Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
ahojte už som tu 🙂)ked sa bude dat pridám sa ku vám🙂
@penelope111 Peti,Mam tri krasne,zdrave deticky,perfektneho manzela,rodinu,skvelych priatelov.Silne verim,ze s Vasou pomocou toto tazke obdobie zvladnem a vsetko casom preboli.Od vcera je v nebicku nas maly anjelik Matusko.... ☹
@renata32 Je to hrozné čo sa ti zas prihodilo ☹ Musíš to zvládnuť. Ako píšeš máš krásnu rodinku, ktorá ťa potrebuje. Veľa síl ti prajem.
@renata32aj ked sa nepoznáme, je mi to lúto ☹ ..ale ako píšeš, máš krásnu rodinku a pre ňu musíš byť silná.. tak sa drž
renata32 len si domýšlam čo sa ti stalo, ale drž sa, máš prečo žiť
matuvil pizzu ideš robiť z tuniaka? lebo ja som ju ešte nerobila, ale každý si ju chváli
ahojte, ja vkuse dlavim do seba nizkotučne jogurty s prichutou a nizkotucne mlieka s prichutou...dufam, ze sa to smie ...či? ozaj a prečo sa nemože mrkva a ostatná zelenina áno?
@penelope111 ahoj penelopka 🙂...dnes som si dala VD a celkom som ho zvládla až na obed..neodolala som údenemu,tak som si dala trošičku a za tým jeden mliečny rez 😀...ale aj tak mám oproti ránu teraz večer -0,2 kg 😀...som zvedavá na ráno 😀...tebe sa ako darí? 🙂
@zuzu188 Tak to ti gratulujem 🙂 Ja na prd 🙂 Mám ms a váha už je 77 kg čiže mám + 4 kg. Dnes som sa konečne krotila s jedením 🙂 No a musím sa konečne naštartovať na dietu lebo je to som ňou katastrofa 🙂
@penelope111 to dáš dole,ty si šikovná 🙂..daj návod na to 😀..ja sa ovládam iba keď som v škole,doma jem všetko zaradom 😒
@zuzu188 Návod? Myslíš na priberanie 😀 Ale nie musím niečo stále robiť a vtedy nemám chuť na jedlo 🙂 Dnes som stále niečo robila tak som nebola ani hladná 🙂
@penelope111 tak sa tesim,ze zacneme spolu,teraz velmi potrebujem nejaku partacku...
ahojte, @penelope111 ty mas hore 4 kila preco?prestala si dietovat a hned to tak vyslo?ooooooou co potom caka mna..ja mam kilo hore ato drzim len hresim vela..
@penelope111 😀 😀...vidíš,to je pravda,že keď človek má čo robiť nemyslí na jedlo..inak po včerajšku -1,6 kg 🙂
@ejuskaaa Ja som nedržala dietu cca 1,5 mesiaca ale žrala som ako besná ešte aj na dovolenke sme boli a tak a mám ešte aj ms 🙂 Dnes mám už o 1 kg menej 🙂 Neboj sa ked sa budeš po diete kontrolovať nepriberieš. Len ja som to fakt preháňala s jedením a hlavne zo sladkým 🙂 Keby som zjedla to čo som zjedla teraz po diete predtým by som pribrala určite aj 8 kg mám vyskúšané 😀 Takže túto dietu chválim a nemaj strach určite po diete nepriberieš 🙂
@renata32 Veru aj ja potrebujem niekoho lebo bez podpori to ide horšie 🙂 Takže v pondelok ideme na to na tvrdo 😀
@zuzu188 No to máš super 🙂 Si šikovnica 🙂 Musíš sem chodiť častejšie potrebujeme tu tvoju podporu 🙂 Ja po včerajšku - 1 kg 🙂

@renata32 Renuška ja začínam od pondelka. čo sa stalo? Aj keď neviem čo tak mi je to veľmi ľúto ☹