Dojčím a napriek tomu nechudnem. Je to normálne?
Ahojte dievčata. Takže som na tom asi tak že som počas tehu pribrala 17 kg... Všetci mi hovorili neboj budeš kojiť schudneš raz dva. No ja som porodila v porodnici som nechala len 5kg a ešte stale mam 8 navyše.. Všetky kočky okolo mna sa chvalia ako chudnu napriek tomu že jedia čo vidia a ja akosi nie a nie schudnuť. JEm tak normalne, ale vaha nejde dolu.. Je to normalne???? Ste tu ešte nejake čo su na tom podobne ako ja? Rada by som prišla na pričinu a tiež či nou nahodou nemože byť paradoxne prave dojčenie a či mam ešte nejaku nadej že niekedy schudnem
@janca13 ahoj, dakujem za privitanie 🙂 a nie, oni si prska striedaju 😀 lebo maly vypije viac, tak je ten jeho prsnik stale akoze prazdny a mala zase nestiha, tak je prso take plne, ze mi asi odpadne. tak ich vzdy striedam, nech sa to dorovna 😉
@vejula priznam sa, aj ja by som tak vyzierala chladnicku. ale ked maly ledva o 22-hej zaspi, tak uz nevladzem vstat z postele. niekedy ani televizor nevypnem
hej hej aj ja ho mám už tam ale keby som aspoň vedela ako dlho tam treba byť aby to malo nejaký účinok 🙂
Baby mne MM v nedeľu ked tu bola moja mama na oslave povedal,že :aha tvoje mama má lepšiu postavu ako ty no a ja mu nato:no môj milý ale to má po 6 deťoch ,tak šup šup ešte 4 a mám aj ja takú a on :no ale ved aj ty si celkom dobrá 😀
Tak baby končím prišiel MM tak ho idem spucovať nech mi nerobí šoky !! 😝Mal prísť až o tretej.
@janca13 ja sa priznam, ze som nechcela tak dlho dojcit. syncek zo zdravotnych dovodov do roka vobec nic nemohol jest, iba byt kojeny. v noci papal aj 8x, uz som z toho bola zufala a nejak som dufala, ze ked otehotniem, tak budem musiet s kojenim prestat, ale nebolo treba 🙂 ale teraz som stastna, lebo to je uzasne 😉
ťuk-ťuk kde ste? 😎 dolu z tej váhy aj tak nefunguje 😝
no konečne čo všetky vyprážate rezne či čo???? 😀
ja dnes nevarím dojedáme čo dá chladnička budem variť až zajtra len zatiaľ netuším čo to bude 😒
Baby nenechávajte ma tu samú ved ja sa bojím a ešte ma aj muchy obžierajúú svine!! 😠 😠 Mám takýto pohľad 😕 😨 že bojím bojím

@janca13 jaaaaj moja cvičím ako parom uderí kedy ma napadne a to je na 2 veci to by trebalo pravidelne no moja pravidelnosť je kedy sa mi zachce a zmyslím si ale keď ten orbitrek stále tak dobre slúži ako vešiak no nedoprajem mu