Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 vykašli sa na mliečny den daj si hríbiky ja by som si hned dala🙂
zajtra si berie mm pc tak tu nebudem bude mi smutno ale hádam vydržím.)) držím palce aj penelopke ak si dá mliečak ak nie pochutnaj si aj za mna na tých hríboch ja by som si dala s vajíčkom mnam 🙂) a zuz ty sa drž tiež a samozrejme aj ostané.bože lúčim sa ako navždy .)
@penelope111 penelopka,iba radíme 😀..ja zajtra robím morčacie rezne a asi vytiahnem šampiňóny z mrazničky k tomu 🙂
@patrulinka dakujem ti 🙂
@zuzu188 Ale však ja zo srandy 😀 Ja idem morčacie robiť v stredu zo šunkou a syrom 🙂 Hríby sa dusia v hrnčeku v ktorom si robievam puding takže puding nebol 😒
@vancouver ahoj, no dcerke predpisal Dr. pamycon a oftalmo framykoin ..ihned to zabralo, uz vcera vecer mala ciste ocka, ale kvapkam jej aj tak ako mi vravel 3 dni ....dnes od obeda ma horucky...super ....moja vaha ma momentale netrapi, mam pol kilo hore dole, to je ok ...ale jasne, nasi malu strazili, oddychla som si fajne .... 😀
@penelope111 ahoooj, ako ? bola si na hubach ? dnes som si robila na obed leco, tak som na teba myslela 😀
@nicky182 Ja som bola včera na hríboch niečo sme našli ale dubáky nie a dnes mi mama poslala plnú misu hríbov 🙂 Veru ešte mám v chladničke plný pohár leča 🙂 A to som tiež lečo predtým neľúbila 🙂 Na niečo je tá diéta dobrá 😀 A ty ako?
@penelope111 😀..bola som napacovať mäso,joj,už aby bolo zajtra 😀..sa poriadne najem 😀...nevadí,uvaríš ho zajtra 🙂
@zuzu188 No ale akú chuť som mala na ten puding a toľko sladkého som teraz požrala. Hanba mi 😀
@penelope111 😀..ja si idem aj zajtra uvariť,ten vanilkovo-smotanový je super 🙂...ale no,treba si dodať energiu 😀
@vancouver
@penelope111
@ninimini alebo si poďme dať melónový deň,dokým ich ešte všade majú 😀...melón je samá voda a mne stačia 2-3 plátky a nepotrebujem potom pár hodín jesť 🙂
@zuzu188 Myslíš toho 2.8. že by sme dali melón? No mne je jedno 🙂
@penelope111 hej..treba poexperimentovať 😀..ja do toho asi idem..ešte chlapa presvedčiť,nech mi kúpi nejakú veľkú dyňu 😀
@zuzu188 No musím si aj ja zohnať nejaký dobrý melón 🙂 Musím pozrieť v tescu ako bude vyzerať 🙂
@penelope111 no dúfam,že tam budú mať pekné
po dobrom obede som sa narvala piškótkami 😀..čo už so mnou 😀
@zuzu188 Ja som si dala tiež pár piškót 😀 Ale zatial som nič iné nejedla iba mlieko 🙂
@penelope111 si dobrá,ja som si dala trištvrte balíčka 😀
No Ty vole,ta otrubova kasa nie je dobraaaaaaa 😝 tvrda sucha bez chuti:.)))dnes mam strasnu chut na sladke chcela som ju zahnat ale uz enmam chut na nic..🙂))) zajtra vazenie citim sa jak balom pred ms..
@ejuskaaa Mne otrubová kaša docela chutí má to chuť ako krupica s pudingom 🙂 Tak si sprav iba puding 🙂
@zuzu188 😀 No pekne 😀

@penelope111 ja ta nedobehnem a ver mi že by som rada mala tvoju váhu a to len koli dobré mu pocitu zo seba no tažko sa tam ja dopracujem do konca mesiaca ☹