Do novembra potrebujem schudnúť najmenej 20 kg
pomozte alebo poradte co mam jest a co nie .....dakujem
20kg ??? tak to za mesiac a pol nedas,iba fakt keby si bola o tej cistej vode a potom sa vsetko vrati a kde si bola do teraz??? mohla si kludne cvicit zacat papat zdravsie a ide to dole samo
@patik114 nestáva už nič iné, len odrezať 😀
ok, tvoja 3. tema.. v tych prvych dvoch ti snad neporadili dostatocne?! tym, ze sa budes stale dokola pytat, tym neschudnes.
@patik114 podľa toho do ktorého novembra, lebo ak do toho, čo príde o nejakých 6 týždňov tak jedine asi amputácia nohy, prípadne aj oboch... zázraky v tomto smere ozaj neexistujú, aj keby si sa dostala k anorektikám, tak dáš max 1-2 za týždeň...
@mafin152 lebo stále nedostala uspokojivú odpoveď, každý len že "nedá sa" a ona chce vedieť, ako sa to dá 😅
@patik114 povedala by som "všetko sa dá, keď sa chce" ... ono tým, že budeš písať na diskusie ako a neviem-nechcem-nedá sa, určite neschudneš. Už si zakladala tuším rovnaku diskusiu a čo z toho? 😅
Všetko je to v hlave a odhodlaní. 2Okg neschudneš tak rýchlo, ale pár kg, ktoré by ťa možno nakopli hej. Treba len chcieť a vytrvať. Zmena jedálnička + cvičenie. Nič viac.
Ja keď som chcela postavu upraviť tak som na žiadnu diskusiu nepísala, jednoducho som sa zobrala a začala som niečo robiť 😝
Jedna babenka tu na modrom koniku mi dala kontakt na toho pana. spissky.radek@gmail.com. Ja som sa snim este neskontaktovala,lebo momentalne kojim. Zevraj je uzasny, vsetko vysvetli, pomôze. Komunikovala s nim cez net kedze zije v nemecku. Jej ho odporucila jej znama ktora tiez pekne schudla za dva mesiace.Neviem kolko,ale za 6tyzdnov 20kg urcite nie. Jedalnicek sice na mesiac stoji 50eu,ale nelutuju ani cen,
DRZIM PALCE
12 kilov je realne ale nie drastickou dietou,pocitanim kalorii,jedz velmi male porcie a pocitaj kolko kalorii si zjedla denne maximalne 1400 kalorii mozes.A samozrejme cvicit,mne sa osvedcil disco tanec,schudne sa po tom rovnomerne vsade a je to vcelku prijemnejsie ako beh alebo posilnovanie.
Skus detox podla Antonie Macingovej, je to 4 - tyzdnovy program, velmi zdrave, velmi chutne, mozes drzat aj 2 programy po sebe, dolu ide iba tuk, nie svaly, ma to aj vychovny efekt. V kilach tolko neschudnes, no objemy idu dolu uzasne. Videla som vysledky na kamaratke, krasne sa jej vyformovala postava a to nebola tucna, ja sa do toho idem pustit tiez. Ked to hodis do guglu, na jej stranke sa ti ukaze aj vzorovy jedalnicek. je to na principe delenej stravy, no podla mojho vkusu ovela chutnejsie a hlavne nemusis spekulovat, co kedy uvarit, vsetko je v rozpise. Priprava tych jedal je velmi rychla, do pol hodky to mas aj s cistenim zeleninky. A ked si uvaris viac, mas zasobu aj na dalsi den, ja to tak robim napr. s ranajkovym salatom, co je v prvy tyzden, nachystam si ho vela a mam to na 3 dni a to mi z neho odpapkava aj dcerka. Len na uvod si nakup aspon kilo medu a kilo orechov... viac sa dozvies na stranke.
Sci-fi 🙂 Ked clovek naozaj chce, tak schudnut dokaze, ale treba to spravit zdravym sposobom, nie dietami a pod. Ja som za 4mesiace schudla 18-19kg (uz viac nechcem, ale dalo by sa aj viac). Zdrava strava a cvicenie, nic tazke.... 😎
@lucymk tak davaj bacha... https://www.modrykonik.sk/fotoblog/noemka2006/
ja sa priklanam k nazoru, ze tiez by sa to dalo .. jednoducha rovnica .. viac energie vydat ako prijat .. plati rovnako pri muzoch, zenach, mladych, starych a pod.. sup do toho ..ja potrebujem schodnut 4kg a moc sa mi tiez do toho nechce :(
@mayusik https://www.modrykonik.sk/fotoblog/noemka2006/.... si tuto o tom akoze panovi
Do novembra? a Doteraz si bola na zimnom spánku? 🙂)) Nič, nieje to reálne...reálne síce schudnúť vieš tak, že budeš o hlade niekoľko kíl, ale to poškodenie zdravia ti nestojí ani za jedno deko. Nezabudaj že zdravie máš len jedno a každé zhadzovanie kilogrammov je o sebadisciplíne a vyžaduje si vea času a úsilia...držím palčeky 🙂
@lucymk
@shania31
@zuzka0902
žienky, neviem, čo presne bolo na tom fotoblogu písané, keďže je to zmazané. ale dostala som správu do IP, že sú to podvodníci a každému rovnaký jedálniček posielajú. tak som písala kamarátke, ktorá mi dala na neho kontakt, ktorá vďaka nemu super schudla. a on napísala, že áno, sú to manželia, na tom nie je nič zlé. a že nedáva každému rovnaký jedálniček. že ona osobne dávala už viacerým známym vypracovať jedálniček a že vždy boli aj iné suroviny aj porcie. netreba asi hneď veriť takým očerňujúcim správam. hm?

Do novembra 20 kg??? Tak ja to vidím len na čistú vodu 😀 😀 😀 Žartujem...myslím si, že akákoľvek diéta by Ti pomohla toľko schudnúť za tak krátku dobu, tak sa Ti to vráti všetko nazad, aj s úrokami...