Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
áno mima1983 tak, je to troška štiplavejšie ku koncu tak si jej nedávaj vela, ale zasýti dobre. inak ráno som sa vážila a mám dole 0,7g ale včera som dostala krámy, tak som rada, že aspon tolko je dole.
Priznávam sa bez mučenia 🙂 Dnes som mala maly prehrešok - 1 maly kuštik babovky, u svoky, jak inak 😀 ale prezijeeem.... ale zase na druhej strane som mala hodinovu prechadzku s havinom 🙂 a zajtra si dám 20 min. na stepperi (za ten kustik babovky) 🙂
no mima1983 to si na tom dobre, ja som včera totálne zhrešila tak som ešte ani nezhrešila, a samozrejme sa to o dzrkadlilo aj na váhe, síce to bolo len 0,8kg ale dnes len na acidku zatrest, tak ☹ ☹ ☹ mi treba
jáj jedla som klobásne mäso - tzv. pstruh, 2ks štrúdle, 2ks takej šatôčky, ktorá je posypaná vanilkovým cukrom a dnuká je višňový džem, a dobošku - no toje hamba, tak mi treba,možnože by mi váha nebola až tolko vyskočila,a le tú jednu šatôčku som zjedla o 20,30hod. no píp je píp
no len to nie je ryba ten pstruh, to je mäso plnené klobásnym mäsom to robíme na zabíjačkách z prasiatka
🙂 🙂 🙂 no ale dnes som konečne prešla na zeleninu tak si hádam dám na obed nejakú zeleninku
no môže ale ja moc na novinky nie som a ty ideš čo moja obedovať?
Babulky, je tam slabulilinka druhaaa čiaročka!!!!!!!! Slabunka ale volnym okom viditelna! teda snad nemam vidiny 😀 ... čo teraaaaaz???? zajtra opakovať test, či až pozajtra, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .-)
no tak to je dobré mima1983
Ahojte, chcela by som obdnoviť túto diskusiu....chystáme sa od zajtra s mm na dukanovú dietu...je tu niekto kto sa chce pridat?
@inzi_jozka ja ju držím od 5.9.2011 a mám dole 18 kg, napíš na Bronkinu stránku, tam nájdeš určite ľudí, ktorí začínajú teraz a keby sa ti to zapáčilo, stačí si vbehnúť na facebook, tak je skupinka ľudí, ktorí odišli z Bronkinej stránky (sú už skúsenejšie) a veééééééľmi si pomáhajú 🙂
@inzi_jozka ahoj ja som od dnes zacala s Dukanovou dietou 🙂 ako sa ti/vam dari? uz ste nejake to kilecky s mm dali dole?
@happysmile no ja som dala dole 5kg a manzel 7kg, ale teraz sme boli 4 dni v tatrach tak tam sme dost zhresili, ale pre vlastne psychicke zdravie nestavam na vahu :D tak o tyzden to skontrolujem 🙂
@happysmile ja drzim duk.dietu jeden a pol tyzdna a mam dole 2 kg...tak sa tesim 🙂
@inzi_jozka ako dlho drzis duk.dietu?
@alen24 od 2.1., ale od 1.2 do 6.2. sme boli v tatrach tak si to vies predstavit 😀 nevadi, stale si hovorim, leto daleko a pomaly dalej zajdes 🙂)
ahojte, mozem sa k vam pridat? drzim dietu od 1.2. celkom mi chuti, dufam, ze schudnem aspon 10 kg
@inzi_jozka ved to pomaly dalej zajdes 😀
@alen24 to hej, lenze ja by som potrebovala dat dole 20kg 😀 tak to bude dllllllllho mojim tempom 😀
baby, myslite, ze ked pomixujem ovsene vlocky budem mat otruby?
@inzi_jozka mozem sa opytat kolko vazis? a cvicis?
@inzi_jozka mozem sa opytat?na aku vahu chces schudnut? 😉

@cencula vyskusam aj ten tvaroh s jogurtom 🙂 a ta škorica ako? normalne do pohára nizkotucne mlieko plus nasypes škoricu? tak?