icon

Ako zvládnuť nevhodné reči počas tehotenstva?

9. máj 2026

Ahojte,aj vy keď ste boli tehotné tak Vám hovorili hneď,že Vám ako narástli prsia a aké ste “pribraté” ? Aj včera sme boli na jednej oslave a až mi bolo trápne ako namňa pozerajú a stále niekto,že aké mám veľké prsia,že hneď sa dá vidieť,že som tehotná a veď nech sa nebojím po pôrode to pôjde všetko dole 🤦🏻‍♀️ už mi bolo fakt nepríjemne ani nemám chuť niekde chodiť stále sa riešia moje prsia lebo pred tehu som mala 55kg a nehovorím,že úplne malé prsia ale zas nemala som také ako teraz logicky…a tie narážky,že veď neboj sa po pôrode to schudneš no ani sa nebojím ,pribrala som zatiaľ 2kg ale každý rozpráva ako keby mám na sebe už 10+ normálne sa bojím čo bude neskôr🤦🏻‍♀️ako ste to vy zvládali ? Je to moje prvé tehotenstvo tak sa aj ja stotožňujem s tými všetkými zmenami a takéto reči mi už vonkoncom k tomu nepomáhajú..

michaela329
9. máj 2026

@anonym_autor nijako, mňa nikto nekomentoval - ak áno, tak pochválil bruško maximálne. Mne príde divné komentovať niekoho prsia ... máš okolo seba čudných ľudí, takže sa neboj byť drzá - oni sú tiež.

ivik4
9. máj 2026

Zvladala som velmi vazne problemy, nie taketo somariny. Naozaj sa to sa vypustit z hlavy, pripadne ani neriesit alebo reagovat tak ze viac to Ta osoba nepovie . Otvor si usta

anonym_273138
9. máj 2026

@anonym_autor mala som to podobne ale zas ja som aj dosť pribrala kvôli tomu že slm užívala hormóny. Veľmi má to trápila lebo som si to uvedomovala a ešte aj ludia mi to hovorili. A po pôrode to bolo ešte horšie.. niektorí ľudia by sa mali naučít mlčať

anonym_8fd9db
9. máj 2026

A to kto ti o prsiach hovori? Snad nie svokor, svokra, brat atd. Ak este kamosky tak to by ma neurazilo.

autor
9. máj 2026
@anonym_8fd9db

A to kto ti o prsiach hovori? Snad nie svokor, svokra, brat atd. Ak este kamosky tak to by ma neurazilo.

@anonym_8fd9db chodíme taká partička kamarátov stále opekať a manželoví kamaráti,že oni si hneď všimli,že iste som tehu lebo mi narástli prsia ..

anonym_724b1a
9. máj 2026

manzelovi kamarati ti museli cumiet na prsia aj predtym, ak teraz rozpoznali rozdiel. Mali mat aspon tolko chochmesu ze komentovania sa zdrzali. Kedze ho nemaju, nech ich uprata tvoj manzel, ked nie Ty

anonym_eef34b
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_8fd9db chodíme taká partička kamarátov stále opekať a manželoví kamaráti,že oni si hneď všimli,že iste som tehu lebo mi narástli prsia ..

@anonym_autor ak by manzelovi kamarati komentovali moje prsia tak ich tak rychlo uprace ze by si to viac nedovolili. Co su to za prasata.

autor
9. máj 2026

Ďakujem skúsim mu to nabudúce povedať že mi to je nepríjemné či by im to mohol naznačiť aby prestali 🙂 nechcela som tam robiť scény a riešiť také blbosti ale neni mi to príjemné sama mám čo robiť si zvyknúť na meniace sa telo

anonym_724b1a
9. máj 2026
@anonym_autor

Ďakujem skúsim mu to nabudúce povedať že mi to je nepríjemné či by im to mohol naznačiť aby prestali 🙂 nechcela som tam robiť scény a riešiť také blbosti ale neni mi to príjemné sama mám čo robiť si zvyknúť na meniace sa telo

@anonym_autor "ci by im mohol naznacit", prosim Ta. Treba im to povedat priamo a dorazne

anonym_eef34b
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nie ze naznacit. Ale nech sa sprava ako chlap a zastane si svoju zenu pred svojimi nechutnymi kamosmi co na teba nie len ze cumia ale este aj komentuju

anonym_c0302e
9. máj 2026

Manzelovi kamarati...ehm. To su nejaki velki inteligenti ocividne🙄 burani 1.stupna. Ach, dnesni muzi. Fakt na grc.

anonym_724b1a
9. máj 2026
@anonym_c0302e

Manzelovi kamarati...ehm. To su nejaki velki inteligenti ocividne🙄 burani 1.stupna. Ach, dnesni muzi. Fakt na grc.

