icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ninimini
18. aug 2012

ja som dnes mimo dukana

alen24
18. aug 2012

@ninimini no ja tiez na obed som si dala 2 buchty na pare s grankom 😒...dnes som dostala MS asi preto 😀

cencula
18. aug 2012

aj ja som mimo dukana dnes, ja som ale taká sprostá 😢 😢 😢

zuzu188
18. aug 2012

dnes na obed krémová hrášková polievka a cuketa na orientálny spôsob

tosijo
18. aug 2012

ja dnes na obed lečo 😉 , ale dala som si k tomu také pečivko z lístkového cesta plnené šunkou 😠

zuzu188
18. aug 2012

dnes mi preplo a tak som kartáčom vydrhla totál celú kúpeľňu...strašne ma bolia ruky,ale výsledok stojí za to,vyzerá ako nová 🙂...teraz sme grilovali,teda ešte sa griluje a tak som sa narvala mäskom 😀

vancouver
18. aug 2012

@cencula
To ma byt co za sebakritika? Vobec nie si sprosta.A uz preco si to myslis?Kazda z nas obcas nieco porusi. 😉

ivankalaco
19. aug 2012

Želám všetkým krásnu a slnečnú nedeľu 🙂 Čo sa dnes chystáte variť na obed? 😀 Hodila by sa mi nejaká inšpirácia..včera som robila cuketovú kašu,grilované kuracie stehienka a uhorkový šalátik..a dnes preto, že je nedeľa by som si dopriala ešte jeden BZ deň.. 😀 😀

ninimini
19. aug 2012

@ivankalaco ahoj a dobré ránko podla toho na čo máš chut ja dnes ešte mimo polovička mi chce urobit nejakú pizzu od taliana prvýkrát ide niečo uvarit tak to musím zhrešit🙂

cencula
19. aug 2012

vancouver vieš ale ja čo zhodím, tak to pekne naberiem a takto sa mocem dookola okolo jednej váhy, ☹

ivankalaco
19. aug 2012

@ninimini No tak si pekne pochutnaj a nech sa mu tá pizza vydarí 😀 Ja si asi urobím lečo..len neviem, čo použiť namiesto oleja, keď je zakázaný..nevieš mi niečo poradiť? Ďakujem 😀

zuzu188
19. aug 2012

@ninimini
@ivankalaco ja som mimo už tri týždne 😀..včera sme grilovali a dnes váha 80,1 😨 ...do soboty to musím mať dole!

ejuskaaa
19. aug 2012

@ninimini zaujal ma ten kolaaaaaaac aj ja si spravim ale kde najdem taku aromu medzi cim?a kolko kusov sa moze za den zjest?Jja baby mne kila stoja nepriberam ale na cm dako vidim oddnes natvrdo a vy sem date ten kolac 😀

ivankalaco
19. aug 2012

@zuzu188 Budem držať palce, aby sa ti to podarilo 😉

zuzu188
19. aug 2012

@ivankalaco ďakujem 🙂...dnes som už aj cvičiť začala a večer ideme ešte na dlhú prechádzku

ivankalaco
19. aug 2012

@zuzu188 Ja sa snažím každý deň aspoň 30 minút cvičiť na bicykli v obývačke pred televízorom.. 😉

zuzu188
19. aug 2012

@ivankalaco ja mám stepper,ale ten ma už omrzel..teraz cvičím jillian michaels 30 day shared

vancouver
19. aug 2012

@cencula
Tak pozri,ja som zacala 28.3.,do konca juna / a v tom nola 2 mesiace dovolenka s liecenim/ som schudla 6 kg.A odvtedy ako keby ta vaha bola prilepena.Raz 1 kg dole,raz zasa hore.Ale ja hresim s ovocim.No a obcas som si dala aj zmrzlinu,ale nie vela krat,asi tak 5 x za celu dobu.Ja ked mam bd,tak priberiem.A nie je mi z toho velmi dobre. 😠 Takze si nenadavaj, 😉 ja verim,ze to pojde v Tvojom a aj mojom pripade dole. 🙂 🙂

cencula
19. aug 2012

vancouver si zlatá, ale ja ju držím od septembra , zhodila som 10kg, nervy pred volenkou a dovolenak spôsobili, že som nabrala 4kg, teraz som 2 kg dala dole a zase 1hore, samozrejme mojou chybou, ja v lete vždy priberiem a v zime schudnem, dnešný den som zakončila opekačkou, a zajtar na tvrdo, hádam to už konečne dokončím normálne, al eje pravda, že mne toto stravovanie vyhovuje, aj môjmu žalúdku, , ale zajtra hádam normálne nabehnem na bielkovinové dni a potom striedanie, ale dakujem ti velm ipekne, si zlatá

ninimini
19. aug 2012

@ejuskaaa aromu najdeš v obchodoch majú ju vačšinou pri pudingoch a veciach na pečenie ale nemusíš ju tam dávavat ja som ju tam tiež nedala moc aromy nemusím príde mi to moc umelé🙂

@ivankalaco vraj sa može denne 1 čl masla alebo trošku oleja tak si tam trošku samozrejme myslela som olivového šupni 🙂)

ninimini
19. aug 2012

inak baby dnes som našla partáčku na beh teším sa suseda bude so mnou behat 🙂) taká som rada lebo samej sa mi nechcelo🙂)

ninimini
19. aug 2012

@vancouver dakujem za mail🙂)dnes som natierala plot tak som nemala čas to prečítat ale určite preštudujem🙂)

zuzu188
19. aug 2012

jillian odcvičená a 1 a pol hodinová prechádzka taktiež za mnou 🙂...za víkend mám +0,5 kg,tak by to mohlo po dnešku ísť dole

vancouver
20. aug 2012

@zuzu188
Zuzika,co je to goji? Dakujem. 🙂

zuzu188
20. aug 2012

@vancouver to je kustovnica čínska...sú to také malé červené sušené plody...mne veľmi chutia 🙂..kúpiš to v tescu a jednote

penelope111
20. aug 2012

No čo moje babenky ako sa mi máte? Ako dopadol víkend? Tak mne končí ms a váha namiesto dole išla hore 😀
@ninimini
@zuzu188

ninimini
20. aug 2012

@penelope111 ahoj ja som dnes dostala 🙂 akurát a po včerajšej pizze išla hore o dost že 78,7 tak dúfam že to padne 🙂) inak dnes som bola behat .)) 45 min pehu sme zvládli 🙂)

penelope111
20. aug 2012

@ninimini Tebe váha po ms klesne toho sa nebojím 🙂 Tak to si dobre zvládla behať 45 min. Ja by som to po 5 min. vzdala 🙂

zuzu188
20. aug 2012

@penelope111 ja dnes 79,8..po víkende mi zostalo 0,2 kg

penelope111
20. aug 2012

@zuzu188 To je nič zajtra ani nebudeš vedieť že si mala niečo navyše 🙂 Ešte držíš DD či už nie?