icon

Dojčím a napriek tomu nechudnem. Je to normálne?

vejula
25. sep 2010

Ahojte dievčata. Takže som na tom asi tak že som počas tehu pribrala 17 kg... Všetci mi hovorili neboj budeš kojiť schudneš raz dva. No ja som porodila v porodnici som nechala len 5kg a ešte stale mam 8 navyše.. Všetky kočky okolo mna sa chvalia ako chudnu napriek tomu že jedia čo vidia a ja akosi nie a nie schudnuť. JEm tak normalne, ale vaha nejde dolu.. Je to normalne???? Ste tu ešte nejake čo su na tom podobne ako ja? Rada by som prišla na pričinu a tiež či nou nahodou nemože byť paradoxne prave dojčenie a či mam ešte nejaku nadej že niekedy schudnem

janka1874
12. okt 2010

@janca13 jaaaaj moja cvičím ako parom uderí kedy ma napadne a to je na 2 veci to by trebalo pravidelne no moja pravidelnosť je kedy sa mi zachce a zmyslím si ale keď ten orbitrek stále tak dobre slúži ako vešiak no nedoprajem mu

vejula
autor
12. okt 2010

@janca13 akeho žalobnička ty maš doma 😀 😀 😀 nič pred nimi neutajiš 😀 No tie vahy... mali by sme podať skupinovu reklamaciu, možno z toho ešte čosi vytlčeme 😀

janca13
12. okt 2010

@janka1874 tak teba aspoň napadne ale mňa ani to nie a ja som vydala zákaz čokolvek naň vešieť 😀 a s tou pravidelnosťou máš pravdu,ja som pred tehu makala na ňom pravidelne a cítila som sa super čo sa teraz povedať nedá 😝

kitchima
12. okt 2010

@janca13 ahoj, dakujem za privitanie 🙂 a nie, oni si prska striedaju 😀 lebo maly vypije viac, tak je ten jeho prsnik stale akoze prazdny a mala zase nestiha, tak je prso take plne, ze mi asi odpadne. tak ich vzdy striedam, nech sa to dorovna 😉

@vejula priznam sa, aj ja by som tak vyzierala chladnicku. ale ked maly ledva o 22-hej zaspi, tak uz nevladzem vstat z postele. niekedy ani televizor nevypnem

janca13
12. okt 2010

@vejula ona mi závidela 😀 lebo tiež by sa jej patrilo nejaké kg zhodiť a stou reklamáciou súhlasím ale tá moja je už taká stará mrcina,že na jednej stane stojím ja a na druhú si kladiem závažia 😝 😝 😝

janka1874
12. okt 2010

@janca13 sa ti nepáči taký ovešaný? 😀 😀 😀 ale priznávam aj ja som odtiaľ už všetko spratala som myslela že tak sa skôr donútim ale keď tu sa sedí lepšie 😀 😀 😀 😀

janca13
12. okt 2010

@kitchima ale aký šibal ešte je drobec a už segre vyjedá maškrtu 😀 😀

janca13
12. okt 2010

@janka1874 čoby nie len ja ho mám v obývačke a blbo to vyzerá a nechcem ho prehodiť,lebo pred TV sa lepšie cvičí ved to poznáš nie???? 😀

vejula
autor
12. okt 2010

@janca13 tak to musi byť super vaha, ja kedysi v tych cestovinach ked vyvažovali ludi cestovinami.... To by sa nam teraz hodilo pri našej vahe by sme žralio cestoviny do buducej zimy 😀 😀

janka1874
12. okt 2010

hej hej aj ja ho mám už tam ale keby som aspoň vedela ako dlho tam treba byť aby to malo nejaký účinok 🙂

kitchima
12. okt 2010

@janca13 a tak pre mna to je lahsie ako mu sunar zarabat 😉 a take spolocne papanie je velmi mile. on malu pri tom hladka, s rucickami jej hybe a niekedy si ani nevsimnem a vytiahne malej bradavku z pusinky 😀

janca13
12. okt 2010

@vejula hej hej takú myslím 😀 😀 no keby majú mňa vyvážiť tak výrobca aj skrachuje 😝 😀 😀 😀

janca13
12. okt 2010

@janka1874 noooo moja ono nestačí dotrepať ho do obývačky ono treba naň vyskočíť a pekne ľavá ...pravá...ľavá.... 😎

janca13
12. okt 2010

@kitchima tak to musí byť strašne milé 🙂 ja sa niekedy nasmejem pri jednej a čo musíš potom ty pri dvoch 😀

janca13
12. okt 2010

Baby mne MM v nedeľu ked tu bola moja mama na oslave povedal,že :aha tvoje mama má lepšiu postavu ako ty no a ja mu nato:no môj milý ale to má po 6 deťoch ,tak šup šup ešte 4 a mám aj ja takú a on :no ale ved aj ty si celkom dobrá 😀

janka1874
12. okt 2010

@janca13 veď to 😝 😀 😀 😀 😀

kitchima
12. okt 2010

@janca13 no to ano 😀 ale ked uz tak cecaju, mohla mi ist aspon ta vaha dolu xixixi ved obcas mam dojem, ze syncek mi to mlieko taha az odniekial z kosti 🙂 a ty planujes dokedy kojit dcerku?

janca13
12. okt 2010

@janka1874 ale ved neboj dáme si novoročné predsavzatie ...... 😅 😅

janca13
12. okt 2010

@kitchima ved aj moja je na mne stále zavesená a nič 😝 ja ani neplánujem ale dúfam že vydržíme čo najdlhšie lebo je to moje posledné dojčenie tak si to chcem užiť a Lucku som ani pol roka nekojila

janca13
12. okt 2010

Tak baby končím prišiel MM tak ho idem spucovať nech mi nerobí šoky !! 😝Mal prísť až o tretej.

kitchima
12. okt 2010

@janca13 ja sa priznam, ze som nechcela tak dlho dojcit. syncek zo zdravotnych dovodov do roka vobec nic nemohol jest, iba byt kojeny. v noci papal aj 8x, uz som z toho bola zufala a nejak som dufala, ze ked otehotniem, tak budem musiet s kojenim prestat, ale nebolo treba 🙂 ale teraz som stastna, lebo to je uzasne 😉

janca13
12. okt 2010

@kitchima no to moja je tiež v noci často hore ale už som si zvykla aj ked to určite nemôžem porovnávať s tým ked si ty bola tehotná to ja som bola stále neskutočne unavená 😝 ja som stále spala 😔 😔 a to že si šťastná tak to ti verím 😉

janca13
13. okt 2010

ťuk-ťuk kde ste? 😎 dolu z tej váhy aj tak nefunguje 😝

janka1874
13. okt 2010

@janca13 😀 😀 😀

janca13
13. okt 2010

no konečne čo všetky vyprážate rezne či čo???? 😀

janka1874
13. okt 2010

ja dnes nevarím dojedáme čo dá chladnička budem variť až zajtra len zatiaľ netuším čo to bude 😒

janca13
13. okt 2010

@janka1874 no ved ja tak isto a Lucka príde až o 17:00 tak nevie čo s voľným časom 😎

janca13
13. okt 2010

Baby nenechávajte ma tu samú ved ja sa bojím a ešte ma aj muchy obžierajúú svine!! 😠 😠 Mám takýto pohľad 😕 😨 že bojím bojím

janka1874
13. okt 2010

@janca13 ja čakám že každou chvíľou vstane moja menšia slečna staršia je v škôlke
idem si zaliať kafe dáš si?

janka1874
13. okt 2010

@janca13 tak a moja malá láska je už hore