icon

Dobrota ku káve počas stráženia si váhy

6. júl 2023

Baby, tie co si aspon trochu strazite vahu… co “male” si davate ku kave? Aj sa hybem, aj zeravo jem, ale ku kave si malickost neodpustim 🙈

Sem-tam upeciem kolac, ale okrem toho, uz neviem co si dat… lottusiek a kinder cokoladok som uz prezrata, zakusky moc nemusim…

Poradte, co (skor z obchodu) mate radi a neni to zrovna kaloricka bomba a mate to radi 🤩

Dakujem za tipy 🙂

Strana
z2
kvietok173
6. júl 2023

Horku cokoladu 😉

viestta
6. júl 2023

Ja si bez hanby dam aj maly keksik, aj malu cokoladku, napriklad rumbu, ta ma nejakych 30g a asi 150 kalorii, musli tycinka ich ma aj vyse 500

autor
6. júl 2023

@viestta musli nastastie moc nemam rada 😂

A presne take male si davam aj ja … rumbu som nemala od detstva. Dakujem, skusim 🙂

kvietok173
6. júl 2023

Ak chudnes vies si dopriat aj zdravsie alternativy sladkeho ako napr spominanu horku cokoladu. Co sa tyka musli tycinky ano kupovane su zbytocne presladene a tym sa straca jej zmysel okrem vlakniny. Ja robievam domace musli tycinky . Mam pocit ze to beries ako trapenie, trest, ze si nemozes skrz chudnutia dopriat co ti chuti 😉.

autor
6. júl 2023

@kvietok173 nie, neberiem… take mam uz davno za sebou 🙂
Zdravsie alternativy si davam casto, ale niekedy mam fakt chut na nieco sladke a hriesne 🙂
A uz skor vahu udrziavam ako chudnem, len fakt hladam nieco male, chutne…
Prave uz mi dookola nic nejde na chut, tak mozno niekto poradi nieco, co by mi zachutilo…

walentina7
Odpoveď bola odstránená
viestta
6. júl 2023

@walentina7 ja napriek tomu co jem, kolko vazim a ako zijem mam patologicky nizky cholesterol. To asi so sladkym nesuvisi

ckocka
6. júl 2023

Káva bez cukru a k tomu kúsok sladkého je najvačší požitok, bez toho vraždím. Dám si čokolvek čo mám rada, ale naozaj len kúsok.

mamamasama
6. júl 2023

Ružová orbitka 😅

autor
6. júl 2023

@ckocka najkrajšia časť dňa 🤭

autor
6. júl 2023

@mamamasama 🤘🏻😂

bluka2
6. júl 2023

@viestta Cukor, Kakaová hmota, Sladené zahustené plnotučné mlieko (10 %), Rastlinné tuky (palmový, palmojadrový), Glukózový sirup, Kakaové maslo, Mliečny tuk, Alkohol, Sušené odtučnené mlieko, Arómy, Emulgátory (sójový lecitín, E476, E471), Glukózo-fruktózový sirup, Sušená srvátka (z mlieka), Zvlhčovadlo (E420), Kypriaca látka (E500), Jedlá soľ, Stabilizátor (invertáza)
57g cukru na 100g. Hm, “mňam”

marca12
6. júl 2023

@bluka2 ja rumbu milujem a je mi jedno,co je v nej. Doorajem si sladke,ved to vychodim,vybeham,pohybu mam dostatok,nemusim sa stresovat

ckocka
6. júl 2023

Ja si myslím že sa stravujem pomerne zdravo, ale keď hreším tak plnou parou, kalórie ani zloženie ma nezaujíma.

bluka2
6. júl 2023

@walentina7 nejde len o cholesterol, ale ten cukor proste spôsobuje starnutie buniek a nemá žiadnu nutričnu hodnotu. V podstate robí to, že sa nám systém opotrebuje, akoby sa trochu vždy poškriabalo cdcko. Aj také vie hrať, kým tých škrabancov nie je raz priveľa. Tak super, že si to obmedzila

zuzanaa239
6. júl 2023

Kofilu alebo tie čokoládovo-kokosové keksy koka, sojova tyčinka, deli pistaciov, ale kofila už roky je moje No.

