Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@ninimini Hm keď som mala 20 som rozmýšľala ako pribrať lebo som mala 54 kg 😀 To bolo už strašne dávno 😀
@penelope111 😀 😀 😀..tak šup šup si ísť niečo sladké urobiť 😀
@zuzu188 Sa mi nechce 😀 Lenivá som 😀 Teraz si dávam broskyňu 😀
@ninimini Ďakujéém 😉
@penelope111 ja idem už tú roládu baštiť..nie je síce ešte stuhnutá,ale už nevydržím 😀
@zuzu188
@penelope111 ja mám dnes tiež strašnú chut na sladké idem sa zbláznit za 10 dní by mala príst opat moja kamoška MS tak sa už blázni asi
@nicky182 Ahojky, ďakujem za privítanie, veľmi si ma potešila 😉 ...
Ako ma volajú doma? Maminka, Maco,... 😝
Ale inak som Gabriela, teší ma 😉 ...
No pomaly sa do toho dostávam, dnes som bola v obchode prekvapená, keď som si zháňala nejaké potraviny, že aj existujú a ja som ich dennodenne prehliadala... jedinú dilemu čo mám je s umelým sladidlom... Aké, kde kúpiť a čo do koláčov, tam tekuté???
Prajem krásny dník 🙂
@ninimini Ja ju čakám v sobotu 😀
ahojte babulky- čo máme mať všetky ms naraz?hahaha.ja sa dnes nevážím, lebo ledva čakám na MS, a dnes boli posledné(už z mrazáku) borůvk. knedlíky/čakali sme n DETI, NEŽ PRÍDU Z TÁBORA/ lebo to je také ukončenie ,,bor. sezony....ale aspoˇn so sladidlom...čo už.
Pani, čo sa pýtala na sladidlá-mne vyhovuje stévia v tbl.do kávy a čajov(mám i bylinku,tekuté z Dm drogerie do tvarohu a ták a na pečenie mám sypké- snáď z Billy. Občas sladidlá pridám aspoň pol na pol aj pre chlapov...
penelopka, já tie krémy používam po kúpely,A ak vydržíš aspoň tri dni- lepšie týždeň za sebou poctivo mazať,uvidíš, aké budeš mať noženky a potom ťa to chytne(aspoň moj prípad)Už som si kúpila druhý krém, lebo tento skoro skončí.Nuž, a keď sa ti nechce masírovať,nevadí, to zloženie krému je super- bude pekne posobiť celú noc....Daj si ho na Tvoje viditelné miesto, a uvidíš, naučíš sa.Prajem ZDAR! Daj potom vedieť.
Všetky nové, vítajteeeee!!!!
@patrulinka Ďakujem moc za radu, ráno hneď kupujem 🙂... Nevedela som si s tým rady... A to tabletkové si objednávaš v Dukan e-shope?
zuzu, prosím, neviem nájsť ten recept na D horkú čokoládu.nedáš ho sem? alebo nevieš poradiť stranu- na 230 píšeš, že si ju práve dopila...budem moc rada- díky!
@patrulinka No musím sa do toho pustiť len taká som lenivá 😀
@zuzu188 Zuzi kde tá fotka a ten popis tej dobrej chuti? 😀
@zuzu188 Môžem sa spýtať aký puding kupuješ?
Ja som našla jeden, poradíš mi, či môže byť?
Zloženie: kukuričný škrob, zemiakový škrob, prírodné farbivo beta akrotén, vanilová prírodná aróma, etylvanilín, rastlinný exstrat...
Ďakujem 😉
nakukla som do Tvojho albumu, krááááse bábenuško, bol ten Váš Filipko <3... 🙂
@gabrielapatrik
nie, kupila som v lekárni, je dobré sa popýtať- prý sú rozne /hm/, nám úple vyhovuje i manzel si dáva do kávy, ale uvidíte.mámod f.sweetiva-200tbl.asi za 70Kč.
@penelope111
tak rada by som ťa namotivovala, lebo ja som úplne nadšená.A- keď mám čas- masírujem, nemám čas natrem a šmitec.Uvidíš, budeš rada! 😉

@ninimini aha no ja neviem tak sa pytam??