Dojčím a napriek tomu nechudnem. Je to normálne?
Ahojte dievčata. Takže som na tom asi tak že som počas tehu pribrala 17 kg... Všetci mi hovorili neboj budeš kojiť schudneš raz dva. No ja som porodila v porodnici som nechala len 5kg a ešte stale mam 8 navyše.. Všetky kočky okolo mna sa chvalia ako chudnu napriek tomu že jedia čo vidia a ja akosi nie a nie schudnuť. JEm tak normalne, ale vaha nejde dolu.. Je to normalne???? Ste tu ešte nejake čo su na tom podobne ako ja? Rada by som prišla na pričinu a tiež či nou nahodou nemože byť paradoxne prave dojčenie a či mam ešte nejaku nadej že niekedy schudnem
@vejula
@janka1874 ahojte 😎 tak delená sa nekoná ani dneska!! 😝 no a ráno sa mi Lucka zobudila s horúčkou takže fajn ale ja len dúfam,že to má reakciu na očkovanie ani neviem prečo som ju dala šťuchnúť proti chrípke.Doteraz som ju nedala a teraz či mi preskočilo??či čo?? 😝 😅 no a čo so zrkadlami?navlečieme na ne tiež vetrovky a problém vyriešený aspoň sa nebudú rosiť ked okolo nich prejdeme 😀 😀 😀
@janka1874nejako som sa rozpísala v tridsiatníčkach 😝 no ved ani ja neuznávam očkovanie ja neviem čo mi bolo ked som ju dala ona ani nemáva chrípku je skôr alergička ale to jej nabehne tak máji a tebe Saška chodí do škôlky??
@janka1874 no je už aj súkromná ale ostala aj verejná téma asi som mala zlý deň 😝 😝 no ja budem rada ak mi ju zoberú ked bude mať 3roky u nás sú dve škôlky a napriek tomu nezobrali 17detí čo sú preplnené takže ak nebudem mať robotu nula bodov 😝 a trepať ju niekam inam sa mi asi nebude chcieť hlavne ak by som ju mala budiť zavčasu ráno 😝
tak našťastie v Ke je dosť škôlok
a vieš že som o tej téme už uvažovala bodla by nejaká kamoška v mojom veku z Ke lebo moje sú kade tade a potom už len mladé mám čo ešte nemajú rodiny čo je tiež o ničom
Ahoooojte tak som nabehla na delenú tak uvidím dokedy ma to bude držať!!! 😝 😝 😅
@janka1874 no tak ja som teraz dojedla 2 mandarínky lebo ma prepadli chute na všéétko 😝 tak asi menšie zlo.Dnes som mala mäso kuriatko ale čo zajtra neviem a muž mi doniesol z roboty fánky 😝 mňam asi ho zabijem 😠 😠 a ešte k tomu zajtra pečiem tortu a to ja si neodpustím ochutnať krém ale ja vydržím nejako to skonbinujem 😝
a zima jak sviňa 😝 😠 😠 a ja v tej vetrovke vyzerám ako jelítko POMOOOOOC 😠
@vejula no tak ja by som tam asi tiež nezapadla 😝 aj ked teraz som už tak strašne odhodlaná....ked sme boli v utorok v obchode kupovať Ninke bundičku tak mi MM povedal že ved si aj ty kúp niečo ty normálne ma to nasralo že už si aj on všimol,že stále vláčim to isté tak som len zavrčala daj pokoj a povedala si dosť 😝
No ahojte!NO čo máte nového?Ja včera otras deň chaos zmätok a panika... 😝 Nina mi spala 5.min. na obed ,lebo ju zobudil náš p........ pes !!!Takže nič som nestíhala a potom som mala nervy aaaa žrala som všetko !!!!! 🙄 😠 😠 😠 No a potom mi ju išli voziť susedeje dievky a prišli domov plačom .No a dneska ráno mi z toho žrania bolo že blééé ale dobre mi tak 😝 Janka neprilepila som ju ale veľa k tomu nechýbalo a má toho veľa na učenie a zajtra ide na kontrolu a od utorku už asi do školy teda dúfam.Vejula ja by som aj toho sušeného ovocia zjedla toľko že by bolo celkom jedno či keks,alebo ovocie 😀 no a sladký čaj ja nevypijem ani kávu.
@janca13 jaaaj tu som ešte som sa nestratila 😀 😀 😀 to by som musela trošku inak makať 😝 joj ja kavičku sladim, nie vela tak lyžička.. tiež moc sladke napoje nelubim, ale zxa to to sušene ovocičko mi veeelmi chuti... najviac slivky marhule papaja... a tiež sa viem toho riadne najesť ale fest ma potom bolia zuby... a z čokolady tiež strašne tak sa trochu krotim
a čo sa stalo že prišli domov tie susedove dievky s plačom???

@janka1874 ale......ide sezona vetroviek a kabátov tak zakryjeme
😀 😀 a končím zase zajtra pááá