Dokonalé postavy na Instagrame verzus realita
Dnes pri prezeraní instagramu som sa zamyslela. Videli ste niekedy v živote takú dokonalú ženskú postavu, tvár, vlasy ako majú ženy na ig? Viem že instagram nieje úplná realita ale napr. ženy v love island.
kazda zena i kazdy muz ma dokonalu postavu po par frtanoch na lacno 😁🤪
@egonsk tie tvoje,, vtipné " odpovede v každej diskusii.
Ja som si to hovorila celé leto keď som chodila vkuse po kúpaliskách kade tade, a nikdy som nestretla nejakú zenu neze peknú ale takú co by mala tehličky na bruchu, vymakany zadok a povedala by som si waw postava ani jednu
vies, ze touto reakciou sa vzdy prezradis? To uz kludne mozes zadavat temy aj pod svojim nickom 😉😁
Instagramu neverim ani prd, po ulici behajú rozne zeny, no 99% z nich su obyčajne zeny, niektore pekne, niektore menej, väčšina tuctový styl.
Hlavne to obliekanie, vsetko na jedno kopyto. Reality show nesledujem, ale nemyslim, ze baby odtiaľ zrovna pobrali krasu sveta. Ale, videla som jednu zenu minule, velmi pekne elegantne oblečená, krasne vlasy, urcite nadpojene, krásny odtieň plavej farby. Vyzerala luxusne , nádherne doplny, proste tip top. To sa mi stava tak raz za 5 rokov, ze v realite vidim niekoho takeho.
No pre kazdeho je dokonalost nieco ine. Mne osobne sa napriklad velmi paci postava aj cely zjav “dminikah”, zdrave pekne vysportovane telo. Ale nie je to zadarmo, strava+makacka 🤷🏼♀️
Instagram určite nevnímam ako vzorku pekných postav, pretože filtre vedia zázraky. No keďže cvičím, tak vo fitku často vídať skutočne krásne baby so skvelou postavou - dokonalé nie je nič 🙂 Niekto sa na tom narobí viac, niekto menej-ale ak maká, tak je to každopádne vidno
@egonsk no prezrad
Denne. Neviem kde sa pohybuješ
no prkne, pekne... ale tupe
@maialeo povedala škaredá, čo závidí? 🙈 Vieš koľko pekných žien na to dopláca práve vďaka predsudkom?
Ja som videla fakt asi len jednu ženu, ktorá bola, že wau. Že som sa za ňou aj otočila.
Poznám reálne jednu babu, ktorá má aj Instagram, kde dáva profi fotky aj v plavkách a pod. Nikdy v živote by som ten profil nespojila s ňou, tie fotky sú vyretušované a ona je pre mňa v podstate tuctová baba. Akože niežeby nebola pekná, je pekná, aj postavu má peknú, ale ani zďaleka nie takú, ako na tých fotkách.
bola som na uvedeni filmu do kin a boli tam influ a musela som sa usmievat popod fuz. Slecna co sa prezentuje ako byvala fotomodelka a podla fotiek na IG je to krasna żena - je v skutocnosti 150cm hobbit ktora ma diky jemne vysunutej sanke neskutocnu podobu s konikom. Dalsia influencerka ktora nafotila super hot kalendar kde mala nohy ako 180cm gazela, ma v skutocnosti okolo 164cm, kratke na stehnach trochu baculate nohy a tvar + 15 rokov. Vyjadrovala sa ako debil rovnako ako na instagrame. Pretoze na to este filter nevymysleli.
V auguste sme boli v aquacity Poprad (!!!) a niektore baby vyzerali lepsie ako Instagram, este polovicke som vravela, ze priroda k nim bola nesmierne stedra, lebo okrem peknej tvare a skvelej postavy (tym nemyslim mnozstvo tuku a svalov, to si odmakali) maju aj krasne vlasy 😀
Vidim každý deň aspoň jednú takú krásnu s krásnou postavou. Musim aj ja na sebe zamakať.
@mamamasama ano jasne... kazdy kto je proti, resp. vyjadri svoj nazor musi hned zavidiet... vsakze 🙂 Prosim ta, preber sa dievcina, preber sa. Zivotne hodnoty su niekde inde.
Môj švagor si teraz našiel frajerku, podľa mňa je dokonalá, teda ja nemám Instagram ale postava top, pleť bez chybičky, obliecť si môže aj vrece, stále je pekná ale aj rozumná baba teda bez žiadnych umelych zubov, vlasov, pŕs, nechty má svoje pekné, no proste ja furt na ňu cumim 🤣
🤔Hm, čo je dokonalá postava? Nerýpem, naozaj ma zaujíma odpoveď. Čo je dnes trend? Existuje to ešte vôbec? Lebo dnes je to skôr miš-maš.
@heni79 pre mňa sú to telá ako v love island. Nesledujem reláciu ale sem tam mi vyhodí tie baby. Alebo ruža pre nevestu, neviem či si pozerala tak Stanka, Júlia napr
Fuji, tak som úplne stratená. Idem hľadať cez uja gúgla.
Ja som vlastnik takeho niecoho, neviem ako tvar, to je tazko hodnotit, ale este ako mlade stena som fotila pre suicide girls a tento smer. Na ten klasicky look som Ja prilis biela. Ale postavu mam vypracovanu a nemam rada, ked napr som niekde dala foto a hned, ze to si filtre. No nie su. V zivote som na fotos nepouzivala filtre. To je mozno dobre pre velke formaty a nejake magaziny. Kamosky to edituju a za mna to vyzera ako pre blbeckov. Tak bud tu prdel odmakam v gyme, alebo to nemusime ani diskutovat. To iste ked si dorobia nejake mihalnice a pod cez tie filtre. Ako mne Boh nejake extra mihalnice nedal, ale sak dal vela ineho. Tak to nejdem dorabat umelo. Ale urcite existuje vela peknych zien, tych proporcionalne peknych. Nieco Ma clovek dane a zvysok musi odmakat. Plus vela bab si pomoze nejakou plastikou. To hned vidiet

Jasné, videla som, aj poznám.
A jednu babu poznám z detstva, no tá stála prvá v rade, keď Boh rozdával peknotu (postava, pleť, vlasy, zuby, oči, no nenájdeš na nej fyzicky niečo zlé). Bohužiaľ, povahovo je to kus o inom, dosť sa zmenila na namyslenú paničku, čo chce len luxus a najlepšie veci 🫤