoze 😉
no nic baby idem na bicykel kym maly spi ranajky celozrna zemlicka a kava jablcny ocot v tabletkach na obed pangas so salatom ladovim vela vela tekutin pijem cistu vodu caj zeleny a pu-erh hlasim sa az po obede 🙂
@zuzulaxx Suhlas, ked som bola mladsia, tak som blbla s tym, ze som si dost zakazovala.Jojo efekt sa dostavil, sice nie tych 13kg naspatky, nebolo to ani hned, zhruba 5nasledovnych rokov sa vaha +-2kg drzala, ale vratila som sa k staremu stylu, tak som si naskladala 7kg asi v priebehu poslednych 2rokov.Keby som pokracovala takto dalej, mam to vsetko spatky aj s urokom.Som za to, ze si nemame nic odopierat, ale proste ani to prehanat.Plus teda ten pohyb.Napr.kedysi som si zakazala sladke, dosla na mna kriza, asi vsetky pozname a zozrala som pol pohara velkej nutely.Teraz, ked mam chut, tak si trochu dam, ale viem, ze taky zachvat sa mi uz nestane.Proste vsetko, ale s mierou.Nech je aj psychika v pohode.Mas moj obdiv.

kde ste kdo??? musim sa pochvalit za tento tyzden ubytok na vahe 2 kg a vsade 4 cm takze som spokojna 🙂 duam ze to pojde kazdy tyzden takto 🙂