Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Ahojte, dnes som skúsila kurací nákyp a celkom mi chutil, doporučila mi ho mama, ktorá sa dala na dukanovú d. teraz so mnou 🙂. Ak chcete skúsiť tu je recept: nadrobno nasekať kuracie prsia, soľ, ml.čierne korenie, bylinky. Zohriať malú šálku mlieka, pridať 2 surové žltka. Všetko primiešať k nasekanému mäsku. Vyšľahať sneh z bielkov a zľahka zamiešať do zmesi. Dať do rúry na 180 stupňov cca. 30-45 minút. Dala som si to s uhorkami a dobre ma to zasýtilo.
tak baby,po prehreškovej váhe 80,2 mám po včerajšku 79,1 kg 🙂
@zuzu188 Šikovnica 🙂 A čo dnes máš ten melón? Ja už som hladná 🙂 Asi vytiahnem melón s chladničky. Včera som si kúpila cca 4 kg hádam bude stačiť 🙂
@penelope111 dnes melón..už sme zjedli jednu štvrťku 😀..mne chlap kúpil vyše 10 kilový 😀
@zuzu188 Tak to ti dobre kúpil 😀 A ja že tých 4 kg je veľa 🙂
@penelope111 ja sa zas bojím,či to nemám málo 😀
ahojte baby, tak aky mate dneska den ? melonovy ? ja mam zatial mliecny 😀 dnes povinne BD 😲
@nicky182 Ano dnes melón 🙂 Chceme ísť cez víkend do zoo tak to vidím tak že povinný mliečňak bude budúci týždeň 😀
ahojte tak ja sa tiež hlásim mám vodný den 🙂)
Myslíte, že cez vodný deň môžem vypiť jednu kávu? a s mliekom alebo radšej bez? Dikii
@ninimini Ja mám dnes melón a vodu to je kombinácia 🙂 Ale melón som si dala zatiaľ len kúsok 🙂
@mimusss Ja pijem 2 - 3 kávy s mliekom za deň či je voda alebo nie 🙂
http://www.dukanovadieta.com/dukanove-dni-v-nitre/ , baby vyzera to na super akciu, no skoda, ze byvam tak daleko ☹
@penelope111 ahaa, a ko sa ti dari , nie si hladna ???
@nicky182 Bola som ráno hladná, ale už ma to prešlo 🙂
melón som si dala iba 4x,ale už mi celkom dosť lezie hore krkom 😒...tak mám viac vodový deň,ako melónový
@zuzu188 Ja som si dala iba jeden tenký mesiačik zatiaľ 🙂
@penelope111 si dobrá 🙂
@zuzu188 Ale už som ho zas vytiahla s chladničky 🙂
@penelope111 no tak to je príjemnejšie teraz som dost hladná čo už
@mimusss ja pijem tiež kávu s mliekom počas vody
@penelope111 ja som si zas kopu vody dala 😀
@zuzu188 Do mňa už tá voda nejde 😀
@penelope111 do mňa zas melón 😀
@zuzu188 Ako nám bude zajtra dobre 🙂 Zajtra si dám BZD 🙂
@penelope111 ja mám zajtra BD..ten melón mi vyšiel na BZD 😀...a som sa pred chvíľou vážila a mám takú váhu ako ráno 🙂

@mimusss vsak si na tom dobre za mesiac mas podsttae 4 kila a ked si priratas tie akcie a papanie tak je to este dobreeeeeee ja som ten isty typ malo chudnem pomaly a teraz mam aj pred MS takze strasne chute mam vsetko dzobem celym den a pootm to tak vyzera..uz som bola chudsia a zas mi trci sadlo z gati je to kolotoc inak toto je uz dieta na dozivotie..)))))))))) @eala vsak podla mna skus ty vlaszne potebujes zhodittak ako som ja zhodila 8 kil to das za dva mesiace ver mi:.)pre mna bol prvy mesiac lahky druhy je pre mna stonasobne tazsi uz mam chut na vsetko prvy mesiac som to brala tak ze ani omrvinku do ust co sa nesmie a teraz dam aj kolac ked sa nezdrzim a podla toho to aj vyzera za mesiac odislo len 2 kila aj tie kolisu..ach jaj..🙂 @zuzu188 ale to si ozaj striedmo jedla to ja zvyknem ovela viac a za co si sa trestala?🙂