Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@nicky182 :(( to uz bude aj po sezone :((( a zeleny hrasok sa moze v 2f?
@penelope111 ja tie otrubove som robila 1x
@penelope111 keby sa to dalo,tak ti aj celú pošlem 🙂
@penelope111 ozaj..napíš mi recept na bábovku..chcela by som ju vyskúšať
@zuzu188 tú bábovku som robila podľa tejto ale chcem vyskúšať ešte dať do nej tvaroh aby bola taká mokrejšia 🙂
http://www.dukanovadieta.com/products/babovka-o...
@penelope111 až mi slina vybehla 😀..robíš ju do klasickej formy alebo si mám radšej kúpiť nejakú menšiu?
@penelope111 mnam mnam 🙂
@zuzu188 Vieš nemám formu na bábovku lebo nemôžem zohnať silikonovu, všade je vypredaná tak to dávam do srnčieho chrbáta 🙂 Ale myslím si že je to presne na tu bábovkovú formu.
@penelope111 jáj..aj ho vyložíš papierom,či?..ja som silikónovú videla v tescu
@zuzu188 Práveže v tescu je vypredaná bola som v dvoch 🙂 Ano dám papier a už aj ju idem robiť si ma navnadila 😀
@penelope111 ja sa neviem rozhodnúť či ju urobiť dnes alebo nie...ale zas ak ju urobím,budem môcť mlsať 😀
@penelope111 ešte jedna otázky..ten škrob mám dať zlatý klas alebo gustín...dnes som asi blond 😀 😀
@zuzu188 Dávam gustín. Mne už sa pečie akurát som mala dnes nejaké veľké vajcia ešte dobre, že som dala väčší plech lebo som mala skoro raz tak cesta ako minule 🙂 Ináč ja som blond 😀
@penelope111 idem aj ja na to 😀...hádam odhadnem sladidlo 😀
@zuzu188 Ja som dala 30 tabletiek rozdrvených minule a teraz som dala 37 lebo som dala ten tvaroh a ešte dávam par kvapiek vanilkovej arómy 🙂
@penelope111 ja mám doma aj tekuté,tak som dala to,ale iba 2 a pol lyžice a dala som to do bábovkovej formy a skoro sa mi to tam nezmestilo 😀..keď som skúšala cesto,tak chutilo fajne,tak hádam aj po upečení bude fajne 😀
@penelope111 do čoho tolko sladidla?
@tinika Do bábovky.
@penelope111 tak možno ten recept treba nejako upraviť na ten tvaroh,aby to nepadlo
kocky ako vyzera ten syr pierko? ja som ho este nikdy nevidela alebo aspon som si nevsimla
@zuzu188 Však len neviem ako 😒
kocky ja sa citim ako znovuzrodena :D a to pisalo ze budem pri 1.f. unavena a ja bola cvičit a vladala som ovela viac v poho ako minule :D som mohla uz min. tyzden začat keby som vedela ze nebudem unavena :D
@penelope111 možno dať menej škrobu
no doslo uz aj mna mna....ocavavam MS takze so dnes od rana zjedla uz treti tvaroh s bolerom, nevietie ci je toto nejak obmedzene?
@penelope111 už som zohnala tú silikónovú formu...mali ju v Tempe 😀
že jaký prehrešok 😀...musela som vyskúšať jogurt acidko..úplná mňamka 🙂

@zuzu188 Pošli mi trochu tej tvojej nechuti 😀