icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
8. aug 2012

@ninimini tak tak..každý nech si drží diétu aká jemu vyhovuje..mňám,bryndzové pirohy..hneď by som sa na ne vrhla 😀

cencula
8. aug 2012

jooj už aby som mohla jesť zeleninu, zajtra do druhej fázy, hádam sa zajtra ráno aj odvážim, aj ked nepredpokladám, že sa to pohlo o viac ako kilo, ked znovu začínam, no uvidíme, zajtra pošlem hlásenie, babule a ako striedate dni? 1/1? to je asi najlepšie však?

alen24
8. aug 2012

baby mate niektore krizu v DD?vydrzte ak sa to da...ja mam zase obdobie ze chcem schudnut este viac a strasne ma to laka byt chudsia a chudsia..kupila som si vcera kratasy vel.36 su mi dobre ale chcem v nich vyzerat lepsie ... 😀

zuzu188
8. aug 2012

@cencula 1/1,aj v knihe sa odporúča tak striedať

alen24
8. aug 2012

Dnes som robila vajic.salat a krab.tycinkami ...mnam 😉

ejuskaaa
8. aug 2012

@alen presne ako hovoris,aj ja uz oblecem o cislo mneise gate ale tiez chcem v nich vyzerat lepsie..)Mne tato dieta yhovuje,uz neviem ktora to tu pislaa ze je nebezpecna,podla mna toto je najidealnejsia dieta aku som kedy poznala,u mna vsetky strostokali,nikdy som nevydrzala a nic neschudla kilo dve max a pri tejto som neni hladna jeme vela ved viete🙂)a kila idu dole,sem tam sic enie ale ajtak naj dieta podla mna..🙂skod aze tieto dalsie kila idu ako slimak ale nevadi vydrzimeeeeeeee🙂))))))))) Baby ktora ste si to tu objednavala tich gumkacov ci co,to su cukriky?aj ja chceeeeeeeeem,kde je taka stranka kde sa daju objednat veci?..)))Konecne u nas dostali otruby aj syr pierko chutil mi:.)))))))

vancouver
8. aug 2012

@alen24
Gratulujem .Budes krasna.Ja mam krizu,hnevam sa s vahou,nie a nie sa pohnut nadol. 😖 Asi je pokazena.Musim zajst s nou k lekarovi 🙂 🙂
Drzim dietu a drzim a ona nic.Nuz nijaka dieta nie je idealna,ale co uz ked nemam pevnu volu vecer sa nenapchavat. 😠 Tak DD je teraz ta najlepsia,lebo nie som hladna a nemam chute. 😀 😀

penelope111
8. aug 2012

@ninimini Až mi slinka vybehla keď si napísala o bryndzi 😀

penelope111
8. aug 2012

@nicky182 Jasné že tu budem 🙂 S kým by som si tak dobre pokecala 😀

vancouver
8. aug 2012

@penelope111
Uzi si dovolenku,aj tu dobru zmrzlinku.A napis nam aj o jedle a ci si nepribrala a ak,tak kolko,aby sme vedeli,comu sa mame vyhnut.Ako spravna Dukanovka nas nemozes opustit.A napis o svojich aktivitach na dovolenke atd. 🙂 Prajem Ti vsetko dobre.No a myslim si,ze si mala krajsie vysledky ako ja.Ale ked som bola 3 tyzdne na lieceni som schudla 2 kg a nedrzala som DD,len som nejedla prilohy.Takze si myslim,ze nepriberies. 🙂 🙂 🙂

penelope111
8. aug 2012

@vancouver Jej ďakujem, ale ja idem na dovolenku až na konci augusta 🙂 Ja len končím s DD zatiaľ 🙂

stanullik
8. aug 2012

@nicky182
Kde si cítala, že cambridge diet je škodlivá? Ja som chudla pod odborným dozorom, ktorý ma na to inštituciu aby to mohol robiť.Reagovala som preto tak, lebo ked som bola mladsia vyskusala som rozne diety,a viedlo to len k smutku, lebo sa to vrátilo do starých kolají.
Ked som ukazovala odporucania z cambridge diet doktorovy, aby mi povedal, či to nieje škodlive, tak ako prvé povedal,,dufam že to nieje dukan"...asi vedel prečo tak reaguje. A ja som písala o tom, že nepapam šalatiky. Viem že v dukanke to nieje o pevnej voli, lebo clovek moze jesť dosť velke množstva jedla nie??Aj v eve o tom písali. Ja neviem už, no. Držím VáMale palce aby ked dosiahnete co chcete, aby sa to stalo vasou zmenou zivotného stýlu, nie len obdobím diety. Hodnotím z hladiska toho, že viem o čom píšem, co týka tejto témy...... 😝

vancouver
8. aug 2012

@penelope111
Ale ved je to predpriprava na dovolenku.Ved by Ti ta zmrzlinka ublizila,keby si zacala na to zhurta. 😉 Tak mas 2 dobre tyzdne na pripravu. 🙂 🙂 Ahoj a ozvi sa neposlusna Dukanka. 🙂 🙂 🙂

stanullik
8. aug 2012

@zuzu18 A ako sa po diete budete stravovať? Jesť sladkosti a guláš. To sa mi nezdá ako zdravý životný štýl. Neviem. Mám kamosku ktorá dukanom schudla za týžden 6 kil,-....je to nezdravé...ja som tolko dala za mesiac....čo je tiež nie nejmenej, ale tak 6 kil za týžden?

