Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@helenkasabinka Ďakujem pekne 🙂
@penelope111 poriadne si ju uži 🙂
@zuzu188 Ďakujem 🙂 Po dovolenke idem odznovu DD 🙂
@penelope111 uži si to moja 🙂) a tešíme sa na teba ja tiež teraz mimo nejak neviem nabehnút🙂) krásne počasie a hnedú pokožku ti želám
@ninimini Ďakujem 😀 My sa tu stretneme až o dva týždne 😒 Aj tebe prajem krásnu dovolenku a uži si ju naplno. Na nič nemysli iba si užívaj 🙂 Po dovolenkách sa tu stretneme 🙂
@penelope111 veru hej stretneme a dúfam že aj ja pojdem už tvrdo na to a skúsim to odznova
babulky dnes mam o 0,5 kila navyse ako je to mozne? 😕
@helenkasabinka neboj, možno zajtra bude dolu - 1 kg a vyrovná sa to. ja mám dole len 100g od včera 😒
baby, poradte čo robím zle. včera som mala na ranajky biely nizkotučny jogurt s 1PL ovs.otrub. na desiatu šunku. na obed 2parky, na večeru šunku. po 18tej hodine som pila už iba vodu. denne vypijem 2,5l vody. a vahy mi dnes skočila o 0.6kg hore. DD držim od 8.8, zatial som dala dole 3kg - prvý týžden a odvtedy mi váha bud stúpa alebo stojí. a cm mi tiež nejdú dole 😖
Ahojte milé Dukanky 🙂 ....kupila som si knihu, vsetko prestudovala, vcera som nakupila potraviny a od dnes sa k vám pridavam aj ja 😉 ..... som rada, ze som nasla toto forum a hned som si zalozila ucet na MK aby som v tom nebola sama, tak verim, ze ma "prijmete medzi seba" 😀 citala som si niektore vase prispevky a musim povedat, ze je to dost motivujuce, takze dufam, ze to dotiahnem spolu s vami do uspesneho konca.....takze moja vaha dnes rano 74,7kg a vysnivana je 60(to sa mi asi nepodari), ale aj ked budem na 65 tak to bude pre mna neuveritelny uspech 😅 .... dnesne menu zatial : kava s mlieckom, morcacia sunka, 1 acidko light, zase kava s mliekom a liter vody.....obed bude kuracie mäsko so sunkou a na veceru este uvidim 😉 ....
@miacrystal ahoj. ja som tu tiež len 4.deň. zatial mám -1,5 kg. takže sa veľmi teším 🙂
@elka74 to je super ako pekne to ide dole, ja som zvedava ako sa bude darit mne toto dodrziavat,lebo zatial som ziadnu dietu nedotiahla do konca....ale toto sa snazim brat skor ako zmenu zivotneho stylu, pretoze ak vezmem do uvahy vsetky 4 fazy, tak cely ten proces DD bude trvat dost dlho.....dufam, ze to bude stat za to 😉 ....mozem sa ta opytat, ci aj cvicis?? a ci si sa aj pomerala na zaciatku....
@miacrystal s tým cvičením je to dosť bieda u mňa, skôr asi len prechádzky a občas rotoped..
@elka74 aj to je pohyb 😉 .... a rotoped?? vaaau, tak to uz hej 🙂 ...no ja planujem cvicit az po prvej faze, takze uvidime ako to pojde,ale len doma pred telkou, ziadne fitko zatial nehrozi 😀 .....
@miacrystal ako dlho plánuješ držať prvú fázu?
ahojte:.)) @tosijo parky sa mozu tie kuracie,najlepsie z Lidla ale zas tak nie ze kazdx den ale kvoli tomu Ti vaha urcite nestupla..asi je v tebe voda ked tak poctivo pijes,neboj zajtra uz zas bude menej,aj u mna je to vzdy tak,nervy na vahe ze co roim zle a na druhy den zrazu pol kila dole 😀 teraz neviem vazim sa az v nedelu.. @miacrystal,vitaaaaaaaaj,samozrejme ze to das dole,budes mat6O to je iste..))))drzim palce🙂)) mne sa dnes nic nechcelo robit tak som jedla len zemlu a cottage..baby co zacinate a jete tie otruby same,netrpate sa tym.,radsej si urobte zemle z toho je to chutnejsie..))))
@elka74 no tych 5 dni ako sa pise v knihe, ze od 10-20 kg dole a ty? (mne by stacilo aj tych 10 a bola by som stastna ako blcha 😀 )
@ejuskaaa dakujeeem si zlata 😲 a ako robis tie zemle?? ja si tie otruby chcem dat do jogurtu a k tomu umele sladidlo vanilkove alebo len ciste tak by to malo byt celkom jedle 😀 ..... inak chcem dnes upiect dukanov chlebik tak potom napisem ako sa podaril 😉 .... ty si uz ako dlho na DD?? a kolko si dala dole pocas 1.fazy?

@penelope111 krasnu dovolenku zelam 😉