Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 všetko najlepšie k meninkám pripajam sa aj ja ku gratulacii, hlavne vela zdravička a vela zhodenych a nikdy sa nevracajucich kil 🙂
@nicky182 dakujem za tip veru urobim daky ten chlieb ešte a dako zvladnem ...napriklad dnes ako som sa dostala pobede von ani mi nič na rozum ohladom jedla nezišlo to len ked som doma stale beham ako splašeny zajac po byte a hladam niečo pod zub 😀
3.7 je spln?.. minule som mala vodovy ale chcem skusit tentokrat mliečny nech porovnam čo ma na mna lepši vplyv vodda nič moc 😖 ku komu sa možem pridat kto ide do toho??? 🙂
super, ze som si sebe odpisala 😀 😀 😀 😀
@zuzu188 Je to ťažké stou dietou aj ked sa to nezdá 🙂
@nicky182 Nikuška ďakujem za prianie 🙂 Dnes som už zhrešila som zjedla kúsok zákusku a kukuricu 🙂 Neviem ako myslíš zmätok. Ja nemám od začiatku pravidelné BZD a BD 🙂 Ja som si ich dávala ako mi vyhovovali 🙂
@nicky182 Ja to mávam vždy keď sa málo vyspím tak ráno mám väčšiu váhu ako ked sa dobre vyspím. Ked sa nevyspím som aj totálne nafúknutá 🙂
@jenn Ďakujem pekne 🙂
@penelope111 je,je,ale čo neurobíme pre krásu?......a penelopka,pripájam sa aj ja ku gratuláciam 🙂...všetko najlepšie a kopu zhodených kg 🙂
@penelope111 nemas zaco 😀 prepac, nechcela som sa ta dotknut - ja sa rada drzim presneho planu s mini odchylkami, tak si myslim, ze je to najspravnejsie - len sa cudujem, ze si to vies urobit tak dni ako ti vyhovuje 😀 joooj, kukuicku by som si dala, zachvilu bude sezona ...no zbohom zase ... 😀 😀 😀
@penelope111 tento tyzden je cely daky na milu jarmilu ...dufam, ze buduci bude lepsi 😀 ja sa nevazim kazdy den, ale asi sa zacnem ako na zaciatku vzdy v utorok a piatok ....potom aspon budem vediet , ktore dni co bolo ... 😒 co ides robit cez vikend ?
A ked mate ten mliecny den kolko toho mlieka vypijete? V utorok teda ideme nato? 🙂
@zuzu188 Veru pre krásu sa musí trpieť 🙂 A aj tebe ďakujem za prianie jáj len keby sa mi ešte tak splnilo, že hned zajtra by som mala o 10 kg menej to by bola paráda 😀
@nicky182 Nie nie nedotkla si sa ma 🙂 Len som nevedela či to myslíš na to striedanie tých dní 🙂 Zajtra chcem ísť pozrieť hríbiky a poobede na oslavu 😀 V nedelu trošku na nákup potrebujem nejaké handričky na seba 😀 A ty čo budeš robiť cez víkend?

neviem sa rozhodnúť,či si mám dať cez spln vodový alebo mliečny deň 😒