Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 Mne ostal ešte kúsok na dnes a práve som ju zjedla a bola ešte lepšia ako včera a budem ju robiť vždy s tvarohom len musím odhadnúť koľko ho mám dať 🙂 Fakt je lepšia s tvarohom 🙂
Ahojte dnes som objavila super recept,ktory chcem vyskusat. Neviem, či už ho tu niekto dal, ale ak ne, tak tu je. Sú to falošné zemiakové placky. Do 125ml vody si dáme variť 3PL otrúb /môže byť kombinácia/ a štipku soli. Za stáleho miešania privedieme do varu a povaríme asi 3min. nie viac, lebo by to bolo moc tuhé. Necháme cesto prechladnúť, pridáme tam 1 vajce, 1 veľkú cibuľu, 3 strúčiky cesnaku, korenie, rascu a majoránku. Pečieme na teflónovej panvici.Vyjde 6 menších placiek. Prajem dobrú chuť.
tofu placky od 1.fazy
pol udeneho tofu, 1 vajce, trochu nizkotuc. kefiroveho mlieka/cmaru,cibula, cesnak, majoran, sol...vymixovat ponornym mixerom a piect na olejom vytretej teflonke.
FRANCUZSKE ZEMIAKY BEZ ZEMIAKOV 2,3
Potrebujeme:3 male cukety ( myslim tie malicke zelene ako uhorky),3 vajicka( alebo 2 vajicka a 2 bielka),1 tofu,1 mala cibulka, hydinova sunka (alebo 2 parky), sol, korenie,rozmarin POSTUP:cukinu nakrajame na koliecka,polovicu dame na spodok zapekacej misky, navrch nakrajame cibulku,sunku (alebo parky), tofu a dame druhu polovicu cukety. Posolime a okorenime a dame na 20 min do rury na 200°C. Po 20 min. vyslahame vajcia s trochou mlieka a zalejeme. Vrch posypeme rozmarinom (mozu byt aj ine bylinky- oregano, zazvor) a dame na dalsich 10- 15 min dopiect. Kto ma rad nakoniec postruhat aj syr Pierko.
@penelope111 nabudúce asi vyskúšam tvarohovú 🙂
@penelope111 jééj sa máš gratulujem 🙂) keby som už mala aj ja tvoje čísla ale možem si za to sama🙂)
@ninimini Ďakujem, ale mohlo to byť aj viac keby som nebola pažravá 😀 Neboj sa ty ma ešte dobehneš 🙂
zajtra váženie a meranie..no som zvedavá..a chystáme sa na výlet,aspoň si vynahradím dnešné leňošenie 🙂
@zuzu188 Kamže na výlet? Ja zajtra s manželom do práce zas neviem čo budem jesť keďže v reštikách sa nedá nič vybrať 😒
super ja az teraz si vsimla ze mm mi kupil nie ovsene ale psenicne otruby a tie som dva dni papala a mimochodom baby kde ste kupovali otruby nemlete? bo na mna kukaju jak na debila čo chcem ze mam ovsene vločky čo vymyslam, ste mi pisali ze to nie vločky ale otruby maju byt nemlete ze?
a mozno preto mi tie kolačiky nevysli ako mali :D lebo som pouzila psenične nie ovsene otruby
@penelope111 dakujem. 🙂
@penelope111 chceli by sme ísť na Oravu..práveže v reštike sa dá vybrať,ale iba keď máš BZ deň
kocky mozem ochutene acidko? ma 3% tuku
@zuzu188 Chcete isť na Oravský zámok či len tak? Jaj aj ja by som išla 😀 Ale tie šaláty mi nechutia v reštike 😒
@penelope111 iba tak ideme pochodiť 🙂...aháá..no ja som zvedavá,ako to ja zajtra vyriešim so stravou
@zuzu188 mne to nikdy nechutilo ale dnes by som v tom spala, skusim pohladat aj nizsie % ale to asi nebude rajo ako toto http://www.google.sk/imgres?q=acidko+rajo&hl=sk...
jeeej sak toto ma 1%
@zuzu188 Tak nech vám vyjde počasie nech krásne slniečko svieti 🙂 však to je ten problém, že keď ide človek mimo domu nemá čo jesť lebo by sa to v aute pokazilo ☹ Polievku viem to si dávam vývar lebo tých 5 slížov čo tam pláva môj žalúdok ani nepocíti 🙂
hehe uz som muzovi volala ide do teska kuknut :D
@penelope111 ďakujeme 🙂...ja rozmýšľam,že ak by sme šli dakde do reštiky,tak si tiež dám nejakú polievku a prinajhoršom rybu so šalátom
@zuzu188 Nad tou rybou som už aj ja pár krát rozmýšľala, ale ešte som nemala odvahu si ju dať 🙂
@penelope111 a možno mi bude iba polievka stačiť 🙂
Ahojte Dukanky... 14.5. som začala s Dukanovou dietou... dnes je 25.5. som druhý deň v 2. fáze a zistila som, že syry sa pri Dukanovi nesmu, až od tretej fazy...Neviem ako, ale nejako som to prehliadla a každý deň som mala nejaký syr nízkotučný 20 percentny... poradte, mam zacat odznova prvu fazu, alebo pokracovat v druhej,
s tym ze vyradim syry? Dakujem za odpoved.

@nicky182 Ako robíš ten škoricový koláčik? Ja som raz skúšala škoricové koláčiky a skončili v koši 😀