Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@patrulinka
Nuz neskusala,lebo som nekonecne leniva.No a nemam susene mlieko a vzdy ho zabudnem kupit.Mna zdrzuju tie ceresne a cucoriedky.Ked to prestane,tak budem chudnut dalej.Ale odolaj tomu,ked to tak vabi a je sezona.Dakujem za podporu. 🙂 🙂
@slavenka83
Tak a co su to tie zakazane potraviny?Mozme zaciat vymyslat spolu 😀 😀 😀 Ja totiz tiez neznasam mliecny cukor a kedze konzumujem mlicne vyrobky,tak mi je mizerne.A to jogurty nejem,len ked si urobim sama.Je mi z nich na zvracanie.Takze vitaj v spolcnosti,kde je neznasanlovost na mlieko.Musime vymysliet nieco ,co sa s tym da robit.Ja som sa rozhodla jest polievky.Z tych sa nepribera/ samozrejme tam nemoze byt kopu rezancov./Mas este nejaky hodnotny navrh v ramci DD?Ale ak si tehotna,tak skonc dietu.To teraz vazne. 🤐
Ahojte babenky-dukanky, hlásim sa po strašne dlhej dobe,zaujímalo ma ako sa držíte,neviem či ste tu ešte tie isté,tak len zhrniem ako som dopadla ja:O)takže diétu som držala asi 2mes, 18.4-15.6., -9kíl, pás -11cm, nohy aj boky -4cm, potom od 15.6. kedže sme odišli na dovolenku som chcela prejsť do 3 fázy ale ako to na dovolenke býva,tak som sa na to vykašľala a jem odvtedy úplne všetko a mixujem jedna radosť,vôbec sa neobmedzujem a predstavte si,pribrala som len 1kg a tak si to neviem ani ako držím stále:O)takže toť moja skúsenosť,zataiľ žiade drastický jojo efekt!!!držte sa babenky!!
po týždni +0,2 kg,včera som mala BZD,tak to bude tým..váha 79,5 t.j. rovných 13 kg dole..brucho šlo o 0,3 cm (-10,4 cm) a stehno o 1 cm (-10 cm)
Tak babušky moje včera sme sa boli s manželom po 10 rokoch zabaviť 🙂 Takže to čo som včera popila som aj vypotila vyskákala a vytancovala 😀 Tak dnešná váha 72,8 kg 😀
@penelope111 no nádhera už o chvílku tam bude svietit 6
baby mna dnes láka všetko čo okolo mna preletí katastrofa teplo jak v prd... no katastrofa 😢
tak dnes večer som sa neovládla,dala som si bábovku,pečené zemiaky a ríbezľový koktejl
@penelope111 aj u nás sú zajtra rezne a cestovinový šalát...tomu neodolám,to viem už teraz
@zuzu188 Nejako ma hlad chytá keď píšeme o jedle 😀 Len neviem čo si dám keďže som nevarila 🙂
Baby my sme nastelovane rovnako,vzdy nas pahltnost chyta dako rovnako 😀 Tentom mesiac bieda vsak mi zisli dole len 2 kila a a prvy mesiac 5 😠 Od zajrta ani najmensi prehresok!!!!!!co myslite ktory den je najucinnjesi?cisto vodovy mliekovy ci kefirovy? inak katastrofalny tyzden ma caka,mam tyzden pred MS teda aj brucho mam ako balon citim sa ako slon ale vaha je ta ista len gate su mi uzsie!!!!to co...dnes som cely den jedla leco to sa smie casto leco?ze aj dvakrat za tyzden?jaj my zeny to mame tazke uznajte..
Ahojte dievcata, ako ste sa tu mali ? ja vyborne, v podhajsek bolo fajn ...ujo DUkan by ma nepochvalil za to co som zjedla, no momentalne mam ine starosti ...bola som s dcerkou vecer na urgente - zapal spojiviek ...tak neviem ci to ma z tej vody, lci z prievanu ..chudatko, ocka zalepene ..... ☹
@nicky182 A ty už si doma? Chudiatko malinké ☹ No nič si nerob s toho že by ťa ujo Dukan nepochválil takých nás tu je viac 😀
@penelope111 ahoj penelopka moja, no veru, Dukanko by hromzil, kaslem nanho momentlane 😎 jooj, tot moje chudatko male, ked sa rano zobudi ani ocka neotvori ...juuj 😠 zajtra sa rano odvazim, som zvedava, ake cislo mi tam zasvieti .. 😲 a ty si co robila ? ??
