icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

lejja
29. mar 2012

Ahojte dievcata,tak ja som sa dnes rano,len tak zo zvedavosti postavila na vahu a mam o kilo a pol menej 🙂 velmi sa tesim

mandylion
29. mar 2012

@lejja Ahoj 🙂 a kedy si zacala?🙂

lejja
29. mar 2012

@mandylion v pondelok 🙂

mandylion
29. mar 2012

@lejja Ja v utorok a zatial skoro nic ☹

lejja
29. mar 2012

neboj,pojde aj tebe dole vaha,len vydrz 🙂

mandylion
29. mar 2012

DUFAM 🙂

miskadusko
29. mar 2012

@mandylion ja som tiež na začiatku cvičila-iba také domáce cvičenie ale potom som dakde čítala že sa to neodporúča. neviem prečo... 😖 no malo by sa v prvej fáze tak schudnúť ale ani mojej sestre sa to nejako nepodarilo... neviem. ale treba vydržať a ono sa to určite pohne. prajem vela odhodlania a pevnú vôlu ... 😉

lejja
29. mar 2012

mne sa cvicit nechce,tak som rada,ze sa to neodporuca 🙂

happysmile
29. mar 2012

ahojte, zdravim vsetky Nove Dukanovky 🙂

@mandylion neboj pohne sa to v 1F ide z tela hlavne prebytovcna voda, ty si asi neni "zavodnena" 😉 a je aj dobree cvicit. Dukan odporuca chodzu, ale treba aj neake spevnovacie cviky. ja mam teraz tak nechutne ovisnute brucho, ze musim zacat cvicit. mne islo z pasu dole 10cm ale ta koza ostala taka "plandava" takze urcite je dobre aspon neake cviky na spevnenie. a svaly su tazsie ako tuk tak mozno preto Dukan neodporuca cvicit, aby boli rychlo viditelne ubytky v kg 😀 😉 alebo pri cviceni, ked naberas svalovu hmotu sa tak rychlo nechudne 😉 aspon nie v kg ale v cm urcite ano.

cencula
29. mar 2012

miskadusko nemáš za čo, ja som si to moc posolikla, tak na sladko sa moc nedal jesť

miskadusko
29. mar 2012

@cencula nevadí,ja skôr na slano. a ked si ho mala na sladko čo si mala k nemu ?

cencula
29. mar 2012

tvaroh vymiešaný s vanilkovým jogurtom rajo

mandylion
29. mar 2012

@happysmile rozumne by bolo teda sa nie važit ale merat 🙂 diky za povzbudzenie,..urcite budem pokracovat

mandylion
29. mar 2012

Mna domace cvicenie velmi bavi, cvicim skoro kazdy den ked maly spi, na bruchu mi to je vidiet, kedze som ho mala hnusne ovisnute a teraz, ak sa teda smiem pochvalit brusaky sa osvedcili a nemienim s nimi prestat ale dukanovku pokracujem tiez...len pokukam zaujimave recepty...🙂nech ma to neprestane bavit vkuse len jogurty a kuracie prsia jest...
ACIDKO sa moze?

ninimini
29. mar 2012

@mandylion bože keby som vyzerala tak ako ty ani do tejto stránky nekuknem🙂)

mandylion
29. mar 2012

@ninimini no brucho kratko po cviceni je napnute 🙂tak som sa rychlo cvakla, horsie to je s nohami stehnami a zadkom ..🙂

zuzu188
29. mar 2012

@mandylion fakt si nič neschudla?..ja som za prvý deň dala dole pol kila..diétu držím od piatku a v stredu som mala už -2,5kg

mandylion
29. mar 2012

@zuzu188 Nie nic☹ mozno tak 20 dekov ...este skusim vydrzat a uvidime...

