Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
akurát som dojedla všetko zakázané..budem si musieť dať od zajtra 3 B dni
@ninimini
Tu snad nie je problem svokra a deti.Lebo deti su vzdy viac menej zive.Deti maju vychovavat rodicia a stari rodicia by ich mali rozmaznavat.Oni svoje deti uz vychovali.Nuz mat trosku porozumenia navzajom.To je problem komunikacie.Toto nema nic spolocne s DD,no ale aj ja som svokra.Aj keby som nebola spokojna s niecim,tak si to 2 krat rozmyslim co poviem.Tvrde slova sa tazko beru spat.No a ked bude vrtat,tak naozaj budes nervozna.Asi jej to tazko vysvetlis.Daj jej toto precitat. 🙂 🙂 🙂
@zuzu188 Ja dám zajtra asi vodu však ta váha mi namiesto klesania stúpa 😠
@ninimini Dobre si tej ježibabe povedala 🙂
@penelope111 a nechceš si dať vo štvrtok mliečny deň?...vo štvrtok je nov
@zuzu188 Ja neviem to mlieko piť jedine že by som bola na kefíre 🙂
@penelope111 alebo si daj vedy kefírovo-vodový 😀
@penelope111
Ja sa uz nemozem na mlieko ani pozriet.No a vsetko,co varim v DD mi pripada jednotvarne.Uz aj zelenina mi ide na nervy.A tak sa na to vykaslem a nejem.Nejako to musim prekonat,ale ako? 😠 😠
@zuzu188 Dohodnuté 🙂
@vancouver Tiež si upravujem recepty na dukanovské 🙂
@penelope111 super 🙂..aspoň nebudem sama 🙂
@zuzu188 Ja som už vzdala aj tie brušáky 🙂 Sa mi v tomto počasí nechce 😀
@penelope111 ja asi to cvičenie odložím,lebo kg skoro vôbec nejdú dole,iba cm
@zuzu188 Ináč to písali baby aj na inom fóre že kg nejdu dole s toho cvičenia to bude asi dobre cvičiť až ked schudneme na váhu ktorú chceme 🙂
@penelope111
Ako som uz napisala predtym,zacina ma boliet zaludok.Tak neviem ako dopadnem. 😒
@penelope111 aj na dukanovskej stránke píšu,že cvičiť je lepšie od 3. fázy
@zuzu188 Tak musíme vydržať 🙂 Zatial poviem manželovi nech mi stiahne to cvičenie 🙂
Spravila som si zeleninový šalát na večeru a trochu som to prehnala s množstvom keďže mám asi 3 l misu plnú kopcom a to musím dnes zjesť keďže zajtra je BD 😀

@renata32 dakujem a držím palce na kontrole🙂
@nicky182 a svokra vraj sa rodia hyperaktívne deti lebo matky sú nervozne a pozera sa na mna pritom ja som nenormálne kludná už ked je toho vela tak kričím ale to je vo vyhrotením situáciách tak som jej povedala že to vobec nie je preto že matky sú nervozne teraz sa rodia inteligenté deti za ktorými mi daleko zaostávame a to že ona ich nezvláda znamená že na ne nemá