Do novembra potrebujem schudnúť najmenej 20 kg
pomozte alebo poradte co mam jest a co nie .....dakujem
@patik114 Ja si myslím, že sa na to pozeráš z nesprávnej strany. Nie je podstatné schudnúť. Podľa mňa je omnoho podstatnejšie cítiť sa dobre vo svojom tele. Keď začneš brať nejakú drastickú diétu, tvoje telo sa ti nepoďakuje a všetko ti vráti naspäť aj z úrokmi (napr. jojo efekt; alebo strata svalov, ktoré najrýchlejšie likvidujú tuky...).
To čo treba urobiť je zdravo sa stravovať (Pozor to neznamená draho a bez chuti!) a začať cvičiť. Netreba sa sústrediť na to, koľko schudneš a po čase sa ani nenazdáš a všetci chlapi sa za tebou budú otáčať. 🙂
Na webe je spústa návodov ako jesť a cvičiť. Ja ti odporúčam fitness seriály ako je tento. http://www.familyzone.sk/category/clanok/fitnes... Cvičia ich milióny ľudí doma a všetci si pochvaľujú výsledky. Naviac je to všetko zadarmo. No možno až na karimatku. 🙂. Na tejto stránke práve začínajú od prvého dielu. Takže ak chceš môžeš začať cvičiť s nimi.

@darinkazv upravený jedálniček nie je dieta? 😉 ....pre upresnenie......Pojem diéta znamená určitý stravovací režim zameraný na dosiahnutie určitého cieľa. ....mne je jedno kto kde dáva svoje peniaze,len píšem,že každá dieta je krátkodobá vec,pokial človek nezmení celú životosprávu nielen stravu,a to navždy