Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
vdaka ti alen24 a prajem pekný víkend
vcera som skusala nohavice v skrini ktore som nemala na sebe uz viac ako 3 roky,a do vsetkych som v pohode vliezla... 😀 tak ma to povzbudilo a tesim sa z toho 🙂 ,po 1,5 mesiaci dole 7 kg...
ja mám po mesiaci 7 kg dole a tiež sa tešííím ako bláázon. hlavne ten páás - to je radosť pozerať sa do zrkadla 😀 i ked ešte to chce trošku popracovať na tom ale je to určite velkáá zmena. super 😉
baby len tak dalej 🙂
@miskadusko super tesime sa spolu 😀
@alen24 super pocit že ? 😀 ja už iba do konca msiaca potiahnem a potom pôjdedm na tretiu fázu aby som do leta bola z toho vonku 😉
@miskadusko ty sa mas, ze po mesiac 7kg! ako to robis??? ja asi potiahnem aj v aprili. mne to tak dobre nejde 😒 uvidim na konci marca. ale predpoklam, ze to velka slava nebude, lebo bud.tyzden cakam "kamosku" a potom uz bude zasa nov mesiaca. tak nedam dole ani gram...
@happysmile no ja mám 7 kg dole ale ja si myslím že to je aj tým že od nového roka som nejedla pečivo a ked som vo februári začala s DD tak už bolo telo nastavené a naštartovanéé. takže asi preto.no ja budem končiť určite, už teraz nemôžem vydržať. dnes sme boli na návšteve tak som si dala taký malýý kolááčik. 😠 . ale určite si potom budem dávať pozor 😉
@miskadusko ja som si dnes konecne po dlhom case urobila tie cokoladove tycinky co hodila Erika recept. bol mnam... zjedla som ho cely, lebo som si robila len z polovicnej davky. zajtra si chcem urobit ten druhy cokoladovy... asi mam cokoladovy deficit 😀 dnes som si nan vsetko pozhanala tak zajtra pecem ako diva 😎 😀
ja mam pekny ubytok v cm. cez vianoce som si kupila riflovu minisuknu (38) a pada mi teraz cez boky. tak aj ja som schudla hlavne na zatku to vidno(6cm) a aj spodne brusko mi splaslo o 8cm 🙂 len tie kg sa nehybu... no co uz?!
@happysmile a prečo ti tak záleží na váhe ? ved ludia na ulici nebudú vedeť kolko kg si dala dole ale skôr si všimnú že máš pekné boky a zadok, nie ? 😀 a to už máš, tak prečo ...? ved velkosť 38 je úúúúplne bombováá. to si taká laňka 😉
@miskadusko 😀 😀 😀 sisisi..... ze lanka 😀 😀 😀 ja vlastne ani neviem, preco mi tie kila tak vadia?! 😅 ale ved uvidim, ako budem na konci mesiaca... potom sa rozhodnem, ci budem este v 2F alebo uz pojdem do 3F
@happysmile to som ťa nechcela prehovárať aby si išla do 3 F -lebo sme sa tak pred mesiacom dohodli 😀 . ved pôjdeš ked sa budeš cíítiť štíhla a lahúčka ako pierko 😉 . aby si to tak nebrala... ja len že máš tiež pekné výsledky. ja si tiež niekedy cez den poviem že večer si dám pohár vína- i ked viem že sa nemá a ked príde večer tak si ho aj tak nedám lebo si to nechcem pokaziť. tá dieta ma nejako ťahá stále dopredu a dopredu. asi je to preto že vidím výsledky a to je teda dosť motivujúce. toto je moja prvá dieta pri ktorej som vydržala.
@miskadusko presne ako si napisala 🙂 aj mna to stale motivuje a taha dopredu a nezhresit... stale odolavam "zakazanym" potravinam a vobec mi nechybaju 😵 a neboj vobec to neberiem, ze ma prehovas 😀
@miskadusko tak ja este potiahnem...uz som si teraz tak zvikla 🙂 som zvedava ze ako to bude v 3 faze...ci tie kg nepojdu hore 😒 a ty si teraz na akej vahe?
@miskadusko no ja presne ako ty moja prva dieta ktoru som vydrzala 😀 ale tiez ked vidim ze to ide ma to taha dalej 🙂
@alen24 teraz mám 55kg. ale zrovna som skonštatovala že je na čase prestať lebo mi začala padať obrúúčka 😀 . tak možno to skončim aj skôr ( kým ju nestratím ) a začnem viac alebo intenzívnejšie cvičiť brucho aby trochu spevnelo... uvidím tento týžden ako sa mi bude chcieť 😉
@miskadusko co!!!!???? 55!? tak to som oproti tebe riadna obezitka 😀 😀 😀 tak to mam este co robit... 😀 ale 55 by som nechcela to je na mna uz moc 😅
@happysmile ale ty si úplne iná postava ako ja- aspon podla tej profilovky. ja som začínala na 62 kg. ale teraz asi už fakt trochu zmiernim a začnem pomaly prechádzať do trojky. i ked brucho ešte mám ale bojím sa začnem chudnúť na iných partiach a potom mi to bude už len na škodu. no šak niekto hovorí že chudne aj v 3 F, tak uvidíme 😉
@miskadusko tak to si dobra.... 🙂
@miskadusko asi ano, ja som 55 nemala ani na zakladke 😀 😀 😀 vzdy som bola taky tucko 😎 teraz som ok. tak ked to dokopem aspon po tu 60tku tak budem happy-prehappy 😵 😵 😵
@happysmile podarí sa to, uvidíš. máme dobre naštartovaný organizmus takže určite každá dosiahneme to ssvoje vytúženéé . 😉
ahojte baby, je tu niektora co drzite tuto dietu aj pocas kojenia,nema to vplyv na tvorbu mliecka,lebo ja by som chcela zacat ale kojim, maly ma 5 mesiacov a este sme len s prikrmom na obed zacali a ja od zaciatku mam mlieka len tak tak pre neho tak aby som nieco nepokaslala
@ada1702 to je ale blbe, ideme v lete na svadbu a uz neviem ako schudnut normalne zdravo tak som myslela ze skusim toto,ale asi vsetky diety nie su moc dobre na mlieko, ja uz som zacala pit aj caj na spalovanie zisla mi vaha o dve kila za mesiac ale okamzite my odislo aj mlieko tak som hned prestala
Ahojte baby... zdravi vas dalsia "Dukanka". Sice este len 5dnova....nie je tu niekto kto tiez este len zacina s touto dietkou?

jarus21 jáj moja ja to držím dlho, mala som asi 2 týždne pauzu, lebo som sa nedokázala udržať a potom som sa znova naštrtovala, a dlho som stála na váhe zhruba za 4 mesiace, ale mojou vinou, ale ja tvrdím, radšej pomaličky ako razom