happysmile
29. mar 2012

@mandylion presne radsej sa meraj 😉 ja sa vzdy vo stvrtok vazim (rano nalacno po potrebach 😀 ) a aj meram. takto vidim presny ubytok raz za tyzden a aj si to zapisujem. pre motivaciu.
vcera som uz bola taka demotivovana, ze som isla do velkeho shopping centra a zobrala som si saty cislo 8 to je tusim u vas 36 a isla som si ich skusit. no cuduj sa sveta. som sa do nich vpratala a ani som nevizerala ako crievko 😀 😀 😀 takte aj ked kg nejdu dole ako by som si predstavovala tak cm sa pekne hybu! 😉 🙂 toto ma zasa krasne nastarovalo!!!

happysmile
29. mar 2012

zienky, aj sa musim priznat ja som kuracie prsia nejedla este ani raz co drzim tuto dietu 🙂 receptov je ozaj vela. a je aj vela weboviek je disk.forum(ov)-neviem ako to mam sklonovat 😎 😀 ze z receptov si je ozaj z coho vyberat... takze ziadna jednotvatna strava... ja som sa za tie 2mesiace este nicoho neobjedla, stale skusam nieco nove 😅 😵

mandylion
29. mar 2012

@happysmile Hlavne sa netreba vzdavat, ale musim sa priznat, dnes som mala riadne pokazenu naladu a mala som chut sa na to vykaslat, lebo milujem jablcka a kym sa do nejakeho zahryznem este vela casu ubehne ...

happysmile
29. mar 2012

@mandylion pocuj, ale ked sa tak divam na tu tvoju fotku, tak neviem vobec preco chces drzat dukana???!!! si chuducka a podla mna staci v tvojom pripade len trosku obmedzit pecivo, sladkosti a hlavne vela vody. naco sa trapis, pri takej postave, dietou? sa ti to vypomsti mozno potom neskor, ked budes starsia a oblepena sadlom(ako my poniektore 😝 )a nepojde to dole /ako tu uz pisala erikasadek/. nechcem ta odradzat, ani sa ta dotknut, ale ty dukanovu dietu ozaj nepotrebujes! 😉 🙂 asi preto ani nechudnes, lebo nieje z coho chudnut... 😀

ninimini
29. mar 2012

@mandylion kolko chceš schudnút ja si tiež myslím že sa ti to pohne uvidíš

mandylion
29. mar 2012

@happysmile ta fotka sa mi vydarila🙂 mam to vsetko na zadku a stehnach, o bokoch ani nehovorim, tie ako keby ani moje neboli...bohuzial, tieto koncatiny sa neodvazim odfotit..mam 59 a chcela by som schudnut 7 kilov...mala som tolko pred par rokmi, citila som sa dobre..ale dakujem ake ste vsetky velmi mile 🙂

mandylion
29. mar 2012

@ninimini tych 7-8 kilov🙂 mozno zo je moc mozno nie, neviem, kazdy ma na to svoj nazor..ved uvidime 🙂

zuzu188
29. mar 2012

@mandylion neboj..ono sa to podľa mňa určite rozbehne,ale o trošku neskôr 🙂..v 2 fáze pôjdu kilá isto dole 🙂

zuzu188
29. mar 2012

@happysmile ja ich jem už 3 deň po sebe😀..2 dni pečené v rúre a dnes som si soté urobila a na nedeľu si urobím nejaké rezne na prírodno z nich..mama bude určite bravčové rezne robiť,tak aby som neslintala 😀 😀

lejja
29. mar 2012

aj ja jem kuracie prsia,akurat dnes som ich nemala.kupila som uz aj otruby,tak snad ich zajtra niekde pouzijem 🙂 a sladidlo som kupila,ale len nejake obycajne,vadi to?

zuzu188
29. mar 2012

@lejja ja mám tiež iba také obyčajné...tam ide aj tak iba o to,aby si cukor nepoužívala....ja som ho tiež iba dnes kúpila a to diétu mám už od piatku 😀

lejja
29. mar 2012

a otruby pouzivas?