Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Čaute babenky. Ja som sa dala na dukanku v utorok a poviem vám že hneď prvý deň som to porušila lebo som mala s toľkého mliečneho neskutočne krče v žalúdku a bola som hrozne vyhladovaná ale už dva dni je dobre. Držím vám všetkým palce 🙂
Ahojte, od dnes začínam, môžem sa k Vám pridať? Potrebovala by som dať dole 10kg 🙂
ahojte baby ...no tak ja po 2 mes.- 8,2 kg,boky-8 cm,brucho-6cm,stehno -6 cm,pas-9 cm...sa sa tesim ako to pojde dalej 🙂
dnes posledný,8-mi deň 1 fázy 🙂..od zajtra konečne už aj zeleninka 🙂
ja som uz chcela ist do 2fazy,ale tiez som este v 1.asi zajtra si uz dam aj zeleninu 😉
ahojte babule.....začala som držať dukan dietu a asi tretí deň prvej fázy som.....koľko tak ste schudli počas prvej fázy ja chcem dodržať prvú fázu viac ako tých 7 čiže keď sa bude dať do tých povolených 10 treba mi veeeeeeľmi veľa schudnúť......len som chcela vedioeť ak to je s vami koľko ste šli dolu mne jeden deň šlo pol kila dolu druhý kilo a tretí iba 10 deka
tak zajtra pridam aj zeleninu 🙂
dievcata hlavne VELA PITE!!! vodu, caje.... ja som prisla na to, ze ked som pila len 1,5L za den tak vaha mi isla velmi pomaly dole. ale ked som zacala viac prijimat tekutiny aj vaha sa rozbehla smerom dolu 😉 😀
ja som zacala vela pit a teraz len beham na wc-ko 🙂 😀
@lejja jojo, ja taky tak 😀 😀 😀 sa citim ako tehulka 😀 ale zas si poviem, ze sa tak zbavuje telo tuku 😎 tak tam beham rada 😀 😀 😀
baby,to koľko dní budete držať druhú fázu,ste si počítali podľa kíl,ktorými ste 2 fázu začali alebo tam aj 1 fázu počítate?
chcela by som sa opýtať ...... na nete som našla tabuľku čo áno čo nie atď.....ale pri mliečných ani slovko o cottage nebola môžem či nie je na obale písané že nízkotučné tak by som mohla nie ..... alebo poraďte čo také jete alebo ste jedli keď ste boli v 1 fáze
@viera22 pozri sa na obsah tuku. ja si kupujem 0,4% tuku
@happysmile
@zuzu188 ..........ďakujem .....no som rada lebo ja jem vlastne prevažne len to včera som mala kuracie mäsko prípadne biely nízkotučný jogurt a to je všetko a ešte vajíčka
Dievčatá myslíte, že sa može cez dietu piť coca cola zero?

@lejja hej..buď ich zjem samotné alebo zamiešam do jogurtu