Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
neboj,pojde aj tebe dole vaha,len vydrz 🙂
DUFAM 🙂
@mandylion ja som tiež na začiatku cvičila-iba také domáce cvičenie ale potom som dakde čítala že sa to neodporúča. neviem prečo... 😖 no malo by sa v prvej fáze tak schudnúť ale ani mojej sestre sa to nejako nepodarilo... neviem. ale treba vydržať a ono sa to určite pohne. prajem vela odhodlania a pevnú vôlu ... 😉
mne sa cvicit nechce,tak som rada,ze sa to neodporuca 🙂
ahojte, zdravim vsetky Nove Dukanovky 🙂
@mandylion neboj pohne sa to v 1F ide z tela hlavne prebytovcna voda, ty si asi neni "zavodnena" 😉 a je aj dobree cvicit. Dukan odporuca chodzu, ale treba aj neake spevnovacie cviky. ja mam teraz tak nechutne ovisnute brucho, ze musim zacat cvicit. mne islo z pasu dole 10cm ale ta koza ostala taka "plandava" takze urcite je dobre aspon neake cviky na spevnenie. a svaly su tazsie ako tuk tak mozno preto Dukan neodporuca cvicit, aby boli rychlo viditelne ubytky v kg 😀 😉 alebo pri cviceni, ked naberas svalovu hmotu sa tak rychlo nechudne 😉 aspon nie v kg ale v cm urcite ano.
miskadusko nemáš za čo, ja som si to moc posolikla, tak na sladko sa moc nedal jesť
@cencula nevadí,ja skôr na slano. a ked si ho mala na sladko čo si mala k nemu ?
tvaroh vymiešaný s vanilkovým jogurtom rajo
@happysmile rozumne by bolo teda sa nie važit ale merat 🙂 diky za povzbudzenie,..urcite budem pokracovat
Mna domace cvicenie velmi bavi, cvicim skoro kazdy den ked maly spi, na bruchu mi to je vidiet, kedze som ho mala hnusne ovisnute a teraz, ak sa teda smiem pochvalit brusaky sa osvedcili a nemienim s nimi prestat ale dukanovku pokracujem tiez...len pokukam zaujimave recepty...🙂nech ma to neprestane bavit vkuse len jogurty a kuracie prsia jest...
ACIDKO sa moze?
@mandylion presne radsej sa meraj 😉 ja sa vzdy vo stvrtok vazim (rano nalacno po potrebach 😀 ) a aj meram. takto vidim presny ubytok raz za tyzden a aj si to zapisujem. pre motivaciu.
vcera som uz bola taka demotivovana, ze som isla do velkeho shopping centra a zobrala som si saty cislo 8 to je tusim u vas 36 a isla som si ich skusit. no cuduj sa sveta. som sa do nich vpratala a ani som nevizerala ako crievko 😀 😀 😀 takte aj ked kg nejdu dole ako by som si predstavovala tak cm sa pekne hybu! 😉 🙂 toto ma zasa krasne nastarovalo!!!
zienky, aj sa musim priznat ja som kuracie prsia nejedla este ani raz co drzim tuto dietu 🙂 receptov je ozaj vela. a je aj vela weboviek je disk.forum(ov)-neviem ako to mam sklonovat 😎 😀 ze z receptov si je ozaj z coho vyberat... takze ziadna jednotvatna strava... ja som sa za tie 2mesiace este nicoho neobjedla, stale skusam nieco nove 😅 😵
@happysmile Hlavne sa netreba vzdavat, ale musim sa priznat, dnes som mala riadne pokazenu naladu a mala som chut sa na to vykaslat, lebo milujem jablcka a kym sa do nejakeho zahryznem este vela casu ubehne ...
@mandylion pocuj, ale ked sa tak divam na tu tvoju fotku, tak neviem vobec preco chces drzat dukana???!!! si chuducka a podla mna staci v tvojom pripade len trosku obmedzit pecivo, sladkosti a hlavne vela vody. naco sa trapis, pri takej postave, dietou? sa ti to vypomsti mozno potom neskor, ked budes starsia a oblepena sadlom(ako my poniektore 😝 )a nepojde to dole /ako tu uz pisala erikasadek/. nechcem ta odradzat, ani sa ta dotknut, ale ty dukanovu dietu ozaj nepotrebujes! 😉 🙂 asi preto ani nechudnes, lebo nieje z coho chudnut... 😀
@happysmile ta fotka sa mi vydarila🙂 mam to vsetko na zadku a stehnach, o bokoch ani nehovorim, tie ako keby ani moje neboli...bohuzial, tieto koncatiny sa neodvazim odfotit..mam 59 a chcela by som schudnut 7 kilov...mala som tolko pred par rokmi, citila som sa dobre..ale dakujem ake ste vsetky velmi mile 🙂
@happysmile ja ich jem už 3 deň po sebe😀..2 dni pečené v rúre a dnes som si soté urobila a na nedeľu si urobím nejaké rezne na prírodno z nich..mama bude určite bravčové rezne robiť,tak aby som neslintala 😀 😀
aj ja jem kuracie prsia,akurat dnes som ich nemala.kupila som uz aj otruby,tak snad ich zajtra niekde pouzijem 🙂 a sladidlo som kupila,ale len nejake obycajne,vadi to?
a otruby pouzivas?

Ahojte dievcata,tak ja som sa dnes rano,len tak zo zvedavosti postavila na vahu a mam o kilo a pol menej 🙂 velmi sa tesim