Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Jaj baby dobre som sa zabavila na vas dnes mate dobru naladu aj mne ste ju vylepsili 😀 @nicky182 noooooo boa to husta mleicna polieva,ale konecne som sa nazrala po mesiaci 😝 a oddnes poslucham,jem tvaroh sunku acidko..dobre?mam BD..tak lasky krasne ste pochudli,prajme vam to a prajte mi to iste 😀 ,lebo strasne to pomaly leze zo mna,dnes sa idem vazit ze olko som nabrala za vcerajsok 😠 papa atial
neviem ktorá ste si robila tie tofu palcky ale mne to teda vobec nechutilo musela som si to vylepšit🙂) rozpadávalo sa to ale mala som biel tofu a nemala som kefír tak možno preto
@penelope111
@zuzu188
@nicky182 zatial bez pehrešku 🙂) držte palce
@penelope111 dakujem si zlatučká
Tak je toto mozne?predvcerom som sa vazila,a dnes som sa vazila a mam o 1,5 ila viac?lern za to ze som si dala vcera tanier poolievky a pohar jahodovej peny?to co:! 😠 to teraz dalsi mesiac mam zhadzovat to co som este predvcerom nemala? 😠 😢
@ejuskaaa To určite nemáš s toho. To máš asi len vodu 🙂
Myslis?No ja som asi jedina co nevie vlastne ako ma drzat tuto dietu..
@ejuskaaa Myslím, že áno lebo veľa si toho nezjedla to ja už by som mala 100 kg potom čo som všetko zjedla 😀
Ahoj kočky.Tak sa znovu ozývám,dnes som skoro odpadla-za dva týždně DD mám 4,1 kg dole!!!Vobec som nedúfala- tá váha je raz hore, potom dole...A 1.týždeň bol striktný(bez prehreškov, ale potom(koly zdrav.problémom nemožem s vami, lebo ml.výrobky neviem dobre zpracovať) ale čo už, nevzdávám to, lebo tiež potrebujem zhodiť eště 10 kg.Tak papkám čo sa dá, pomenej,dodržujem aj desiatu a olovrant...a keď si dám melona(v zime ho predsa nebudem 🙂), tak už večer len čajíček a šmitec!!! Ale, vy ste úžastné šikulky, takto všetko i pripravovať,pri děťoch- já mám síce 3 deti, a keď si stihnem niečo orig. DD pripraviť, tak som šťastná!!!...Už som sa i v receptíkoch od vás inspirovala...Ejuskaaa- ten ms je nanič- telo sa blázni, zadržuje vodu, nenechaj sa tým vykolajiť, mne teraz končí, a tiež som z toho mala nervy, že nechudnem, ale už to poskočilo.dobre, tak sa držte maminy a nech sa darí.možno sa zase ozvem.Len sa bojím- kedže presně nemožem dodržať, aby som vás zle neinspirovala....
kočky ja som sa vas chcela spytat doteraz som mala umele sladidlo vymenila som za steviu a ono to je take ine...s umelym som mala sladko v ustach zo steviou je to ina chut ked dam viac až horke citim ...ake prirodne sladidlo je najlepšie?...cukropur nemate niektora?... to mi tiež ponukala
@kanna skusim ešte ten ..lekarne som prešla na okolo všetky a nikde ho nemaju čo ma zarazilo ale v jednom takom obchdoiku kde maju taketo veci všeliake mi ho nukala tak tam skočim .... a uvidim či je to lepšie ako to čo mam doma... aj ked to umele sladidlo bolo mnam ale ked je to zgerba tak čo už ved chceme zdravo žiť no nie? 🙂
@jenn Ja používam iba umelé sladidlo a ešte stále žijem takže až taká zgerba to nebude 🙂
jennTreba skúsiť,potom zistíš či ti vyhovuje,chutí.Podľa mňa je chuťovo lepšie ako Stévia.U nás ho kúpim len v jednej lekárni,v inej mi ho objednali a o 24 hodín ho dodali do lekárne.Inak,je v balení malá fľaštička,do ktorej si sladidlo pripravíš spolu s prevarenou vodou a máš tekutý Cukropur 🙂 Takto je vhodný hoci aj do kabelky,na kávičkovanie v meste,ak sladíš 🙂
druhý deň bez akéhokoľvek prehrešku 🙂
@zuzu188 Super gratulujem 🙂

@penelope111 vau 🙂..ja keď budem mať toľko koľko ty teraz,budem od radosti skákať po strop 😀