icon

Do novembra potrebujem schudnúť najmenej 20 kg

patik114
19. sep 2013

pomozte alebo poradte co mam jest a co nie .....dakujem

Strana
z2
janinah
28. dec 2013

@darinkazv upravený jedálniček nie je dieta? 😉 ....pre upresnenie......Pojem diéta znamená určitý stravovací režim zameraný na dosiahnutie určitého cieľa. ....mne je jedno kto kde dáva svoje peniaze,len píšem,že každá dieta je krátkodobá vec,pokial človek nezmení celú životosprávu nielen stravu,a to navždy

shania31
30. dec 2013

@darinkazv
Pozri, realita bola troska ina, ked sa to riesilo v oktobri. Tam hrozilo aj trestne oznamenie. Nebudem to tu rozoberat. Som rada, ze uz s tou osobou nemam nic spolocne.

darinkazv
1. jan 2014

@janinah pokiaľ si zvykneš na ten jedálniček a nastavíš sa naň, tak sa tým spôsobom môžeš naučiť stravovať už navždy. každý chápe inak pojem dieta. pre mňa sú diety tzv. zaručené, ako kávová, paradajková a čo ja viem aké ešte sprostosti, ktoré len poškodzujú zdravie 🙂

darinkazv
1. jan 2014

@shania31 hm, ťažko mi je súdiť, keď neviem, čo sa tu s nimi riešilo. ja som si o tom písala aj s kamoškou, tá mi povedala, že jej pomohol a aj jej známym. keď neviem druhú stranu veci, tak sa mi ťažko oponuje a aj ťažko sa k tomu stavia.

acivi1981
4. jan 2014

@patik114 Ja si myslím, že sa na to pozeráš z nesprávnej strany. Nie je podstatné schudnúť. Podľa mňa je omnoho podstatnejšie cítiť sa dobre vo svojom tele. Keď začneš brať nejakú drastickú diétu, tvoje telo sa ti nepoďakuje a všetko ti vráti naspäť aj z úrokmi (napr. jojo efekt; alebo strata svalov, ktoré najrýchlejšie likvidujú tuky...).

To čo treba urobiť je zdravo sa stravovať (Pozor to neznamená draho a bez chuti!) a začať cvičiť. Netreba sa sústrediť na to, koľko schudneš a po čase sa ani nenazdáš a všetci chlapi sa za tebou budú otáčať. 🙂

Na webe je spústa návodov ako jesť a cvičiť. Ja ti odporúčam fitness seriály ako je tento. http://www.familyzone.sk/category/clanok/fitnes... Cvičia ich milióny ľudí doma a všetci si pochvaľujú výsledky. Naviac je to všetko zadarmo. No možno až na karimatku. 🙂. Na tejto stránke práve začínajú od prvého dielu. Takže ak chceš môžeš začať cvičiť s nimi.

gzzzl
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2