Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
aj ja som mimo dukana dnes, ja som ale taká sprostá 😢 😢 😢
dnes na obed krémová hrášková polievka a cuketa na orientálny spôsob
ja dnes na obed lečo 😉 , ale dala som si k tomu také pečivko z lístkového cesta plnené šunkou 😠
dnes mi preplo a tak som kartáčom vydrhla totál celú kúpeľňu...strašne ma bolia ruky,ale výsledok stojí za to,vyzerá ako nová 🙂...teraz sme grilovali,teda ešte sa griluje a tak som sa narvala mäskom 😀
Želám všetkým krásnu a slnečnú nedeľu 🙂 Čo sa dnes chystáte variť na obed? 😀 Hodila by sa mi nejaká inšpirácia..včera som robila cuketovú kašu,grilované kuracie stehienka a uhorkový šalátik..a dnes preto, že je nedeľa by som si dopriala ešte jeden BZ deň.. 😀 😀
@ivankalaco ahoj a dobré ránko podla toho na čo máš chut ja dnes ešte mimo polovička mi chce urobit nejakú pizzu od taliana prvýkrát ide niečo uvarit tak to musím zhrešit🙂
vancouver vieš ale ja čo zhodím, tak to pekne naberiem a takto sa mocem dookola okolo jednej váhy, ☹
@ninimini No tak si pekne pochutnaj a nech sa mu tá pizza vydarí 😀 Ja si asi urobím lečo..len neviem, čo použiť namiesto oleja, keď je zakázaný..nevieš mi niečo poradiť? Ďakujem 😀
@ninimini
@ivankalaco ja som mimo už tri týždne 😀..včera sme grilovali a dnes váha 80,1 😨 ...do soboty to musím mať dole!
@zuzu188 Budem držať palce, aby sa ti to podarilo 😉
@ivankalaco ďakujem 🙂...dnes som už aj cvičiť začala a večer ideme ešte na dlhú prechádzku
@zuzu188 Ja sa snažím každý deň aspoň 30 minút cvičiť na bicykli v obývačke pred televízorom.. 😉
@ivankalaco ja mám stepper,ale ten ma už omrzel..teraz cvičím jillian michaels 30 day shared
@cencula
Tak pozri,ja som zacala 28.3.,do konca juna / a v tom nola 2 mesiace dovolenka s liecenim/ som schudla 6 kg.A odvtedy ako keby ta vaha bola prilepena.Raz 1 kg dole,raz zasa hore.Ale ja hresim s ovocim.No a obcas som si dala aj zmrzlinu,ale nie vela krat,asi tak 5 x za celu dobu.Ja ked mam bd,tak priberiem.A nie je mi z toho velmi dobre. 😠 Takze si nenadavaj, 😉 ja verim,ze to pojde v Tvojom a aj mojom pripade dole. 🙂 🙂
vancouver si zlatá, ale ja ju držím od septembra , zhodila som 10kg, nervy pred volenkou a dovolenak spôsobili, že som nabrala 4kg, teraz som 2 kg dala dole a zase 1hore, samozrejme mojou chybou, ja v lete vždy priberiem a v zime schudnem, dnešný den som zakončila opekačkou, a zajtar na tvrdo, hádam to už konečne dokončím normálne, al eje pravda, že mne toto stravovanie vyhovuje, aj môjmu žalúdku, , ale zajtra hádam normálne nabehnem na bielkovinové dni a potom striedanie, ale dakujem ti velm ipekne, si zlatá
@ejuskaaa aromu najdeš v obchodoch majú ju vačšinou pri pudingoch a veciach na pečenie ale nemusíš ju tam dávavat ja som ju tam tiež nedala moc aromy nemusím príde mi to moc umelé🙂
@ivankalaco vraj sa može denne 1 čl masla alebo trošku oleja tak si tam trošku samozrejme myslela som olivového šupni 🙂)
inak baby dnes som našla partáčku na beh teším sa suseda bude so mnou behat 🙂) taká som rada lebo samej sa mi nechcelo🙂)
jillian odcvičená a 1 a pol hodinová prechádzka taktiež za mnou 🙂...za víkend mám +0,5 kg,tak by to mohlo po dnešku ísť dole
@penelope111 ahoj ja som dnes dostala 🙂 akurát a po včerajšej pizze išla hore o dost že 78,7 tak dúfam že to padne 🙂) inak dnes som bola behat .)) 45 min pehu sme zvládli 🙂)
@ninimini Tebe váha po ms klesne toho sa nebojím 🙂 Tak to si dobre zvládla behať 45 min. Ja by som to po 5 min. vzdala 🙂
@penelope111 ja dnes 79,8..po víkende mi zostalo 0,2 kg
@zuzu188 To je nič zajtra ani nebudeš vedieť že si mala niečo navyše 🙂 Ešte držíš DD či už nie?

ja som dnes mimo dukana