Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@nicky182 Keď som tie hríby podusila tak ich nebola až tak veľa tak 1,5 l hrniec plný a dnes som ich manželovi spravila na obed z vajcom chcela som si aj ja dať, ale ako som ich robila ma prešla chuť 🙂 Ale mama mi ešte včera oznámila že povarila ďalšie hríby v slanej vode a dala ich do mrazáku pre mňa 🙂 Tak si daj s nami 2.8. namiesto VD melón 😀
@penelope111 tiež vravím,ale budúci týždeň mám dostať MS,tak to bude tým 😀
@zuzu188 Ja som týždeň po ms a tiež stále žerem sladké 😀 teraz si robím žemličky a idem si spraviť kuracie prsia s jogurtom, horčicou a cibuľou 😀
@penelope111 😀...bola som pozbierať ríbezle a okopať jahody,ešte mi ostalo aj na zajtra kopu 😀..ja zajtra variť nemusím,ostalo z dneška😀
@zuzu188 Ja robím zajtra morčacie prsia zo syrom a šunkou 🙂
@penelope111 mňam
ahojte, rozmýšľam, že by som od budúceho týždňa začala dukanovu diétu. Myslíte, že je reálne schudnúť 5 kg za mesiac?
@penelope111 ahoj, aj ja som si dala dnes hubky...svokor nazbieral masliaky, tak spravil prazenicku, bola vyyborna, ale fajne mi je z nej tazko 😀 mnaaam ....2.8. si davate melonovy den ??? kto to vymyslel ? znie to zaujimavo, to je vo stvrtok ? to by som mala mat povinny BD den ....
@nicky182 Ano to je vo štvrtok 🙂 Vymyslela to naša Zuzi 🙂 Konečne začali tie hríby rásť 🙂
@penelope111 noa nebojis too cukru co ma melon ? teraz su uz vacsinou vsetky prezrete ...nenarusite si dietu ? ale na druhej strane je to skoro ako vodovy den, pretoze melon ma veeeeela vody , precisti oblicky 😀 😀
@nicky182 Má veľa vody a pritom sladkom čo v poslednej dobe jem sa melónu nebojím 😀
tak ja sa hlásim 🙂 po obžer dni mi stúpla váha o 0,2 takže 77,1
dievčence ahojte moje spolubojovničky 🙂 ja to tu akosi nestiham poslednu dobu mna tie deti fakt uštvu stale ma nahanaju rychlo navarit a von najest a von ešte mesiac pomooooc 😀 ja som ako na hojdačke raz je vaha nižšie sa potešim dalši den zase o dost vyššie a takto stale dokola 😝 niečo som začitala že ide melonovy den??? ja ho mam stale 😀 melon si neodpustim nato som moc pažrava 😀
@eala je to realne skoro kazda tak schudla prvy mesiac 5 kil aj ja.🙂teraz druhy mesiac som schudla len 3 kila za mesiac ide to uz pomalsie... baby zajtra je ten vodovy den a vy si davate melonovy aj v druhej faze sa to moze?ja si dam mliekovy zajtra vodovy by som nezvladla a melonovy sa bojim 😀 STale bludim po Lidli a hladam syr Piero ale namaju u nas ako vyzera to je tvrdy syr a maju ho len v Lidli?
dnes si dávam úplné light deň..medzi raňajkami,obedom a večerou pijem len mlieko a vodu
@nicky182 , na krčové žily je najlepší Detralex. A mne strašne pomohol aj beh. Nedávno som bola u lekárky a tá bola nesmierne prekvapená, keď videla moje nohy. Ani neveria, že som mala krčové žily. A to som už bola adept na operáciu. No a naviac, s tým behom som riadne schudla- na velkosť 36 zo 40-42 za 5-6 mesiacov. Bez hladovania a trapenia. Aj so sacharidmi v strave. Len menej jesť, častejšie a behať aspoň 40 minút 4x do týždna plus raz chodza resp.plavanie. Ale držím Vám všetkým palce- hlavne, aby sa Vám nedostavil jojo efekt.
