Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@elka74 Mne teraz nemešká ms 🙂 Mne práveže už druhý mesiac chodí skôr ako by mala 🙂 Ano je možné že ti mešká s diéty ale môže to byť aj niečo iné 😉 Test si si skúšala robiť?
@penelope111 bola som u gyn. , urobila mi vyšetrenie, preventívku a sono a pichla vyvolávačku
baby trochu mimo témy, ale namáte náhodou doma čiarové kody z Milka výrobkov? akékolvek. ak áno, poslali by ste mi ich prosím poštou za poštovné? ak áno, napíšte mi IP prosím, dohodneme sa.
Pribináčik
nízkotučný tvaroh, 1 PL kukuričného škrobu, 1dcl nízkotučného mlieka, sladidlo podľa chuti, vanilkovú arómu alebo kakao
Škrob povaríme s mliekom a zamiešame metličkou s ostatnými surovinami.
Obratene rezniky
umyte osolene kuracie rezne obalime v otrubach a dalej ponorime do rozslahanych vajicok dame na plech vylozenym papierom na pecenie a dame upiect tak na 10min na 180stupnoch
@elka74 A kedy si dostala vyvolávačku? Možno že je ešte krátky čas od nej 😒
@penelope111 predvčerom. ešte sa mi nikdy nestalo, že by mi meškali 😒
@penelope111 😀..by mal Filip živú hračku,ak nerátam naše mača a psa 😀..potom si hodím o týždeň do jednej témy pred a po,tak ti dám vedieť kedy presne
@elka74 Možno to chce ešte čas vraj ti môže po vyvolávačke prísť aj o týždeň. Vitamíny berieš počas diety?
@zuzu188 Ok. Hlavne mi daj vedieť ako ti vyjde test 😀 Budeš robiť ešte dnes?
@penelope111 niekedy ak nezabudnem, si dám šumivý multivitamín, ale nechutí mi teda vôbec. môže to byť aj tým? ale zasa som nejako že brutálne neschudla.. no ved uvidím, čo tá injekcia urobí..
@elka74 Pri tejto diéte máš málo vitamínov tak by si si mala kúpiť nejaké kde je veľa druhov vitamínov a jesť ich 🙂 Neviem či môžu vitamíny ovplyvniť ms ale možne je všetko 🙂
@penelope111 hej,večer mi ho muž kúpi..no som zvedavá
@zuzu188 Aj ja 😀
bambule nemáte prosím vás po ruke recepty z cottage cheese? kúpila som si ich viac a teraz mám obavu že sa mi pokazia, dakujem
Baby mám krízu...doma celkom zvladam tuto dietu /aj ked vaha sa zastavila/. Už som zvladla rodinné oslavy, kadečo...ale cez víkend sa chystáme von - typu "vypit si, oslavit čo to" s partiou, čo sa vratila von...nechcem zhresit a dat si do nosa :D
Ahojte:.) @mimusss ked mam mliekovy cisto cely den len nizkotucne mlieko aj 2 litre a vodu,dvakrat som to urobila pcoias diety a vzdy na druhy den som mala menej aj o kilo..teraz som ho nemala,maly ochorel sme doma a tak som jedla 🙂))ale zajtra planujem,lebo s acitim taka plna..mne vaha teraz bud stoji alebo je o nieco vyssie,katastrofa,som nedisciplinovana,stale nieco zobnem to som predtym nerobila!!!kde je ta moja pevna vola co som mala,trosku clovek schudne a uz so mysli ze si moze vsetko dovolit 😀 😀 😀 @cencula mnam to by aj mna zaujimalo ci niekto enma nejaka recepty ja milujem cotage,tak baby dajteeeeeeeeeee:.) NO odchadzam ideme k doktorke a dnes ma caka chilli leco:.)
@zuzu188 No čo Zuzi ms už dorazila?
EJUSKAAA ja som našla na vajíčkový šalát - cottage, 4vajcia na tvrdo, osolit okoreniť, je to fantastikcé ja to jem s dukanovskou buchtou
ahojte. dneska som piekla tento svelý jogurtový koláčik. mne véééélmi chutil.
JOGURTOVÝ KOLÁČ
4 PL ovsených otrúb
6 PL sušeného mlieka
1 biely jogurt
5 vajec
umelé sladidlo podla chuti, 1 PDP
Zamiešať a dať upiecť. ja som piekla vo forme na srnčí chrbát. dobrú chuť. 🙂
dobré koláče, len hladám viac také kde nejdu otruby, lebo si robím pečivo a tam otruby idú
Ahojte kéocky v pondelok s k VAm pridavam,je tu este niekto zo starsej zostavy?
@penelope111 ráno dorazila 🙂

@22janulienka22 tak to je pekný úbytok 🙂 grat.
@janituska ahoj a vitaj. ja som si najskôr kúpila knihu a trošku som si počítala čo a ako, ale zhruba to isté len v skratke nájdeš aj na nete. a dosť mi pomáha aj sem ked chodím. baby sem dajú sem tam recepty a ked neviem čo by som zjedla pozriem aj sem.
@zuzu188
@penelope111 no kočky som tretia, ktorej mešká MS. môže to byť aj touto dietou? už som bola na vyvolávačku ale nepomohla zatiaľ. 😒
@alen24 čokoládka je fajn ako záchrana na krízu, ja si ju tiež občas urobím