Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@silvia123 Ja používam normálnu horčicu 🙂 Pierko som kúpila raz v bille aj skončilo v koši 🙂 To okolo syru ani nechodilo čistá umelá hmota 🙂
A mohli by ste mi sem supnut vas jedalni listok, co asi jedavate? Kukla som na tej stranke a tam su take veci, co sa mi budu zle zhanat...
@betina1984 napriklad...R: kava,jogurt,alebo tuniak ..D:2dcl.mlieka,O:gril.kura,OL:zemlik z otrub s got.cheese alebo sunkou,V:tvaroh alebo jogurt...je tu kopec moznosti ..ono si casom zviknes a budes vediet co papat..
@alen24 hej, som si ista, len ono pr troch detoch hladat recepty a vyvarat je dost narocne. Preto hladam take uplne najjednoduchsie a rychle jedla.
@penelope111 Ahoj Petka,az o tyzden v stredu idem.A Ty sa ako drzis?Teda vsetky sa ako drzite kocky? 🙂 🙂 🙂
@renata32 A prečo som si myslela že túto stredu 😀 Ale mne to tento mesiac nejako nejde včera váha 73,3 a dnes 74,2 kg takže som na tom tak ako pred troma týždňami 😠 Začarovaný kruh 🙂 A ostatné tiež zatiaľ všetko po starom v sobotu čakám ms 🙂
A dnes všetky ešte spíte, či ako? 😀
@betina1984 tak ja mam dve deti a stiham...ale nieco varene musis jest ci chces jest len jogurty,maso,tuniaka,tvaroh?
@penelope111 ja som uz od 7 hore..
@penelope111 ja som na tom podobne vcera som dostala MS a dnes uz vaha hore o 0,6 kg ☹ a to som mala den bez prehreskov ...tak na vahu pojdem az o tyzden 😉
@alen24 Však dnes je tu nejako pusto 🙂
@penelope111 no inokedy prispevkov ze nestiham citat a dnes zopar 🙂
@alen24 Len ja mám mať ms až v sobotu 😒 Ale tento mesiac je celkovo nejaký divný ked sa to tak vezme tak som nič nedala dole tento mesiac ani kg ani cm 😠
neni ako vstávať o pol 10 😀...po včerajšku -0,1 kg (80,3 kg)...dnes mliečny deň...na raňajky som si dala 3 poháre mlieka 😀
@zuzu188 Ja zatiaľ len kafe a čaj 😀
@penelope111 ešte som ani hladná nebola,ale robila som malému chlebík vo vajíčku a len som slintala,tak som si musela čosi dať 😀
@zuzu188 Tak to ti verím 🙂 Ja zbožňujem chleba vo vajíčku 😀
@zuzu188 ja som dnes tiež chcela dat vodný den ale nedám som hladná no bude to bez prehrešku dnes stačí ak budeš jest to čo možeš a nezhreším potom sa budeš toho lepšie držat aspon na to je dobrý nov 🙂) ked sa chceš zbavit fajčenia alebo akéhokolvek zlozvyku máš to robit na nov ja som dnes strašne hladná normálne nechápem zatial som nezhrešila tak na obed bude grilovaná ryba s grilovanou zeleninou .))d ala som si objednat tak vám držím palce
@penelope111 aj tebe nech to zvládnete ked chcete dnes pekne vodnit a mliekovat.))
@penelope111 ja by som tak aj celý chleba zjedla 😀
@ninimini Krásna 🙂 Aj na tebe to pekne vidieť ako si schudla. Super, gratulujem 🙂
Idem ja zubárovi 😠
@penelope111 dakujem sem tam sa to opatí pozriet aby človek pochopil prečo má pokračovat

@silvia123 pierko maji v bille a v ternu, horcici pouzivame dijonskou tu muzes take