icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

mimusss
10. sep 2012

@jenta ahoj, gratulujem k peknému úbytku, nech to ide tak dalej :P ja som na tom podobne, už mesiac tiež stagnujem lebo stále porušujem :-/ ale už musím ísť na tvrdo!!! :D tu sa všetky podporujeme a ide nám to lepšie tak dúfam, že sa ti tu bude páčiť 🙂

janetta20
10. sep 2012

@mimusss začala som presne pred týzdnom v pondelok 🙂 a dakujem za privitanie 🙂

jenta
10. sep 2012

@mimusss ďakujem 🙂 veru podpora a motivácia je dôležitá. mňa druhýkrát namotivovala moja suseda, ktorá schudla za dva mesiace 10kilov, vyzerá fantasticky. ja som začínala na 89kg, teraz mám plus mínus 80. ešte by som chcela 20kg dať dole a budem spokojná. dúfam, že sa mi to podarí 🙂

mimusss
10. sep 2012

@janetta20 si šikulka 🙂
@jenta budem držať všetky palce 🙂 už aj tak si dala dosť dole 🙂

dundiky
11. sep 2012

Ahojte dukanky, ja držím DD od mája a mám dole 18 kg, začínala som s váhou 88 kg, teraz mám 70-71 a chcem ísť na 65.

elka74
11. sep 2012

@dundiky wau, tak tomu hovorím úspech 🙂 gratulujem.. za taký krátky čas a tolko kilov preč.. super

dundiky
11. sep 2012

@elka74 ďakujem, nebolo to ani také ťažké, len sa netreba vzdať aj keď váha stojí.

vlastusss
11. sep 2012

ahojte, mozem sa k vam pridat?? 🙂 🙂

elka74
11. sep 2012

@dundiky no to rada počujem, lebo to je momentálne môj prípad 😒

elka74
11. sep 2012

@vlastusss ahoj a vitaj 🙂

vlastusss
11. sep 2012

@elka74 dakujeeeem 🙂 🙂 uz tyzden sa chystam ze sa do toho dam, suseda by mi pomohla keby sa na to tiez dala, aby som naahodou u nej nevyjedala alebo aby nebodaj ona nieco nedoniesla...ale este mam toho tolko doma co musim pojest 🙂 🙂 🙂

elka74
11. sep 2012

ja som si tiež najskôr nakúpila otruby, nízkotučné potraviny a tak a potom som začala. tak veľa šťastia a nech suseda veľa nevypeká 🙂

matuvil
11. sep 2012

Tak ja som dnes 3.deň a vyše 2kg mám dolu...vytešujem sa, zatiaľ mi to vyhovuje. Ale tiež musím odolávať rôznym dobrotám, keďže musím variť + mm robí v kuchyni a rôzne delikatesy nosí domov...ale držím sa a hlavne nevzdám. Držte palce 🙂

elka74
12. sep 2012

Tak mne sa to konečne znova pohlo a to smerom nadol. 😀 ku dnešnému dňu -4,5kg 😀 😀

natahli
12. sep 2012

@penelope111 par dni a pojde to dole 🙂 ja uz asi 2 mesiace jem co pride a zatial vaha stale rovnaka 😀 😀 zatial jojo efekt ziaden...velmi sa tesim ..dufam ze takto to bude velmi dlhy cas 😀 😀

penelope111
12. sep 2012

@natahli Ahoj 🙂 Nejako sa všetky staré dukanky stratili 🙂 Mne išlo tak 1 kg hore a po dovolenke ďalšie ale to som fakt preháňala s jedením hlavne sladké a tak a teraz mám ďalšie kilečko naviac, ale čakám ms priebehu dvoch dní 🙂 Takže po ms idem pekne dietovať odznovu 🙂 Ale som prekvapená že som nepribrala viac lebo fakt to čo som zožrala ( krajšie sa to napísať nedá) som myslela že budem mať aj 5 kg viac 🙂 Takže chválim túto diétu aj po diéte 🙂

tosijo
12. sep 2012

dnes je 5ty týžden čo držím DD a - 5,8kg

ejuskaaa
12. sep 2012

Ahojte 🙂 citam pekne ubytky 🙂 Ja sa nepridavam ja skoro kilo nahor 😒 tie moje prehresky...nehreste lebo budete o krok vzad ako ja ach jaaaaaaj,dnes sa zatial drzim🙂MOzarella zemla sunka a dnes nic sladke 🙂 zajtra ocista mliekovy den 🙂

mimusss
12. sep 2012

@ejuskaaa ja sa momentálne tiež nekontrolujem, ale musím začať odznova na tvrdo :/ radšej som sa ani nevážila :D a ten mliekový deň si ako dávaš?? len mlieko či aj všetky nízkotučné mliečne výrobky papáš???

zuzu188
13. sep 2012

čaute babuľky 🙂...ako vám to ide? 🙂

22janulienka22
13. sep 2012

ahojte, musím sa pochváliť, od 27.8. mám dole 7,9kg 🙂

janituska
13. sep 2012

Ahoje zienky chcem sa k vam pridat potrebujem zhodit 20kg a ako mam zacat prosim vas? ma si zohnat aj knihu? budem vdacna za kazdu radu 🙂

penelope111
13. sep 2012

@zuzu188 Ahoj moja. Ja som PMS vôbec nezvládla 🙂 Čakám na Mimušku a ideme do toho spolu odznova teda dúfam, že sa ku mne pridá 🙂

zuzu188
13. sep 2012

@penelope111 tak to sme dve 😀..mne pre istotu už 5 deň ms mešká 😒...a od kedy idete na to?..od pondelka?

penelope111
13. sep 2012

@zuzu188 Ako to že ti zas mešká? Ved už toľko ani nedietuješ. No neviem neviem 🙂 U mňa to vyzerá že dostanem o deň skôr aj minulý mesiac som dostala o deň skôr 🙂 Mimuš by chcela od pondelka len to záleží na tom ako sa bude cítiť. Ja začnem určite od pondelka 🙂

zuzu188
13. sep 2012

@penelope111 vôbec netuším 😒..uvidíme,či príde,ale asi poviem chlapovi,nech kúpi test cestou domou...budete obe riadne kočice 😉..koľko ešte potrebuješ dať dole?

penelope111
13. sep 2012

@zuzu188 Už som pribrala 3 kg, ale dnes asi začne ms takže niečo je aj voda a dole by som chcela dať ešte 10 kg ak by sa mi to podarilo 🙂 Len testuj testuj 🙂 Potom mi daj vedieť 🙂 A ty si na tom ako s váhou? Ide to dole s tým cvičením?

zuzu188
13. sep 2012

@penelope111 by bola iná sranda,keby som bola v tom 😀..tak to už nie veľa..ja sa zatiaľ stále držím na 79 kg,ale podľa muža vyzerám na 75kg..to poteší 😀..v sobotu si dám buď vodu alebo mlieko

alen24
13. sep 2012

ahojte babušky uz som tu dlhsie nebola...citam ze vam to ide velmi dobre ...ja som bez prehreskov a vaha +-0,5 kg...som zvedava kedy sa umudry...inac zacala som si robit tu cokoladu ked mam chut na sladke je super...2 ML sus.mlieka tuk 1,3% trosinku mlieka a mnamka hotova moze tam ist van.aroma alebo kakao a umele sladidlo ale mne to tam nechyba 🙂

penelope111
13. sep 2012

@zuzu188 Tak ešte by sa ti zišlo male dievčatko 😀 Som na teba zvedavá 🙂 Hlavne že je to vidieť v cm nezáleží na váhe 🙂