Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 Zuzi zuzi kdeže si? Slniečko tu u nás svieti tak vám dnes aj to počasie hádam vyjde v Beckove 🙂
@penelope111 ešte som tu...akurát som sa odvážila a pomerala 🙂
@zuzu188 No som zvedavá okoľko si ma predbehla 🙂
po týždni (ešte mám MS) mám dole 0,4 kg,celkovo 11,1 kg (do cieľa ostáva 8,4 kg)...brucho šlo dole o 1,1 cm (-9,1 cm),stehno o 1,5 cm (-8,5 cm)
miery
váha: 81,4 kg
ruka: 30,8 cm
prsia: 103,4 cm
pás: 81,5 cm
brucho: 98,9 cm
boky: 100,2 cm
zadok: 104,5 cm
stehno: 59,5 cm
@penelope111 no už to tu mám 🙂
@zuzu188 No super, krásne, gratulujem 🙂
@penelope111 ďakujem 🙂
@zuzu188 Kurňa nejako sa zamračilo do prčíc dúfam, že sa to umúdri a užijete si výlet ako sa patrí 🙂
@penelope111 nevadí...u nás je tiež zamračené..občas slnko vykukne....pršať môže až v noci 😀....spokojná som iba s cm z váhou vôbec nie...kilá sa ma držia ako kliešte...ty si na tom ako?
@zuzu188 Ja som sa nemerala radšej ešte aj váha po včerajšku stúpla 🙂 Idem kuknúť na trh nejakú zeleninku 🙂
Ahojte,tak ja som dnes začala s DD.Prvá fáza.Na raňajky nekofeinová káva Inka s nízkotučným mliekom a sladidlom,na obed pečené kuracie stehno s korením a s otrubovými(pšeničné) toastami.Celkom mi to chutí a dúfam že to vydržím,všetky suroviny ako nízkotučný tvarok,bielu Avtiviu light Acidko,Tofu,Sojove mäso,kuracinu,tuniaka vo vlastnej šťave,krabie tyčinky,a hlavne otruby nakúúpené mám.Prvú fázu budem držať 3 alebo 4 dni.všetkým držím palce
@summer1239
vítam ťa, nech sa darííí.Aj ja som začínala s takýmto nákupom´+ sladidlá.
A cibulovníky mi nechutnajú len s pšen. otrubami- je fajn dať 8 Pl ovsených s klíčkami z DM obchodu, a 4 Pl. pšen.
Inak, váha mi ide dole- 73,7, ALE MÁM pms FÚÚÚJ.CHUTĚ ANI TAK NIE, AKO únava.ale veľa som i robila, asi už potrebujem pauzičku!!!
Zuzu- gratulujem!!!
Myslím, že na nás i to počasie útočí- prší, alebo pod mrakom. alebo slnko praží....v Prahe....som na spanie, ako muchaaaaa.NECH SA DARÍ!!!!
akúrat olovrantujem dala som si kuraciu šunku z hypernovy hydinový labužník sa mi zdá že sa volá posypané troškou pizza korením a zapečené v mikrovlnke mňamka.
Ahojte dievcata, dnes som konecne nasla moje papiere, kde mam moje vazenia a den kedy som sla do ktorej fazy 😀 v tretej som mala byt tak 55 dni co by som mohla mat uz za sebou keby som tu tretiu fazu drzala tak ako sa ma. Ale kedze som tak nasla, idem pokracovat a vlastne som sa nejak tak rozhodla ze mi to takto asi aj celkom vyhovuje. Nechcem sa vratit k starym sposobom stravovania, takze budem tak ako teraz ze ked si niekedy dozicim trosku viac tak potom zas dam trosku striedmejsie dni. Dufam, ze sa vaha udrzi aj ked to nie je podla pravidiel uplne.
Hallo kdeže ste všetky? To dnes všetky oslavujete 😀 Ja som bola trošku po nákupoch doplniť zásoby 🙂
@ninimini Jej to je zlaté 🙂
@penelope111 penelopka moja,ja už som tu 😀..na Beckove bolo super,malému sa veľmi páčilo 🙂...a aj oslava je za nami,síce tu je ešte návšteva,ale uspala som malého a už zostanem pri ňom...a musím sa pochváliť,že som moc nehrešila 😀
@penelope111 dakujem to sme rozdávali hned na začiatku párty🙂)
ja musím íst zajtra na nákup nemám nič doma a od pondelka idem na dd
@zuzu188 Tak ste si to dobre užili. Som na teba myslela že ako sa máte 🙂 Ja som dnes hrešila 😀 A torta je aká?
@ninimini Ja som si dnes všetko nakúpila sme boli aj na Morave tam majú lepšie párky a celkovo výrobky. Cez týždeň mi doniesol manžel kuracie a morčacie prsia a ledva som dala párky do mrazáku 😀 Totál plný 😀
@penelope111 keď sme odchádzali tak začalo popŕchať...nám to len tak tak vyšlo aby sme nezmokli 😀...vééľmi sladká...druhý kúsok (maminú trotu) už musel dojesť muž,na mňa to bolo moc sladkého naraz 😀
@zuzu188 Mne by ani sladká nevadila 😀 Zuzi pozerala som foto a tebe len prsia ostali 😀 Pekne to na tebe vidieť ako si schudla 🙂

@nicky182 Však to 🙂