Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
je to narocne,kolko si schudla?Potrebujes zhodit nejake kg ci aj cm?
ahojte dukkanky...tak uzz mam po svojjich dnickoch,,ttak somm sa odvazzila odvvazitt sa aaaaaaaaaaaa 1faza+3 dni zz 2.fazyy....vvyysledok -4,4kg...wwwooooow.....som ako blska stastna. 😅 ... 🙂 caka ma este dlhy boj...ale hadam to pojjde ddole....vsetkymm vam prajem vvela pevnnej vole...
😉
@mirkalipka krásne ti to ide 🙂
@mirkalipka supééér teším sa s tebou....len tak ďalej....... 🙂
tak obedík kuracie prsia na kocky nakrájané udusené a nič k tomu juj chcem už zeleninku ..... dnes som si chcela spraviť jogurtovú omáčku podľa @zuzu188 ale viete kao na dedine nekúpite nízkotučný jogurt vrrr to tak keď som si nespravila väčšiu zásobu ale dnes sa to naprví idem k rodičom do mestááááá juchúúúú tak nebude problém niečo kúpiť
mozem vas poprosit o stranku kde najdem vsetko pre zaciatok?Dakujem
@koc1nka tu všetko nájdeš čo potrebuješ vedieť..... http://www.dukanovadieta.com/ ....... 😉
jooj baby zhrešila som...práve som drahému zožrala olivy a tie sa môžu až v 4 fáze 😠
@zuzu188 joj, olivy mi ani nespomínaj, moja lááska najväčšia. mám v chladničke velký pohár už dva mesiace a ani z nich neubudlo. ale ešte mesiac a pol a ide sa na ne 😀
ahojte 🙂 idem si upiect kakaove keksiky,na ktore recept tu dala Zuzu 😀 kolko ich mozem denne zjest?1-2?
@lejja Neviem koľko sa ich môže zjesť za deň. Ja sa ich chystám robiť vo štvrtok 🙂
tak tie keksy mi vobec nechutili ☹ vsetko skoncilo v kosi,musim kupit ine sladidlo,lebo to co mm sa nerozpustilo a bolo to strasne horke 😖
@lejja Ja používa tabletkové sladidlo a na lyžičkách si ho rozdrvím.
@penelope111 ved to ma napadlo,ale ked uz bolo neskoro.neviem,ale bolo aj to cesto velmi tuhe 😒 no uz mam po chuti 😲
uz nejak neviem co jest,zacina to byt stale to iste 😒

@koc1nka ahoj..ja kojím a držím ju