Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 Neboj sa bude určite 7 zajtra máš 4 mesiace?
@penelope111 ostáva mi sa len modliť 😀...hej,4 mesiace
@zuzu188 Neboj nič 🙂 Bude ako poviem zajtra ráno tam bude 7 😀 čo zajtra budeš variť?
@ninimini dakujeeeeeemmmm 🙂
Ahoj babinky, aj ja si vás čítám a píšem- keď stíhám.já mám dnes deň na figu.Boli sme nakupovať a neviem dostať plavky- nejaký výpredaj.Z prs som schudla dost a aj tak mám Céčka- a tu majú vršky na vietnamky!!! VPrahe- v Aréne- kde je výpredajpový svoz všetkých možných značiek!!Nutně potrebujem plavkyyy ☹sa mi zničily gumičky a má sa oteplovať...
A aj známi, čo ma dlho nevideli, nič nehovorily, že by som shodila, nenavrávam si to?sice- tento týž. mám stále 73kg- drží sa ma to jak kliešť, aj chutě mám- normálně pečem/občas/ torty-dnes mal prísť niekto na ochutnanie- vytiahla som z mrazáku- no som neoddolala-- 1 ks som si dopriala.Inak sa držím.Po MS/až už tá potvora dorazí/ sa chcem pomeriať a zvážiť, fotky som hladala, ale mám len s rodinou....to je tak, keď len ja fotím...ešte ak bude čas skúsim prekutať...
@penelope111 vôbec netuším...asi si dám piecť filé a ugrilujem si cuketku...tak ako včera 😀
@penelope111
Penelopka, aj ja mám taký pocit, že som nafúknutá...a chcem na váhe do pol. augusta vidieť 6-tku!!!Tak sa drž aj Ty, nech tu niekoho mám s touto váhou.Rozumieš, do tej dovolenky to určitě pekně dáš dolu, keď si dnes zmrzke oddolala!!!
@zuzu188
Bude , si velmi šikovná!!!
@slavenka83 nech sa i nadalej darí!!!
@patrulinka Vidíš to ja by som nemala problém si tam vybrať plavky keďže mám lentilky 😀 No musím niečo zo sebou robiť len tak som si odmerala brucho a že + 3 cm 😀
@natahli
úplne super vyzeráš,kočka!!!
@penelope111
Písala si, že mášMS, tak sa nemeraj!! ☹(
A aj ja som si už myslela, že mám lentilky. tie moje podprdy možem vyhodiť...
@patrulinka hehe 🙂..ďakujem 🙂
No baby len tak som si odmerala brucho a že + 3 cm čiže 98 cm a to je hrozne veľa hlavná vec že rebrá mi trčia ako podvyživenej 😀
@patrulinka dakujem velmi pekne 🙂
@zuzu188
ach, babulko, u nás sa lieči vše lentilkami 🙂 😀 U vás by tiež šla takáto medicínka?
@patrulinka u nás je najlepšia medicínka mojkanie a cicík 😀
Keď vidím Shakiru tak musím bojovať 🙂 Ešte mať tie jej pohyby 😀
@zuzu188
ano, aj to 😀
@penelope111 hahahaha- bude!!
Ahojte baby @penelope111, @zuzu188,@ninimini, nestiham nic tento vikend, zajtra ak budem mat cas, precitam si Vase uspechy, pripadne neuspechy a opat sa Vam venujem ...vitam nove dukanky, drzte sa !!!!
Ahojte babule, prosim vas nejaky denny jedalnicek ako ste zacinali ked ste nabiehali na ducanku mi sem nemozete hodit v skratke?
dakujem 🙂
@penelope111 mozno to vidis len ty tak ...potom daj foto pred dd a teraz a urcite tam bude rozdiel...ty si asi postava hruska ci?
@patrulinka mozno okolie ti to iba nepovedalo z si schudla... 😉
@penelope111 naco sa meras pocas ms ...chces sa nas..ť 😀
tak baby po vcerajsku konecne -0,5 kg...a to som si vcera vecer dala pasik hor.visnovej cokolady...do piatku musim dat dole este 1 kg a ide sa na dovolenku...
mám takmer ďalšie kilo hore ☹...dnes žiadna 7 na začiatku...váha 81,2 ☹...a zase som nebola na wc...ach ☹
@alen24 Ano ja som hruška 😀 Len mi aj pneumatika narástla 😀
@zuzu188 Ako to že nieje 7? Možno si veľa včera solila a málo spala 😒
@takyna pozri si dukanovadieta.com tam máš aj jedálniček

@penelope111 ale čoby...viac pohybu neuškodí 😉...zajtra sa vážim,tak chcem opäť 7 na začiatku