@anonym_c0302e chcela by som vediet, ako by reagovali partnerky tych kamaratov (ak nejake maju), ze ich partneri komentuju prsia inej zeny

anonym_a760e7
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mozes sa aj sama branit, a spytat sa, ci im neni kokotno porovnavat a komentovat prsia kamosovej zeny. Nech oplodnia svoje zeny a ocumuju tie. Burani🙄

kreativka_logopedk
9. máj 2026

@anonym_autor Ako sa poznám, povedala by som niečo takéto: "Keď už mi čumíš na prsia, mohol by si mať aspoň toľko slušnosti a nekomentovať to nahlas."

januska12323
9. máj 2026

@anonym_autor pohybuješ sa medzi primitívmi alebo to preháňaš.

anonym_4bf837
9. máj 2026

@anonym_autor no musela si mat veľký výstrih kde boli dobre vidieť prsia, asi si ich mala dobre vytasené, na tesno, tak sa nečuduj. Alebo si moc citlivá

anonym_724b1a
9. máj 2026
@anonym_4bf837

@anonym_autor no musela si mat veľký výstrih kde boli dobre vidieť prsia, asi si ich mala dobre vytasené, na tesno, tak sa nečuduj. Alebo si moc citlivá

@anonym_4bf837 nesuhlasim. Este vinit autorku, ze ona si za to moze, WTF? Ona nech by aj bola oblecena akokolvek, to nikomu nedava pravo velkost akejkolvek casti tela komentovat.

anonym_4bf837
9. máj 2026
@anonym_724b1a

@anonym_4bf837 nesuhlasim. Este vinit autorku, ze ona si za to moze, WTF? Ona nech by aj bola oblecena akokolvek, to nikomu nedava pravo velkost akejkolvek casti tela komentovat.

@anonym_724b1a nemusíš súhlasiť. Sa čudujem ze si nikdy nevidela také baby ako sa obliekajú, ako majú vytasené cecky. Ved sú ich plné ulice. Vidím dennodenne. A pozrú sa aj ženy, nielen muži.

anonym_aaecd9
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor preco by mal manzel naznacovat? Je ti nieco neprijemne, tak to vyries hned, nehladaj niekoho kto bude za teba problemy riesit. Este si len tehotna a nevies primerane reagovat, co budes robit, ked rovnako neprijemne aj ked o niecom uplne inom budes pocuvat po porode, ked to budu neprijemne poznamky na adresu tvojho dietata? Kazdy si k tebe dovoli len tolko, kolko mu dovolis ty. Nauc sa branit, slusne ale razne.

aurora33
10. máj 2026

@anonym_autor tak to ste tam asi všetci poriadne primitivna partia

weruska1311
11. máj 2026

Som tesne pred pôrodom a prsia mi nikto nekomentoval .. čudná partia ste

any_soj
11. máj 2026

@anonym_autor prosím ťa, zmeň okolie, nakoľko sa dá... A zvyšok si pomysli, že sú mimo. Keby si aj 10 kíl pribrala, tak to čo je za reči 🙈 a prsia má kto potrebu komentovať? Nejaké kamošky azda zo závisti? Či nejakí uchylni chlapi? Ak si pribrala 2 kilá a oni toto riešia, tak ti s určitosťou hovorím, že trepú blbosti.

zuzanka.zuzu
11. máj 2026
@anonym_724b1a

@anonym_724b1a nikomu nedáva právo komentovať? 😀 a to už prečo? ak má niekto cecky vonku alebo vyliezajúcu riť tak kľudne okomentujem 😀 ak je s tým ok, tak ho môj koment predsa nijako nerozhodí 🤷

autor
12. máj 2026
@anonym_4bf837

@anonym_4bf837 pardon?😆v živote som nenosila výstrih lebo mi to je nepríjemné 🙂 nepotrebujem si vytasovať cecky😀