icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

vancouver
3. aug 2012

@penelope111
Pelenopka ,krasne 🙂 🙂 Je to viac ako 10kg dole. Ja som tiez drzala melonovy den,ale vecer som ho uz mala plne zuby a tak som si dala cibulove zemlicky /2/ a pecene kurca,takze ubytok bol len asi 40 dkg.To som sa vazila dnes po ranajkach,takze to nie je presne.Mne vaha uz cely mesiac stagnuje,raz hore,raz dole./Asi bude pokazena 😠 potvora./Takze pod tych 6 kg nemozem zliezt za nic na svete.No a hladovat nechcem.No boli krstiny,narodeniny,dnes bude obed v restauracii,dalsie narodeniny a tak je to tazke dietovat.Ale drzim sa ako viem. 😀

vancouver
3. aug 2012

@nicky182
3 x gratulujem.Ja som uz nemala taku vahu ani nepamatam. 😵

vancouver
3. aug 2012

@ninimini
Ja keby som mala Tvoju vahu,tak skacem po plafon. 🙂 Mam o 7 kg viac. ☹ 😠 😠 Gratulujem.

zuzu188
3. aug 2012

a pms už útočí!

penelope111
3. aug 2012

@vancouver Ďakujem 🙂 Mne sa váha tiež stále kolíš už mesiac okolo 73 kg raz je pod raz je aj 74 kg 🙂 Asi sa budem musieť zmieriť s túto váhu 🙂

penelope111
3. aug 2012

@zuzu188 A čo si si dobré dala? No na mňa útočí od poslednej ms 🙂 každý deň zjem niečo sladké 😀 A čo som si všimla že mi začali aj vlasy padať. Takže na parádu neviem či nebudem mať nejaké rozhádzané hormóny 😒 Tehotná nie som 🙂

zuzu188
3. aug 2012

@penelope111 joj penelopka..všetko čo som našla...dokonca som malému aj keksy požrala 😖

penelope111
3. aug 2012

@zuzu188 Tak ja som to teraz tiež dobre dorazila 🙂 Dve sojovky a dva nanuky 😀

zuzu188
3. aug 2012

@penelope111 to si na tom ešte dobre..ja som si dala grahamové tyčinky,slané tyčinky,sójovú tyčinku,lentilky,keksy indiánky,mráčik a piškóty namáčané v káve 😠 ..nenávidím pms

vancouver
3. aug 2012

@zuzu188
Zuzika,ak si si dala zo vsetkeho po 1 kuse,tak je to OK.Ved si zasluzis za ten ubytok na vahe. 🙂 Aj ja chcem nanuk,ale to by u mna bolo pol kg ++ 😝 ☹ 😠

zuzu188
3. aug 2012

@vancouver to nie..zajtra rátam,že bude min. 0,5 kg hore..nevadí..dám si od pondelka pár light dní a bude to ok 🙂

penelope111
3. aug 2012

@zuzu188 Pekne ale je ti odpustené keďže máš pms 🙂

zuzu188
3. aug 2012

@penelope111 ale sa stavím,že mi bude MS meškať,lebo telo nie je naučené na takú "nízku" váhu ako mám teraz

penelope111
3. aug 2012

@zuzu188 Mne meškala jeden krát 1 deň a druhý krát 4 dni 🙂

ninimini
3. aug 2012

@vancouver dakujem🙂) hádam sa to pohne
@penelope111
@zuzu188 tak ja dnes druhý den viacmenej vodný den ☹ a to som absolútne neplánovala ráno som sa napapala a potom už nič nestíhala som nič do seba dat a ani nie som hladná čo sa čudujem najskor sme boli v obchode potom prišla návšteva a moj drahý sedel a ja okolo detí behala takže teraz odišli a som úplne zničená viem že váha určite velmi neklesne lebo dva dni o hlade telu neprospieva zajtra si dám upiect stehná už sa strašne teším teraz nemám na nič chut len lahnút si do postele a spppaaaaat 😀

penelope111
3. aug 2012

@ninimini No takýmto štýlom nie že ma dobehneš ale za chvíľu predbehneš 🙂 Ja som jedla aj za teba 🙂

ninimini
3. aug 2012

@penelope111 no nemyslím skor sa bojím že budem mat viac to nie je dobre 😠

ninimini
3. aug 2012

@penelope111 teraz pozerám že tebe to išlo krásne dole mat 72 to je zážitok už si blízučko 6

nicky182
3. aug 2012

@penelope111 ahoj, asi ano, ide lepsie, je to volnejsie, ale stale jem kopu somarin 😀 tak aky bol ubytok vahy po vcerajsku ? necitala som vsetky stranky dozadu ...zajtra tu zase enbudem, mame hasicsku sutaz u nas v dedine, tak ako dlhorocny clen budem travit cely den v bufete ... 😎

silvia123
3. aug 2012

@zuzu188 mňa si zase navnadila na ten vodový deň, akože 1,5 kg...no bodaj by, asi si dám v nedeľu, len také čosi som nikdy neskúsila, tak som hrozne zvedavá či to vôbec vydržím a hlavne či sa na druhý deň tak nedojem, že to všetko naberiem naspäť. A čo chutil nákyp? Ja som zase robila kuracie rolky so šunkou a syrom Pierko, zaliate zmesou vajíčka, jogurtu a korenia na kura a tiež veľmi dobré, mňam 🙂 celkom ma tá diéta začala baviť. Len keby to ide tak rýchlo dolu, ako to šlo hore 😀 😀 😀

nicky182
3. aug 2012

@vancouver dakujem ti, no to ani ja, naposledy hadam na vysokej 😀 😀 ako sa tebe dari ?

silvia123
3. aug 2012

@penelope111 aj ja som kúpila Pierko v Bille a je celkom dobrý, resp. lepšie taký ako žiadny, len som si ho dala nakrájať a úplne zbytočne, všetko sa to zlepilo späť dokopy.

penelope111
3. aug 2012

@ninimini No ale zajtra to už budem mať naspäť po tom sladkom čo som zjedla a ešte zajtra ideme do zoo a asi si dám ten môj vysnívaný langoš 😀

ejuskaaa
3. aug 2012

Nenavidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim PMS 😠 nemam dno,radsej bruuuuuuuuuuu 😝

penelope111
3. aug 2012

@nicky182 Po včerajšku - 0,7 kg, ale dnes som to už určite nabrala späť 😀 My ideme zajtra do zoo a asi si dám langoš 😝 ale hádam to tam vychodím 😀

penelope111
3. aug 2012

@silvia123 Ja som si kúpila plátky ale tiež som ich nemohla odlepiť 🙂 Ale to sa nedá porovnať prvý krát keď som ho kúpila to bol fakt hnus aj farba všetko úplne iné ako prvý krát vtedy hneď skončil v koši lebo bol úplne ako umelá hmota teraz bol omnoho lepší 🙂

ejuskaaa
3. aug 2012

@nicky182 a ty si z akej vahy sla a za kolko si tak kraaasne schudla,vsak to uz hadam aj staci nie?.))))))) @silvia123 ten syr maju normalne tam kde krajaju syry ci len v regali?

ninimini
3. aug 2012

@nicky182 tebe to ide super

ninimini
3. aug 2012

@penelope111 len si daj ja som si dala v mederi ked sme boli mnááám užasný pocit spapat ho🙂)

zuzu188
3. aug 2012

@penelope111 mne min. mesiac meškal 2 či 3 dni