icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

viera22
1. apr 2012

@zuzu188 tak to je super receptík ty kokso vyskúšam ale až ked budem mať miešané dni lebo ja poctovka ani zaôltý klas by som teraz do seba nedala ...manželik robí dozor čo jem aby som náhodou nič naviac čo nemôžem do úst nedala hrôza ale dala by som si niečo ..:(

zuzu188
1. apr 2012

@viera22 však keď to je v zdravých keksíkoch,tak ti dovolí,nie?...aspoň nebudeš musieť otruby samoné jesť..teda aspoň ja som ich tak jedla 😅

viera22
1. apr 2012

@zuzu188 musím ich spraviť aby nevidel heh a ked ochutná ani komentáre nebude mať tak mu budú chutiť heh

zuzu188
1. apr 2012

@viera22 treba vyskúšať 🙂

viera22
2. apr 2012

ahojte tak ako dnes ráno hrôza človek sa postaví na váhu a pol kila hore a z čoho juj to nedobre ...... dúfam že to len nejaký očný klam
DOBRÉ RÁNKO všetkým prajem

daniela85
2. apr 2012

@viera22
@zuzu188 no ja váhu doma nemám 🙂 ja som si pred piatimi !!! rokmi kúpila krásne skoro bedrové biele gate a uz vtedy som do nich chcela schudnúť 🙂 podarilo sa az teraz 🙂 baby ja si myslím ze ked sa dodržiava prvá,druhá fáza v tretej uz kľudne aj kocka coko... Musela som uz zo sebou niečo robiť,bolo mi do revu ked som sa videla :( a hlavne ked som si sadla a vsetko sa mi skrcilo :/ a o fotkách uz ani nevravím :/ ale naj motivácia je ze ideme v lete k moru,ja prvý krát tak chcem vyzerať 🙂 snáď dám dole ešte niečo a nepokašlem to svojou pazravostou :( 🙂

mandylion
2. apr 2012

@zuzu188 ach pomalsie??? ☹ nooo 2 kila to neboli,ale tak kilo a pol cca, maximalne..pre mojho priatela to bolo maximalna zmena stravovania, tak jemu to sype 🙂
no ved hadam dam tych mojich 7 kilov dole do 2 mesiacov

mandylion
2. apr 2012

@viera22 aj ja cvicim kazdy druhy den, brusaky a take trochu cardio a pilates, natieram sa aj skoricovym gelom, je vraj proti celulitide, ale mne hlavne pekne vonia, urcite by som schudla viac, ale horsie to mam s chodenim na wc🙂 do bojaaa

mandylion
2. apr 2012

Dobre ranko vsetkym

viera22
2. apr 2012

@mandylion no ja sa snažím každý deň ale nie vždy sa podarí ja tiež brušáky a nejaké cviky a mám doma stroj na cvičenie tzv. lyže ale na nich max. 10 min vydržím aj keby som mala viac že niečo aj spalím ale nevládzem eššte .... a zajtra by som chcela ísť už konečne na tu zumbu prvykrát somsíce nie na také ale skúsim uvidím len či budem vládať heh.....no a s mojou celulitídou už nič nenarobím tej už nič nepomôže...

ninimini
2. apr 2012

@daniela85 ty kokso to aj ja chcem a čo si robila a papala chodila si aj cvičit

ninimini
2. apr 2012

@zuzu188 mnam to vyskúšam 🙂 také sušienky sú mnamky🙂)

ninimini
2. apr 2012

@viera22 jééj nová fotka aj ja musím pridat ale nemám čas🙂)
včera som civčila cindy crawford a dnes sa neviem ani postavit
po dvoch týždnoch mám dale 3,5kg skočilo mi pol kg hore takže to bude asi civčením
prsia mi padli o 2cm, pás o 3cm ,boky ostali ale strehná sa pridali takže tam to civčenie asi nepomohlo o 5 cm viac zabije ma to ☹ ale hádam to pojde pekne dole🙂