@nicky182 Včera sme sa boli s manželom zabaviť sme si zatancovali, za skákali až do rána 😀 A dnes sme len odpočívali 😀 Moje nôžky to nezvládli ani som nevarila sme boli u mami na obede. Polievka bola v pohode zeleninová, ale druhé bola ryža to som si dala len za jednu lyžicu 🙂 A zajtra ideme zase k mame na obed budú rezne a šalát 😀 Tak pochybujem že odolám 😀
@nicky182
Tak to je smola,ze mala ma zapal ocnych spojiviek.Moze byt kombinacia vody a prievanu.Co jej na to dali?
Inac bolo tam fajn ze?Myslela som ,ze Ti budu malu vartovat rodicia.No a urcite si vela za 3 dni nepribrala.A ty to rychlo zhodis.Len aby to dcerke rychlo preslo.Drzim Vam prsty. 🙄
ja som na dovolenke total porušila, pribrala som asi 3-4kg, ☹ ☹ ☹ ☹ čo mám robiť mám ísť od pondelka úplne úplne od začiatku? mal niekto takýto prípad?
@penelope111
@zuzu188 dobré ránko tak dnes váha si robila čo chcela najskor ma šokla 76,8 tak sa postavím ešte raz a 77,3 potom 77,2 tak to ostalo 🙂) nevadí videla som tam už aj 76 tak som rada určite to tam pojde🙂) pomaličky mi končí MS tak sa váha ustáli hádam🙂)
@nicky182 chuda malé to bude určtie s tej vody moja švagriná má taký istý problém ked idú do aquaparku alebo termálnej vody vždy si ked je v tej vode niečo už si nepamatám čo pridávajú to tam tak ma zapálené oči 😖 ja si doteraz pamatám ako som nemohla otvorit oči ked som mala zápal to je hrozné ☹ nech sa rýchlo vylieči🙂)
@cencula ahoj nič si s toho nerob ja ešte len pojdem na dovolenku a tiež tam určite priberiem🙂 zuzu niekde písala že v knihe sa píše že ak poruším daj si 2-3 dní čisto bielkovinu tak si daj a potom pokračuj normálne 😀
@cencula Tak ako to bolo písané daj si ale 3 dni bielkoviny a pokračuj potom normálne 🙂
@ninimini Tebe sa aspoň váha zbláznila smerom dole, ale ja dnes váha 73,8 kg 🙂 čiže to je + 1 kg od včera 🙂 A to som veľa ani neporušila 🙂 Takže tá váha si robí čo chce. Už ma to prestáva baviť lebo toto už mám mesiac stále dokola asi sa na tú diétu vyprdnem 🙂
@ninimini
@penelope111 tak ja hlásim +0,2 kg po včerajšku
@penelope111 ale prosím ta podla mna je to preto lebo si už dost schudla tak toto je taký zlom kedy to bude dlhšie trvat kým pojde dole ja to čakám tiež 🙂 u mna je to vždy tak a potom presne ako ty sa na to vykašlem 🙂) no teraz to chcem dat aspon raz v živote chcem niečo poriadne dokázat na svojom tele🙂) ešte to nevdávaj ved si schudla krásne keby som ja bola na tvojej dnešnej váhe na konci augusta tak by som skákala od radosti🙂 držím ti palčeky nezaoberaj sa s váhou hlavná vec že sa cítiš super 😉
@zuzu188
žiadna tragédia sa u nás nekonala 🙂) ale ešte je tu jeden víkendový den sakra🙂
@penelope111

@zuzu188, @patrulinka, @penelope111 dakujem vam za rady..jaj bola som vsade u nas v Leviciach maju len na dvoch miestach tei otruby Kaufland a Coop jednota ale teraz nemaju uz dva tyzdna..ale mate pravdu v DM som nepozerala zajtra pojdem:.))a tiez ste mali pravduzo psenicnych su tie zemle uplne ine suche a take nedobre ..co uz aspon zatial..jaj mne ta blba vaha stoji menzes este dalko tak neviejm ym som jedla take suchotiny ze sunka syry vajde slo to lepsie teraz ked is varim ze taka polievka hentaka akoby to zastalo,vam nie? 😝