Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
ahojte tak ako dnes ráno hrôza človek sa postaví na váhu a pol kila hore a z čoho juj to nedobre ...... dúfam že to len nejaký očný klam
DOBRÉ RÁNKO všetkým prajem
@viera22
@zuzu188 no ja váhu doma nemám 🙂 ja som si pred piatimi !!! rokmi kúpila krásne skoro bedrové biele gate a uz vtedy som do nich chcela schudnúť 🙂 podarilo sa az teraz 🙂 baby ja si myslím ze ked sa dodržiava prvá,druhá fáza v tretej uz kľudne aj kocka coko... Musela som uz zo sebou niečo robiť,bolo mi do revu ked som sa videla :( a hlavne ked som si sadla a vsetko sa mi skrcilo :/ a o fotkách uz ani nevravím :/ ale naj motivácia je ze ideme v lete k moru,ja prvý krát tak chcem vyzerať 🙂 snáď dám dole ešte niečo a nepokašlem to svojou pazravostou :( 🙂
Dobre ranko vsetkym
@mandylion no ja sa snažím každý deň ale nie vždy sa podarí ja tiež brušáky a nejaké cviky a mám doma stroj na cvičenie tzv. lyže ale na nich max. 10 min vydržím aj keby som mala viac že niečo aj spalím ale nevládzem eššte .... a zajtra by som chcela ísť už konečne na tu zumbu prvykrát somsíce nie na také ale skúsim uvidím len či budem vládať heh.....no a s mojou celulitídou už nič nenarobím tej už nič nepomôže...
@viera22 jééj nová fotka aj ja musím pridat ale nemám čas🙂)
včera som civčila cindy crawford a dnes sa neviem ani postavit
po dvoch týždnoch mám dale 3,5kg skočilo mi pol kg hore takže to bude asi civčením
prsia mi padli o 2cm, pás o 3cm ,boky ostali ale strehná sa pridali takže tam to civčenie asi nepomohlo o 5 cm viac zabije ma to ☹ ale hádam to pojde pekne dole🙂
@viera22 nemozes povedat ze nic nepomoze,cvicenie ti pomoze..orbitrek je super super vec, nezatazuje klby a je to komplexne cvicenie, je to ako beh, len bez dopadov na tvrdu zem...len pekne pokracuj, pokial vyradis sladkosti, tiez pojde ta celulitida dole uvidis🙂kazdy den sa mi nechce, ale tak aspon kazdy druhy, niekedy nie je zle nechat to vstrebat a telo odpocinut
čaute baby..nedalo mi to a ráno som sa odvážila...od soboty -0,9kg,celkovo -3,7kg a do cieľa ostáva 18,3 🙂
ahojte babulky,tak ja tiez pokrracujem...3.den 2fazy.....estee som ssa nemerala ani nevazzila,ked mi sskoncia moje dni...pochvalim sssa s vyssledkammi.....hadam sa bude cim chvalit 🙂
@mirkalipka aj ja mám dnes 3 deň 2 fázy 😀
no keď sa bavíme o dňoch tak ja mám dnes 7 deň prvej fázy a do 10 dní chcem vidržať..lebo to pol kilo hore ma serká normalne.. 😒
a ešte jedna otázočka beriete nejake vitamíny...ja sa cítim horzne ..nevládne.. neviem čo sa so mnou deje ale najradšej by som zaliezna niekde a nevychádzala ..... cítim sa ako pre svojimi dňami ale tie mi minulý týždeň skončili ach jáááj ☹
@mirkalipka tešíme sa určite sa budeš mat čím🙂)
@ninimini
@alen24 schudla som cca 9 kg,ale každý mi vraví ze určite viac...nemala som na začiatku váhu pri sebe,ja som hlavne schudla z objemu...chodím na zumbu,tá mi tiež určite pomohla k tomu,len teraz chodím nepravidelne,bo neni čas ako predtým než som nastúpila do práce...inac baby úprimne ja som to nedodrziavala na 100 percent...a sama sa čudujem ze to išlo tak dole...ale uz len ked si vezmete ze vyradite tuky,bielu múku,zemiaky,ryžu,sladkosti a podobne tak by bol čert v tom aby niečo nešlo dole...takze ja skladám klobúk dole pred tými ktoré to dodržujete úplne,odo mňa si isto neberte príklad...ale od zajtra si dávam dva biele dní,aby sa mi to zas trošku rýchlejšie pohlo...pekný dníček paradníček 🙂

@zuzu188 tak to je super receptík ty kokso vyskúšam ale až ked budem mať miešané dni lebo ja poctovka ani zaôltý klas by som teraz do seba nedala ...manželik robí dozor čo jem aby som náhodou nič naviac čo nemôžem do úst nedala hrôza ale dala by som si niečo ..:(