mandylion
2. apr 2012

@viera22 nemozes povedat ze nic nepomoze,cvicenie ti pomoze..orbitrek je super super vec, nezatazuje klby a je to komplexne cvicenie, je to ako beh, len bez dopadov na tvrdu zem...len pekne pokracuj, pokial vyradis sladkosti, tiez pojde ta celulitida dole uvidis🙂kazdy den sa mi nechce, ale tak aspon kazdy druhy, niekedy nie je zle nechat to vstrebat a telo odpocinut

alen24
2. apr 2012

@daniela85 kolko si uz schudla?ja sa tiez tesim ked teraz vleziem do nohavic ktore som nosila pred 5 rokmi : 🙂 ale mam este jedne take co mi treba este zhodit aspon 5 kg ..a potom budem spokojna 😀

viera22
2. apr 2012

@ninimini pááánečku musík zohnať meter a pomerať lebo aj cm vidno a budem mať ďalšiu vec na ktorej sa budem vytešovať....

viera22
2. apr 2012

@mandylion no sladkosti som už viradila dúfam že to tak aj vidrží.....no musím vidržať musím som rada že sa tu tak podporujeme navzájom

zuzu188
2. apr 2012

@mandylion do tých 2 mesiacov určite schudneš 🙂

zuzu188
2. apr 2012

čaute baby..nedalo mi to a ráno som sa odvážila...od soboty -0,9kg,celkovo -3,7kg a do cieľa ostáva 18,3 🙂

mirkalipka
2. apr 2012

ahojte babulky,tak ja tiez pokrracujem...3.den 2fazy.....estee som ssa nemerala ani nevazzila,ked mi sskoncia moje dni...pochvalim sssa s vyssledkammi.....hadam sa bude cim chvalit 🙂

zuzu188
2. apr 2012

@mirkalipka aj ja mám dnes 3 deň 2 fázy 😀

viera22
2. apr 2012

@zuzu188 paráda tak to už je sa čím chváliť hmmm....ja nič moc ale čo už....dlržím palčeky aby to tak šlo aj naďalej

viera22
2. apr 2012

no keď sa bavíme o dňoch tak ja mám dnes 7 deň prvej fázy a do 10 dní chcem vidržať..lebo to pol kilo hore ma serká normalne.. 😒

viera22
2. apr 2012

a ešte jedna otázočka beriete nejake vitamíny...ja sa cítim horzne ..nevládne.. neviem čo sa so mnou deje ale najradšej by som zaliezna niekde a nevychádzala ..... cítim sa ako pre svojimi dňami ale tie mi minulý týždeň skončili ach jáááj ☹

zuzu188
2. apr 2012

@viera22 však ja som šťastná jak malé decko 😀

zuzu188
2. apr 2012

@viera22 ano...treba brať vitamíny,ak plánuješ držať 1 fázu dlhšie ako 5 dní...ja som brala od začiatku pre istotu,keďže ešte malého trošku kojím...beriem vitamíny Qvantum

viera22
2. apr 2012

@zuzu188 no tak to si musím kúpiť....už držím viac ako 5 dní ..... joj ale dajak ma nálada na to chudnutie prechádza asi ten môj stav je nanič ... strašne unavená som........a určite sa máš z čoho tešiť je to super koľko si dala dolu 😀

ninimini
2. apr 2012

@mirkalipka tešíme sa určite sa budeš mat čím🙂)

ninimini
2. apr 2012

@viera22 to som aj ja strašne uvavená

daniela85
2. apr 2012

@ninimini
@alen24 schudla som cca 9 kg,ale každý mi vraví ze určite viac...nemala som na začiatku váhu pri sebe,ja som hlavne schudla z objemu...chodím na zumbu,tá mi tiež určite pomohla k tomu,len teraz chodím nepravidelne,bo neni čas ako predtým než som nastúpila do práce...inac baby úprimne ja som to nedodrziavala na 100 percent...a sama sa čudujem ze to išlo tak dole...ale uz len ked si vezmete ze vyradite tuky,bielu múku,zemiaky,ryžu,sladkosti a podobne tak by bol čert v tom aby niečo nešlo dole...takze ja skladám klobúk dole pred tými ktoré to dodržujete úplne,odo mňa si isto neberte príklad...ale od zajtra si dávam dva biele dní,aby sa mi to zas trošku rýchlejšie pohlo...pekný dníček paradníček 🙂