Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@nicky182 :(( to uz bude aj po sezone :((( a zeleny hrasok sa moze v 2f?
@penelope111 ja tie otrubove som robila 1x
@zuzu188 tú bábovku som robila podľa tejto ale chcem vyskúšať ešte dať do nej tvaroh aby bola taká mokrejšia 🙂
http://www.dukanovadieta.com/products/babovka-o...
@penelope111 až mi slina vybehla 😀..robíš ju do klasickej formy alebo si mám radšej kúpiť nejakú menšiu?
@zuzu188 Vieš nemám formu na bábovku lebo nemôžem zohnať silikonovu, všade je vypredaná tak to dávam do srnčieho chrbáta 🙂 Ale myslím si že je to presne na tu bábovkovú formu.
@zuzu188 Práveže v tescu je vypredaná bola som v dvoch 🙂 Ano dám papier a už aj ju idem robiť si ma navnadila 😀
@penelope111 ja sa neviem rozhodnúť či ju urobiť dnes alebo nie...ale zas ak ju urobím,budem môcť mlsať 😀
@penelope111 ešte jedna otázky..ten škrob mám dať zlatý klas alebo gustín...dnes som asi blond 😀 😀
@zuzu188 Dávam gustín. Mne už sa pečie akurát som mala dnes nejaké veľké vajcia ešte dobre, že som dala väčší plech lebo som mala skoro raz tak cesta ako minule 🙂 Ináč ja som blond 😀
@zuzu188 Ja som dala 30 tabletiek rozdrvených minule a teraz som dala 37 lebo som dala ten tvaroh a ešte dávam par kvapiek vanilkovej arómy 🙂
@penelope111 ja mám doma aj tekuté,tak som dala to,ale iba 2 a pol lyžice a dala som to do bábovkovej formy a skoro sa mi to tam nezmestilo 😀..keď som skúšala cesto,tak chutilo fajne,tak hádam aj po upečení bude fajne 😀
@penelope111 tak možno ten recept treba nejako upraviť na ten tvaroh,aby to nepadlo
kocky ako vyzera ten syr pierko? ja som ho este nikdy nevidela alebo aspon som si nevsimla
kocky ja sa citim ako znovuzrodena :D a to pisalo ze budem pri 1.f. unavena a ja bola cvičit a vladala som ovela viac v poho ako minule :D som mohla uz min. tyzden začat keby som vedela ze nebudem unavena :D
no doslo uz aj mna mna....ocavavam MS takze so dnes od rana zjedla uz treti tvaroh s bolerom, nevietie ci je toto nejak obmedzene?

@zuzu188 Pošli mi trochu tej tvojej nechuti 😀