Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 čo dobrého papáš
@ninimini Fakt to chceš vedieť? 🙂 Rezeň zo zeleninovým šalátom 🙂 Na zemiaky nemám chuť ale včera a predvčerom som jedla majonézový cestovinový šalát zo zelenikou 🙂 Váhu mám už 1,5 kg viac lebo stále žerem sladké 🙂
@penelope111 mnáááám aj ja by som si dala taký dobrý cestovinový šalát s kukuričkou a dnes by som si dala slaninu nenormálne 😀 😀
@ninimini No neviem či tých dukanovských detí nebude viac 🙂 To by bola sranda 🙂
@penelope111 penelopka,ty nás tak napínaš..už daj vedieť či áno alebo nie 😉
@ninimini daj si,ja som si tiež dala 😀
@penelope111 musí sa tam čoskoro ukázať 🙂..chceme tu malú Penelopku 🙂..ja som si tiež dnes robila test,lebo zasa MS mešká 😒
@zuzu188 A čo? je pozitívny? 😀 Len mne ms ešte nemešká ja mám mať až budúci týždeň tak uvidíme čo s toho bude 🙂
@penelope111 negatívny..musela som si ho urobiť pre pokoj mužovej dušičky,lebo keď som bola pred 2 týždňami na preventívke,tak mi dr. povedal,že mám akurát ovulku..ten môj chlap má iné problémi 😀
@zuzu188 Jaj a ja že nás opustíš 🙂 Tak to potom len s tej diety ti mešká 🙂 Treba si dať červené vínko 🙂
@penelope111 nie nie 🙂..ja tu budem ešte strááášne dlho
@zuzu188 A ja sa sem zas vrátim 😀 Aj ked som tu stále však vás nemôžem opustiť 🙂
@penelope111
Penelopka,cervene vinko to je ono.Tak si ma navnadila,ze si pojdem kupit flasku vina-cerveneho.Mne to ,co som pribrala ide pomaly dole.Snad sa to uz umudriiiii 😀 😀
Ahojteeeeeee🙂tak ja som sa dnes vazila po MS a mam o kilo menej..)tak aspon nieco,vcera som upppplne zlyhala,absolutne ziadna dieta,rano palacinky,poobede zmrzka a tak...dnes len BD,zajtra dojem leco a nedela zas len nieco malo,lebo dako sa zhorsujem a hresim..aj ja som si teraz pozrela fotky na tych stranach 238 a 24O no parada,nevzdam to teda ani ja 😀 A teraz cakam kym sa schladi torta na balkone 😀 samozrejme len pre ostatnu cast rodiny 😀 a zatial vas citam:.) A co tu dako vela pisete ze kaslete na Dukanku hej hej 😀 nic nevzdavame niktora:.)))ani @gabrielapatrikova..drzme sa 😉
@penelope1penelopka,tak som si to vino kupila.Vidim svet ruzovejsie,aj ked tie kilka neidu tak rychlo dole.Zajtra uvidim,co urobili 4 dcl vina.Mozno schudnem.Prajem Ti prijemny den a nejedz moc sladke,ked uz nedrzis DD.S pozdravom.

@baby124 nie v prvej a druhej fáze potom neviem tak daleko som ešte neni🙂))