bluka2
6. júl 2023

@marca12 kalórie vychodíš, nadledky cukru ani tak nie, ak ich máš nadbytok

viestta
6. júl 2023

@bluka2 myslis si, ze to neviem? Proste mi chuti, a hotovo. Jedna rumba tyzdenne, ked uz mi slina tecie az medzi kozy ma nezabije. Radsej si dam rumbu ako mam zo seba urobit uzlik nervov alebo sa zmenit na nepricetnu dracicu a vybijat si svoje neukojene chute na okoloiducich a spolubyvajucich.
Byt v pohode je pre mna viac ako nejake vyzivove prikazy a zakazy

bluka2
6. júl 2023

@viestta tak potom fajn… ja som našla takú “nutelu” zloženú z 55% datľovy sirup a 45% lieskove orechy a to si dám, keď sa nedá inak (povedzme pracovať neskôr večer…). Chuť úplne bohovska, jedna lyžička alebo tenká vrstva postačí, pre mna rovnaký efekt a nie sú v tom tie hnusy. Ale uznávam, také produkty aj ťažko najst

viestta
6. júl 2023

@bluka2 tak lyzickou by som to ku kave nevyjedala, natierat si to na platok polystyrenu, to uz nie je "sladkost ku kave", to uz su zdrave ranajky

ckocka
6. júl 2023

Ja si robievam aj nejaké raw koláčiky - ďatlová pasta a orechy korpus, plnka avokádo/banán a trebárs kakao alebo kokos, ovocie. Alebo na podobnom princípe rozne nepečené gulky. Mám to rada, ale keď je chuť na veterník alebo Margotku tak to ďatlová pasta nezachráni.

ankare
6. júl 2023

Veľa dobrých inšpirácii dáva Dominika Kid Kovácsova na FB a aj stránka na FB Fit recepty.
Ja Vás všetky veľmi obdivujem. Ja nemám pevnú vôľu vôbec, mňa taký život nebavil odtrhat si od ust. Vsak tak aj vyzerám. 😳

anjelok
6. júl 2023

Bonbon..u mna top mozartova gula, mnam

mandzula
6. júl 2023

Ja to riesim bananom v horkej cokolade.

zuzuliennka1
6. júl 2023

horka cokolada, kocka/dve, da sa to naucit, ze ti to bude stacit

marca12
6. júl 2023

@bluka2 tak nejem sladke na kila. Obcas si dam. Viem,ze sladke skodi z dlhodobeho hladiska. Ale bavime sa k normalnej konzumacii sladkeho. Ja napr.nesladim kavu ani caj. Rumba raz za cas mi hadam neuskodi

tyrkysova_kobyla
6. júl 2023

Pre mna je dobrotou samotna kava 🤷🏼‍♀️😃

janca704
7. júl 2023

ja si dam ku kave (raz-dvakrat za den) dve tri maslove susienky, alebo par esicok, derby susienok, kakaove venceky dva-tri a to mi staci... A ked nemam, tak aj polovica horalky je dobra 😀

horalkaaa
7. júl 2023

Ja si daval alaska trubicky, alebo par keksikov (akychkolvek), len pri tych vacsich baleniach mi vadi, ked je to dlhsie otvorene a mam problem to zjest.
A za mna lepsie mala sladkost parkrat do tyzdna, ako si cukor uplne odopierat a potom vyzrat cely bar za jedno poobedie.

A pekne na tomto svete je to, ze kazdy rozhodujeme, co do svojho tela dame samy za seba, takze niektore poburene v tejto diskusii, nech si citaju Ecka aj na toaletnom papieri 😅 ja si kurva dam keksik, ked na neho mam chut a nebudem si lepit hubu datlovou pastou 😳

tamitamitami
7. júl 2023

Ja si tiež rada doprajem sladké, niečo po obede vždy musí byť..... kľudne si dám ja niečo viac kalorické potom to vybehám.
U mňa je top ..... Z Lidla zaliate wafle v čokoláde (v balení je ich viac kusov ale každý balený osobitne), disco keksy a Kinder bueno.
Keď chcem niečo "zdravšie" tak v CBA majú také raw tyčinky rôzne príchute (na moje prekvapenie celkom chutné). Alebo také tie tyčinky čo sú zaliate rôzne rižové, špaldové plátky v čokoláde.

Strana
z2