Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 Tak to ti veru pomohlo 😀
@penelope111 a potom vyber si niečo 😀
@alen24 oddelenú stravu, ale ja som ju trošku pozmenila, lebo túto oddelenú stravu som zdokonaľovala asi 10 rokov 🙂 Pred 10 rokmi som pomocou oddelenej stravy schudla 37 kg za 5 mesiacov a od októbra 2011 do mája 2012 sa mi podarilo schudnúť 50 kg..ale nebolo to iba o strave..zaradila som denné cvičenie na bicykli 2 hodiny ( samozrejme na etapy) 😉 Čo sa týka oddelenej stravy, nedá sa tak stravovať celý život,po prerušení síce pomaličky ale isto ide váha zase hore..No a tak teraz skúšam túto DD, lebo nemá jojo efekt..teda aspoň tak sa to tu píše 😀
@ivankalaco ja som ju tiež skušala od januára do marca a na začiatku išli 2kg dole a potom sa všetko vrátilo hoci som dodržiavala všetko tam som prišla sem a 10kg dole
@ninimini No super..a ako dlho ti trvalo schudnúť tých 10 kg DD ?
@ivankalaco j som zlý príklad 🙂) ale cca 6mesiacov lenže ja mám prehrešky tak preto tak málo
za včerajší večer by ma ujo Dukan do lesa zakopal..s drahým sme si objednali syrovú pizzu 😀..tak dobre mi po dlhej dobe padla 🙂
@ninimini Vôbec nie si zlý príklad 😉 😉 Chudla si pozvoľna, netrápila organizmus prudkým úpadkom váhy, pozri sa nato z tej lepšej stránky 😀 Ja dnes začínam 5 deň DD..už mi šibe z tých bielkovín..o uhorkách sa mi aj snívalo, čo toľko na ne myslím.. asi to dnes nezvládnem a prejdem do druhej fázy.. a dám si misu šalátu 😝
ninimini vôbec sa tým netráp ja som na dukanke tiež dlho, čo každá tretia daladole 15 - 20kg, ja len 8kg, aleidem si pomaličky, hrešiť sem -t am hreším, neiekdy viac niekedy menej, ale cez vianoce a velkú noc som nepribrala ani deko, proste som na svojej váhe, teraz som sa riadne zaťala, tak dúfam, že mi to dlhšie vydrží, pevne verím, že aj tebe a kolko chceš ešte schudnúť? ja ešte 7kg. 😉
@ivankalaco dakujem 🙂) veru daj si telo potrebuje zeleninku inak jedna baba mala bielkoviny len 3 dni a aj tak schudla 30kg takže je to asi jedno🙂
@cencula ja potrebujem ešte 16 🙂) ale to bude také pomalšie tiež neponáhlam sa 🙂)
@ninimini tak to si ma potešila,že nezáleží až tak striktne na dodržaní toho počtu dní.. utekám si hneď nastrúhať aspoň dve uhorky a zalejem to jogurtom 😀
dnes na obed špenát a volské oko 🙂
inak baby,za dva dni,čo mám iba BZ dni a jem už takmer všetko,mám -1 kg 🙂..možno je to len voda zadržiavaná počas MS,ale aj tak sa teším 🙂
nejaký fajný recept na sladkosti so sušeným mliekom?
Ahojtecitam vas nestiham pisat:.))ja som sa vcera vazila ,takze k prvemu cielu mi uz chyba schudnut len 1ilo:.)9 som dala dole ale menim ciel este aspon 4,5,aj ked vobec to nedrzim jak by som mala v podstate sladkosti zobkanie na dennom poriadku sice nezjem celu cokoladu ale ocka rano,keksik,to co ponecha maly a za den je toho dost ach jaj,de je ta pevna vola co som mala prvy mesiac..co uz pomaly dalej zajdes..))Len ma desi co tu piseteako ahle stze zacali norlmalne jest hned je 1,5 kila hore?to co?tak serkam sa s tym kilol da tyzdne nech zide a ono sa za den vrati? 😀
uff..tak som sa narvala grilovanej cuketky a paradajok
@ivankalaco napis dietu tvoju mi do rp
Ahojky dievčatá 🙂 Ako pokračujete? Ako sa vám darí? Ja som dnes už 6 deň na DD..včera som si urobila BZ deň a nevedela som sa dojesť strúhaných uhoriek s jogurtovým dresingom 😲 ..dnes som sa vážila a mám - 2 kg. Želám vám krásny slnečný dníček 😀
@penelope111 ja už mám skoro po ms,tak od pondelka idem znova cvičiť 🙂..už sa teším 🙂..no je tu nejak mŕtvo 😒
@zuzu188 Vidím že tu chýbam 🙂 Ja mám týždeň do dovolenky tak si dám od pondelka pár BD 🙂 Ale ináč na to sladké čo som pojedla dnes ráno váha 73,9 kg 🙂 Ale trochu mi to išlo na cm do brucha 🙂
@penelope111 to už ideš?...nejako rýchlo to ubehlo..ja mám po včerajšku +0,2 kg..malý mi dnes zjedol skoro celé raňajky,tak už ma hlad chytá 😖..dnes máme na obed zapekanú fazuľku..čo varíš ty?
@penelope111
@zuzu188 pene to máš krásne vidíš nič to nerobí to je super🙂) no je tu mrtvo ani ja sem nemám čas chodit musela som íst opat na gynekologiu ani sa nepýtajte aké mám výsledy je to katastrofa úplne najhoršie aké mi mohli povedat takže ma čaká operácia hned po dovolenke . čakám ms 22 takže som sa nemala čas ani vážit ale určite sa nič nepohlo uvidíme zajtra
@ivankalaco super gratulujem si šikulka

* oprava..podľa hrudníka 46