Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@ninimini Ale práveže sa vôbec nedržím papám ako prasiatko 😀
Ahojte ja som musela prerušiť, kôli žalúdočným problémom, mala som čemer - zastaralý, a prekylsený organizmus, tak som si musela dať pauzu, počkam kým mi to prejde a uvidíme, pekne sa držte budem vás čítať aj nadalej
ahojte. tak u mna stagnácia. stále sa neviem dostať dalej ako -3,5kg. a tak mi to pekne išlo.. 😒
Ahojte Dukanky, som tu nová 🙂 začala som so 70 kg, dietu drzim 8 den a dole mám 3 kg....ráno ked sa zobudim aj 4 kg 🙂
- začínalo sa mi kadejako, bolo mi aj zle, aj som skoro podlahla dobrotám..snad vydrzim, ked som prekonala prvý tyzden 🙂 som v druhej fáze a tesim sa z každého kila dolu 🙂
@elka74 ja sa tiez teraz bojim, ze to už zastane, ale tesi ma, že mi všetci hovoria, ze vidno, ze som schudla...i ked su to len tri kilá...celkom mi sedi aj tato dieta, papam same dobrotky,...acidko malinove, jahodove, vanilkove odtučnené, kupila som si aj Tesco tekute sladidlo, bo som nemohla zniest to klasické tabletkové, ...snazim sa si to nejako ulahčovat 🙂
@janetta20 tak mne tiež pasuje tento spôsob stravovania, aj ked pokušenie je niekedy fakt veľké a nájde sa aj zopár prehreškov. kedže pre rodinu vyváram. ale tak snažím sa dodržiavať. najviac mi asi robí problém pitie vody. ked mám krízu a chuť na sladké, urobím si bielu čokoládku. dneska som mala lievance s duk.nutelou. akááá pochúťka. 😀 a tiež mám rada ovsenú kašu.
@janetta20 Biela čokoláda:POTREBUJEME : *150 g nízkotučného sušeného mlieka *12 lyžíc nízkotučného mlieka *vanilkovú arómu *sladidlo (stévia,xylitol,umelé sladidlo) POSTUP : 1. Najskôr zamiešame mlieko so sušeným mliekom, potom pridáme vanilku a sladidlo. 2. Dobre premiešanú hmotu vylejeme do nádoby, najlepšie silikónovej a dáme stuhnúť do chladničky. 3. Po stuhnutí nakrájame. To je z Dukanovej stránky.
mnámmmm salko lubim..okej, v stredu kupujem sušené mliečko a ide sa na vec 🙂 dakujem za radu
elka74 bolo mi zle vracala som, žalúdok ma strašne bolel, stále sa mi zívalo, slzy v očiach,malátna a strašne spavá čemre, to sú vlastne také hrče na ruke pred priehlavkom na ruke,
ahojte babuľky dukanky 🙂 ja držím dukanovu dietu od apríla, teda držím ako držím...za dva mesiace som schudla 8 kilečiek, ale začala som potom dosť porušovať, tak mi dva mesiace váha stála :-/ začala som držať odznova a ďalšie dve kilečká sú dolu. ide mi to pomaličky, lebo ja sa neviem vzdať sladkostí, ku kávičke proste musí niečo byť 😀 síce pomalšie, ale ide to dolu, to je hlavné. v októbri opäť u nás otvoria plaváreň, tak keď k diete pridám aj pohyb aspoň dvakrát do týždňa, tak to hádam pôjde lepšie. držím nám všetkým palce, nech dosiahneme svoju vysnívanú váhu 🙂

@zuzu188
@alen24
@penelope111 ešte raz dakujem velmi pekne a to máš krásnu váhu ved sa úplne nádherne držíš si šikulka🙂)