icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
13. jún 2012

@zuzu188 A ešte ako si ju varila a koľko? To si iba rozobrala ten karfiol na malé kúštičky?

penelope111
13. jún 2012

@nicky182 Kebab budem ja robiť 🙂 Kuracie na kocečky okoreniť kebab alebo gyros korením a na panvici len upiecť, ale rozmýšľam že si to okorením deň predtým aby to dobre vsiaklo do vnútra 🙂

penelope111
13. jún 2012

@nicky182 Aha som si myslela, že si robila tie tortili na tom tanieri čo su tam písane. No niečo vymyslím 🙂

nicky182
13. jún 2012

@penelope111 uhmmmm, dobree, ale vies co by bolo najlepsie - nalozit to s olejom 😀

nicky182
13. jún 2012

@penelope111 na akom tanieri ?

zuzu188
13. jún 2012

@penelope111 ja som ho hodila do robota a to ho na také malé kúsočky podobné ryži rozmixovalo...varila som ho,dokým nebol mäkký (dala som pre istotu viac vody)

penelope111
13. jún 2012

@nicky182 To by bolo s tým olej veru chutnejšie 🙂 Tieto som myslela http://www.dukanovadieta.com/products/tortilly-...

penelope111
13. jún 2012

@zuzu188 Takú mám chuť na tú ryžu, že sa neviem rozhodnúť čo variť 😀

zuzu188
13. jún 2012

@penelope111 vyskúšaj ju 🙂

zdenka112
14. jún 2012

ahojte tak zatial sa drzi,ubytok len dve kilecka,mam dostat menš.tak som sa asi aj preto dalej nepohla.vcera som mala konecne aj zel.salatik ku kuraciemu masku,dnes mam na obed rybičky tak sa tesim.za chvilku do skolky a sup do prace,sa mi neceeeeeeeee 😠

renata32
14. jún 2012

cleo02,nicky182,alen24,ninimini,zuzu188,penelope11.MOje zlate kocky,dakujem VAm velmi pekne za podporu 🙂Ale je mi hrozne ☹ ☹ ☹

alen24
14. jún 2012

@renata32 drž sa 🙂

ejuskaaa
14. jún 2012

Dobre ranko🙂) @renata32...to ma velmi mrzi..a mozem sa spytat v ktorom si mesiaci? ja verim ze to bude dobre.... Babiky acidko sa moze pit to 1 percentne? dnes mam zeleninovy den aj,sa tesim 🙂)) Pisete tu vzdy o princovi snad sa moze ten jest?ak hej v momente idem kupit,neskutocne mam chut na sladke,vsak ked malemu davat sladkost ovoniavam to aspon ako pes:.)))))zajtra mam vazenie,nechcem dnes zhresit🙂a co mam robit ked je v sobotu velka oslava?sestra ma 35..nechcme tam robit cirkus aby nevedeli ostatni ze mam dietu a tak..ze by som si troska zobla obed a sladke nie a potom na druhy den mi odporucate za trest len vodovy den alebo ako?nechcem pribrat kvoli oslave..aj tak som ako chlpata deka.🙂

lucyfuk77
14. jún 2012

11 den - 2,5 kg 😉

mirusa30
14. jún 2012

@kaja73 ahoj mozem sa opytat, oni neposielaju domov denne menu? ako napriklad pri ediete,..hned by som to brala....

ninimini
14. jún 2012

@renata32 ja viem že je ti hrozne viem si to predstavit ☹ dúfam že to malinké podrastie a urobí rodičom velkú radost

ninimini
14. jún 2012

mne už odchádza motivácia už mám pocit že to nie je zdravá diéta dnes plné umývadlo krvi od zúbkov tak to nechápem 😠

cleo02
14. jún 2012

@ninimini fuha ☹ vitaminy beries? a davas si dost zeleniny?

natahli
14. jún 2012

@renata32 je mi to ľúto ☹ ....ale práve takéto detičky su veľmi statočné..neboj dobre to dopadne a budeš sa ešte tešiť aké máš krásne zdravé dieťatko...drž sa

alen24
14. jún 2012

@ejuskaaa na oslave si daj jeden kolacik a zeleninku s maskom..a nikomu nebude nic podozrive 😉 ...a skor sa pise pravidelna strava 5 krat do dna ...ja by som si urcite nedala vodovy den...vazim sa kazdy den a ked jem 5 krat do dna povolene potraviny schudnem skor akokeby som jedla malo mam to uz odskusane a ja som po vod.dni nemala dole ani deko ale na kazdeho inac vplyva 😀

ninimini
14. jún 2012

@cleo02 no práve teraz ani nie a zelenika mi chýba ja si vačšinou len niečo hodím do úst lebo na stolovanie ani čas nemám čo je velmi zlé ale budem sa snažit to zmenit a hlavne 5xdenne jest lebo takto si spomalujem metabolizmus 😠

cleo02
14. jún 2012

@ninimini tak sup sup, inak vitaminy som aj ja teraz zanedbavala, aspon si mi dala impulz zacat zas pravidelne

kaja73
14. jún 2012

@mirusa30 myslis Norbi upade?-sa mi zda,ze robia aj rozvoz-za daky poplatok.
Mne to vzdy rano vyzdvihol mm,takze to presne neviem.

ejuskaaa
14. jún 2012

@alen24 dakujem takze urobim ako vravis na oslave neico zobnem a na druhy den pokracujem normalne:.)) Moja kamaratka je dnes uz hotova,ze jej je uz zle z toho,dnes ma 11 den a ryby uz ani citit:.) ale schudla ze uz navlecie gate co predtym nie ale ona sa nevazila..ach jaj kolko trapenia pre krasu my mame:.)))

cleo02
14. jún 2012

@ejuskaaa pravdupovediac sa niekedy trosku cudujem, ked niekto povie ze uz je prejedeny nejakej potraviny ako ta tvoja kamoska - a to ma za sebou len 11 dni - ja to taham uz asi dva mesiace a neprejedla som sa este nicoho, myslim ze jedalnicek je tak pestry pri tejto diete, ze sa da toooooolko obmienat 🙂 len treba trosku prestudovat net 🙂 inak suhlasim s alen24, pokracuj riadne dalej, alebo si mozes dat dva BD dni a potom opat striedanie

ejuskaaa
14. jún 2012

@cleo02 ved to ani mne nic nechyba,akoze necitim sa ani hladna aked da sa dat vselico,teda ja ryby nejem ale ajtak sa da:.)dobre dam si dva BD asi potom🙂Baby a co tu pisete ze jete cierneho princa?to ozaj toho normalneho?to sa smie?

bybi
14. jún 2012

Tak som sa rano vazila a stale ziadny ubytok ☹ Ale zacala som spinit tak to budu asi "kramy", teda moje nekramy, tak dufam ze o par dni tam uz nejaka zmena bude... Ved urcite jem menej kalorii ako pred tym a myslim ze dobre dodrzujem a zatial ziadny prehresok...

cleo02
14. jún 2012

@ejuskaaa to s tym princom by aj mna zaujimalo - ale ved je tam cokolada nie?

nicky182
14. jún 2012

@penelope111 tat tento recept som vi vobec nevsimla, mnaaaam ..nemam dukan majonezu 🙂 dnes so si na obed spravila "cestoviny" s dusenymi paradajkami, cibulkou a tofu ....ja toto proste milujem 🙂