Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@patrulinka Ja som išla z váhy 85 a dnes ráno 74,8 kg tuším alebo tak nejak 🙂 Ale už od tej 76 to ide neskutočne pomaly 😀 Nevadí lepšie niečo ako nič 😀
@patrulinka Ja som dávala recept na knedľu niekde fú ale to už bolo dávno, ale treba pozrieť na stránke dukanovadieta.com či tam niečo nieje
@penelope111 dobre, prekukám a ďakujem, možno eště písnem, ak mi to nepojde...Já som začínala v januári z 83 kg, ale len takým volným sposobom /úprava stravovania,pravidelnost a pitný režim/ a teraz od 7.6.som na DD-t.j. 23 dní, ale jak už som písala- nějaké to ovocie jem a občas malé porušenie- a mám dole 4kg.Už by som to rada zase rozpohybovala, tak dúfam sa budem držať....a aj piť asi musím viac ako 2,5l- hlavně teraz, keď je taký hic...
@penelope111
skúšala som aj tie palačinky- recept z DDstránky, ale velmi mi nechutily- spravila som chybu?velmi boli cítit vajíčkami, asi nabudúce viecej škrobu, či nie?Pripadalo mi to skorej ako preženica... ☹((
tuším niekto písal škoricu....asi si prečítám staré stránky...
@patrulinka to penelopka 🙂...ja mám do 75 kg ešte ďaleko (teraz mám 82,3 kg)
@penelope111
mám prvý záchytný bod- keď váha ukáže na začiatku 6!!! to už by som sa velmi vytěšovala, lebo síce už teraz som dost zhodila z obvodu(viem podla tričiek- nechce sa mi merať sa, ale už oblečem moje staré prádielko 🙂) ) a tiež mi išlo véééľa z hrudníku a cici dole- zachvílku tam budem mať asi P_ _! ☹(, ale aj boky šli(oblečiem gate, len ešte nie všetky.
2.záchytný bod je 65kg- tak to by už bola neskutočná bomba, radovala by som sa ako malé dieťa, lebo mám poodkládané veeľmi pekné handričky 🙂))- tak teda- aspoň podľa mojho vkusu pekné, a to by bola moja odmena- keďže sme v šetrivom režime .-)))
@penelope111 koláč,ruskú zmrzlinu a chrumky (som malému pol balíčka vyžrala)...od zajtra opäť natvrdo
@zuzu188
ou, Zuzu, juj prepáč, tak teda prajem, nech Ti to ide rýchlo dole, ako si preješ-ale to pojde- keď si vás čítam, mám věščiu nádej...
@patrulinka ďakujem 🙂...zatiaľ mám dole 10,2 kg a potrebujem dať dole ešte 9,3 kg
@zuzu188
polepšíš sa 🙂)
ale babinky, našla som na trhu- chrumky s Wasaby by sa nemohli?sú tuším kukuricové- dokelu, vyhodila som obal, neprečítala, ale ak by sa mohli, tuším by som ich mala na každý deň 🙂)))
@zuzu188
no ale -že si ŠIKULKA!!!!!!!
@patrulinka snažím sa 😀
@zuzu188
Babulky, a čo máte pripravené na zajtra?Dajte nejaký dobrý tip!
ja už sa teším na nejakú rybku....ostatné neviem...
@patrulinka včera som mala rybku..pečenú makrelu s dusenou zeleninou..dnes diabolské rezne a zajtra si idem urobiť pečené kuracie stehná na kyslej kapuste
@patrulinka Ano palacinky sú dosť cítiť vajcami ale ja som dávala 2 lyžice škrobu a 1 lyžicu vanilkový puding aby to trochu voňalo po vanilke 🙂
@patrulinka No ja som tiež najviac išla z hrudníku dole 🙂 Už tam nič nemám 😀 Tiež by som chcela 65 kg aj ked už teraz som spokojná 🙂
@zuzu188 No pekne 🙂 A ja som to krásne dorazila som si dala ešte večer dva chlebíčky sme mali návštevu tak som kázala manželovi aby spravil a prvá som ich jedla 😀 A trošku vínečka 😀
@patrulinka Zajtra netuším 😀 Ale držkovú polievku mám od včera a dnes sa nejedla tak bude na zajtra a ideme zas k naším na obed tak ja nič a manžel neviem čo bude 🙂
@penelope111 vecer som sa vazila a mala som o 0,8 kg vac ako rano ...zaujimave cisla ...nejdem uz polemizovat o vahe, aj tak mi to nepomoze 😀 citala so, ze hub si vela nenasla .....aspon pfrechadzka bola, co ?
@penelope111 viem si to predstavit, len to treba vediet robit 😀 😀 😀
@nicky182 Prechádzka bola veru dobrá 2 hodinky a potom som upratala celý byt tak som zvedavá aká bude ráno váha toľko potu a prehreškov 😀
Ahojteeeeeeee,vidim ze z cici ide kazdej dole,budmeme chude a suche...jaj skoda nestiham vas citat ideme na cely den k nasim,vcerajsie hody dopadli este celkom dobre vydrzala som na jednem stehne atzelenine ale zato pohar piva:.))))Asi sa s pytat hlupost ale ako sa pouziva to umele sladidlo v tabletkach?to kolko tabletiek treba dat napriklad do tych dukanovych kolacikov alebo ked si chccem zamiestaz do tvarohu?a to sa ma rozdrvit ci nechat tam rozspustit?dakujeeeeeeeeeem🙂
@ejuskaaa s tym sladidkom je to asi trosku individualne, ja mam napriklad skusenost s dvoma druhmi stevie, jednej som musela dat viac lebo malo sladila, tu co mam teraz staci menej...a s umelymi sladislami tipujem ze to bude podobne, najlepsie skusit menej a potom pridat 🙂 ja si tabletku rozpucim medzi dvoma lyzickami, lebo napriklad v tvarohu by sa to rozpustalo asi velmi dlho
Ahojte dievcence 🙂 dnes dosla MS ale vaha celkom prekvapila, vcera sme boli cely den v aquacity poprad, vela som toho nezjedla lebo ani nechutilo, dnes mam za sebou zeleninku celozrny rozok a vajicko na tvrdo, no netusim co budem varit na obed, v tom teple sa mi nic nechce
@penelope111 dnes to už nechám na náhodu,ale zajtra opäť bez prehreškov
@zuzu188 Tie víkendy sú najťažšie 🙂
@cleo02 Mne sa nič nechce už vyše mesiaca 🙂
Zdravicko 😀 baby dnes je 10 den dd a ja mam dole -5 kg a ani to nebolelo 🙂 straaaasne sa vytesuje,ale este je predomnou dalsich tazkych 20 kg ☹ tak mi treba,ked si neviem skrotit moju pazravu stranku 😔 ale ja sa teraz tak lahko nevzdam 😅 baby este keby ste mi dal tip ako sa dokopat k pravidelnemu cviceniu,bolo by to uplne idealne 🙂 a este jedna otazocka: kolko smiem do seba nahadzat tej duk.nutely?ja si ju niekedy urobim aj 2-3 krat za den,ale potom mam pocit,ze som sa otravila sladkym 😀 a uz ma nelaka na nieco sladke ani pomysliet.ja len ze ci to nebrzdi proces chudnutia 😕
@penelope111 teraz hej..veď teraz mal oco meniny,o necelé 2 týždne má malý narodeniny a v auguste máme všetci traja meniny...to bude hriechov

@strihalka
jéjda, to máš dobré- na mužíčkovi sa naučíš, uvidíš výsledky a Ty už budeš namotivovaná a pojde Ti to dobre....