@miskap2111 no ty si iny makac, ja som leniva cvicit, aj ked by som mala, beh je vraj najlepsi na schudnutie ...ja som uz v 3. faze, uz si hmotnost udrziavam 🙂 zatial vaha nestupa a nie vzdy sa stravujem podla uj Duakana 😀 dakujem za radu 🙂
@miskap2111 jaaaj zabudla som ti napisat, ze Dr. mi predpisal stahovacie pancuchy 😀 140 denove, cize hrube ako na zimu, supeer 😝
@nicky182 dakujem pozrem v Cba:_))mam chut aj na nechutny syr je mi to uz jedno 😀 @eala ano zatial 8 kil,drzim od 1.JUna teda uz 2 mesiace a cakala som lepsie vysledky,ja som tu snad najhorsi priklad diety ide mi to pomaly..a ty z olko ides chudnut na aku vahu?kolko chces? 😉 @zuzu188 nepohopila som:.))))mas light den ale aj tak ma sranajky obed veceru a medzitym si inak zvyla co jest ked vravis ze budes len mlieko a vodu? 😀
@nicky182 , tak tie pančuchy ti nezávidím. Mne veľmi nepomohli, ale musím sa priznať, že teda v lete by ma do nich nedostal nikto 😀 . Na spevnenie žilovej steny sú však dobré. Príčinu však neodstánia, len zabránia zhoršovaniu... Čo sa týka pohybu, aj ja som vždy bola lenivá, ale nakoniec som sa prinútila a beh obľúbila, hoci som ho pred tým nenávidela... Držím palce vo fáze 3. Možno budeš patriť medzi tých 20 percent, ktorí po Dukane nemajú jojo. Držím palce a ahoj!
@ejuskaaa no na raňajky som si urobila duk. kakao a žemličku,naobed som mala 1 a pol morčacieho rezňa (v marináde a pečený na suchej panvici) a na večeru si dám vajíčko..nič iné okrem toho jesť neplánujem a pomedzi tie jedlá pijem raz mlieko a raz vodu..dá sa povedať,že mám aj taký biely deň 😉
mletie ríbezlí na mlynčeku je iná posilovňa,tak ma ruky bolia 😀..a ku večeru zasa okopávať jahody,som zvedavá,koľko toho stihnem...teraz mám veget,malý je vyspinkaný,napapaný a hrá sa 🙂...zlaté to dieťa :-*
Ahojte Dukanky,,, som tu nová a rada by som sa pridala k vám skúsenejším a tiež poprosila o zopár rád 🙂 s dukanovou diétou som začala už posledný júnový týždeň, čiže momentálne mám už 6ty týždeň ale výsledky sa mi veľmi nepáčia :/ začínala som so 75 kg a ide to nejak pomaly dole, prvé dva týždňe som bola odhodlaná no potom prišla jedna návšteva za druhou, taká akcia, potom zase výlet a prehreškov pribúdalo a momentálne som na tom tak, že ani jediný deň sa nedokážem udržať! veľmi ma to hnevá 😠 tak po tých 6 týždňoch mám momentálne 71kg čiže len 4 kg...niektoré ste za mesiac dali v pohode cez 5 kíl čo je obdivuhodné a ja nič!!!...aj to je dôvod prečo nezostávam len občasnou čitatelkou rôznych fór ale pripájam sa k vám a snáď to spoločne nejak zvládneme :D ešte som zabudla dodať, moja vysnívaná váha by mala byť 60kg a aby som nezabudla na vek, mám 21 rokov....

@penelope111 ahoj, no ja celkom ok co sa diety tyka, doobeda som bola u DR na angiologii, mam krcovu zilu - super, predpisal mi stahujuce pancuchy, vyborne 😠 budem chodit ako stara zena ...hmm ...v nedelu som si upiekla cibulove zemlicky, konecne po dlhej dobe otruby a su vyborne ....este by som chcela schudnut asi 1,5 kg, no neviem sa odhodlat na BD dni ....skusim asi mliecnaak ...a co ides robit s tolkymi hubami ???