Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 xixixi... keby bola z cokolady, tak ani kable by z nej neostali 😀 😀 😀
@happysmile Tomu verím to by aj u mňa tak dopadla 🙂
ách ženy...dnes som zhrešila ☹...doslova som zožrala asi 8 lineckých koláčikov ☹
ahojte,tak ja dnes zatial ok 🙂
@zuzu188 Ja som zjedla dva dni po sebe večer 4 kocky čokolády a ide to aj tak dole 🙂
@penelope111 mne vaha stoji,cely tyzden ani deko ☹
Ja sa stále držím aj ked už som v 3 F- nejako sa toho bojím tak som ešte ryžu ani zemiaky a cestoviny nemala. iba si dávam po trochách chleba- ale aj tak po väčšine iba sucháre a syry som pridala. ale v nedelu ideme na kačicu tak to " sa asi premôžem " a dám si normálne ako človek 😀 .
@penelope111 tak minulý týždeň som tiež robila prehrešky a šlo to dole 🙂
@miskadusko môžeme len tíško závidieť 😕
@lejja Mne síce ide váha pomaly dole ale v cm ani jeden. Okrem prs čo som zistila dnes ráno ked som si obliekla podprsenku a bola mi veľká ☹ a zrovna tam by som chcela pribrať.
@zuzu188 neboj sa, aj vy sa tam dopracujete.každáá jedna-len treba vydržať 😉
Baby prosím vás ako je to zo sójovými kockami? To sa môže a ak áno koľko?
@penelope111 mne sa zdá že iba 50 g denne, alebo tak nejako. 😒
tak mne ani cm nezisiel ☹ a aj vaha stoji
@miskadusko Ďakujem za odpoveď. Baby na druhej stránke mi napísali to isté ako ty 🙂
@penelope111 všimla som si aj ty vyskúšaš vodu super ja tiež🙂) ak sa na to dáš budeme sa podporovat🙂)
@ninimini 😀..však v ten týždeň sa rodilo jak na bežiacom páse 😀
@penelope111 baby..a v ktorý deň je ten spln?..po vodovom dni si dáte aký deň?...asi sa k vám pridám 🙂
@ninimini Tak si to musíme naplánovať na vhodný deň 🙂 a dáme sa do toho spolu 🙂
@zuzu188 Ja vôbec neviem kedy je spln 🙂 Po vodnom si dám asi BZ deň. čím viac ľudí tým väčšia podpora a možno to aj vydržím 🙂
v piatok je spln 🙂
@penelope111 mne nerobí problém piť celý deň vodu 🙂..ak je teda v piatok spln,tam mi na sobotu vychádza bielkovinový deň..aspoň si niečo fajne uvarím 🙂
@penelope111 ja idem na oslavu budúci týždeň..našťastie mi to vychádza na BZ deň,tak nebudem hladovať 🙂 ...jasné 🙂 ..hlavne nepozeraj tv,lebo ako naschvál budú vtedy dávať samé reklamy na nejaké jedlo 😀

@happysmile pekne 🙂 A ešte keby bola tá chladnička spravená zo sladkého to by bola paráda 😀 Musím to niekedy skúsiť vydržať byť na tej vode ale pochybujem že to zvládnem 🙂