stanullik
8. aug 2012

@ninimini 🙂 No máš pravdu trebalo pevnú vôľu, ale aspoň som vedela čo je v tých polievockách a kokteiloch...postupne som prechádzala na stravu asi 2 týzdne. Ale teraz jem vsetko len si strážim množstvo. Aj maso zo zeleninou. Aj cestoviny klasické. A potom som mala ešte také kašicky a tycinky🙂 mnam

cencula
8. aug 2012

baby čítal ste niekto šarm? - tuším tam bol článok o babe ako pekne schudla pod dohladom vo fitnese, ale najviac ma zaujalo, že tam napísala, že na brucho jej pomohol neoprénový pás, má s tým pásom niekto skúsenost?

zuzu188
8. aug 2012

@stanullik keď mám dosťať MS,tak mi je jedno,čo do seba napchám..vtedy kombinujem všetko možné,nestravujem sa tak stále..no 6 kíl za týždeň bola určite len voda v 1. fáze,inak by toľko za týždeň neschudla

alen24
8. aug 2012

@ejuskaaa presne tak vydrzime ... 🙂 aj ja som doteraz ziadnu dietu dlhsie ako tyzden nedrzala ta mi tiez vyhovuje ...aj ked to uz ide ako z chlpatej deky ale ja to vydrziiiiiiiim 😝

alen24
8. aug 2012

@vancouver ďakujem...ved aj tebe to ide pekne ...len treba pevnu volu 😉

alen24
8. aug 2012

milujem zeny ktore sa pripajaju do debaty o DD aka je zla ,skodliva a neviem co ...a ake su tie co drzia oni alebo drzali super...bud je to zavist alebo provokacia... 😒

nicky182
8. aug 2012

@penelope111 ok, to som rada, budeme tu aspon motivovat zacinajuce dukanky 😀 mna MS nenormalne hecuje k jedeniu, to je strasne ..... 😝

ninimini
8. aug 2012

tak na dovolenku sme mali íst so švagrom a švagrinou a s detmi nestalo sa nejdú čo už tak sa nám posunula dovolenka na 1.9 takže ešte mám chvílku času🙂

ninimini
8. aug 2012

@penelope111 potom daj vediet ked si dáš nejakú takú dobrotku o ktorej som písala mnam 🙂))

nicky182
8. aug 2012

@stanullik .... vsetky chceme byt krasne a stihle 😀 dukanova dieta je zivotny styl, ktory mi vyhovuje, schudla som kolko som potrebovala a aj po jej skonceni nepriberam spat .... 😀 respektujem tvoj nazor, kazdy ma pravo sam sa rozhodnut...

ninimini
8. aug 2012

@stanullik máš pravdu schudnút pod dohladom lekára je super gratulujem ti k úspechom ktoré si dosiahla 🙂

penelope111
8. aug 2012

@ninimini Takú dobrotku som si dnes nedala ale dala som si slivkové gule 😀

penelope111
8. aug 2012

@nicky182 Však mne sa tento mesiac posunula ovu tak asi aj ms dostanem skôr. Podľa tohto by som mala dostať v pondelok a čo žerem už pár dní je neskutočné až sa za seba hanbím 😀

silvia123
8. aug 2012

@ejuskaaa ja som si objednala tých gumkáčov normálne cez stránku www.dukanovadieta.com aj s tými cestovinami -je tam e-shop a chutili mi, ja milujem gumené cukríky 😀 je to trošku iná chuť, ale lepšie ako nič. Mimochodom zajtra poruším, ideme s manželom na túru a dosť náročnú, takže som porobila obložené rožky, síce z cereálnych rožkov, ale so suchou salámou+uhorka, horčica, tak dúfam že vydám toľko energie, koľko zjem. Taktiež si plánujem dať cereálnu fit tyčinku. Nemôžem byť hladná, alebo nemať dosť energie, aby som vládala šlapať do kopca. Dnes som tiež spráskala jeden cereálny rožok s párkom, už som toľko nejedla pečivo, že sa mi už nedalo vydržať... Baby a keď porušíte, potom ako idete ďalej? Dáte si tri dni bielkovinový deň -ako keby od začiatku?, alebo pokračujete normálne ďalej?

stanullik
8. aug 2012

@alen24 Ja som nenapísala, že moja je najlepšia ani ju nepresadzujem. Lekári tvrdia, že je škodlivá, a ostatok som čitala...

alen24
9. aug 2012

@stanullik stravuju sa takto sportovci ze vela bielkovin a malo sacharidov a cukrov...radia aj ludom co chcu schudnut sa takto stravovat len sa to nevola dukanova dieta 😀 ...len mi je cudne ze sa niekto prida do debaty o dukanov diete a len tu vypisuje aka je zla ..vsetky ktore ju tu srzia vedia o vsetkom co sa o nej pise tak asi tak...