icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

alen24
25. sep 2012

@efci nooo mnam...

ninimini
25. sep 2012

@penelope111 ahoj ako sa držíš ja asi začnem od pondelka lebo v nedelu je spln tak bude voda a potom začnem🙂)

penelope111
25. sep 2012

@ninimini Ahoj moja. Zatiaľ v pohodičke 🙂 Sama sa čudujem 🙂 Takže v nedeľu je spln? Dám si potom aj ja vodu 🙂

penelope111
25. sep 2012

@ejuskaaa Tak v nedeľu je spln idem si dať vodu aj s @ninimini ak máš chuť tak sa pridaj 🙂

mimusss
25. sep 2012

Ahojte babule 🙂 dlho som tu nebola a tak to vyzerá aj s mojou diétou....už skoro 3 týždne vôbec nedržím dukana :-/ snažím sa ale jesť tak normálne, neprejedať sa...takže zatiaľ sa to ani na váhe neukázalo, čo som dosť prekvapená, kedže som po týždni očakávala poriadny jojoefekt....tento týždeň si ešte užijem :D ale od pondelku idem odzačiatku, ešte ma čaká 10kg do Vianoc, takže @penelope111 máme podobný cieľ, budeme sa podporovať 🙂 aj ja by som si dala v nedeľu vodu, ale keďže máme doma hody to by som nevydržala :D

ostatné neberte si zo mňa príklad, že som toľko porušovala, až som úplne skončila :D

penelope111
25. sep 2012

@mimusss Ok tak pondelok ťa tu poctivo čakám 🙂 Začínajú sa sem vracať staré dukanky ako aj ja 😀

cencula
25. sep 2012

baby a to ked je spln tak treba celý den piť vodu? to vydržíte? ked nie tak čo lahké si napr. dáte, šla by som do toho s vami

dorekapa
25. sep 2012

@blazena2 ja sa pridam,ale neviem o tej diete nic?Je tazka,drasticka?

dorekapa
25. sep 2012

ahoj babky.ja by som potrebovala zhodit aspon 5 kil..ale to asi kazda kt.je na tej diskusii..prosim vas,mate niektora skusenost s dukanovou dietou,alebo opznate niekoho?U nas v podniku pani bufetarka na nu schudla 11 kg za dva mesiace

penelope111
25. sep 2012

@cencula To stou vodou nepatrí k tejto diéte, ale keď je spln tak lepšie človek vraj vydrží bez jedla tak si dávame s babami na spln iba vodu, alebo môžeš ešte mlieko ale to len keď chceš to nieje povinnosť 🙂 Takže ak chceš sa k nám pridaj v nedeľu 🙂

zuzik270
25. sep 2012

prosim Vás kde sa daju kupit tie ovsene otruby? Dakujem

tamichloe
25. sep 2012

@penelope111 to cely den budete piť vodu??

tamichloe
25. sep 2012

@zuzik270 hlavne..kaufland,tesco....

elka74
26. sep 2012

@zuzik270 v DM drogerii

cencula
26. sep 2012

penelope11 dakujem za odopved,ja viem, že čistý vodový den nepatrí k dukanovej diéte, len som bola zvedavá, ale kedže v sobotu ideme na svadbu,tak v nedelu by som to eventuále mohla vydržať 😉

alen24
26. sep 2012

@cencula JA SOM RAZ SKUSALA DRZAT VOD.DEN ALE NA MNA TO VOBEC NEZABRALO,TRAPILA SOM SA CELY DEN A UBYTOK NA VAHE ZIADNY...NA MNA ZABERA PRAVIDELNE 5 KRAT DO DNA JEST JEST POV.POTR.A VAHA IDE DOLE ...KED JEM MALO NECHUDNEM 😉 G

elka74
26. sep 2012

ahojte baby. u mňa je stagnácia, neviem sa prehupnúť cez 5 kg. ale mám prehrešky, takže nie je sa čomu čudovať. no ale dá sa odolať napr. jablkovému koláčiku? 😀

mayca20
26. sep 2012

ahojte baby, potrebujem do vianoc schudnut 10kg. kto sa prida? viete ako hovori - ve dvou se lepe táhne. samozrejme nas moze byt aj viac 😉

elka74
26. sep 2012

@mayca20 ahoj. chudne nás tu veľa. a 10 kg do vianoc by potešilo aj mňa 😀

mayca20
26. sep 2012

@elka74 popravde, 10kg najmenej 🙂 ja som doteraz nedrzala ziadnu dietu, niezeby som to nepotrebovala, ale nemala som cas.. 🙂 teraz som doma a v podstate ten cas by sa aj nasiel 🙂

penelope111
26. sep 2012

@tamichloe Ano celý deň iba vodu, ale jasné že kafíčko a čaj pijem 🙂

penelope111
26. sep 2012

@cencula Však keď chceš vyskúšaj 🙂 Ked to nepôjde sa naješ 🙂 Ja budem mať v sobotu, nedeľu návštevu tak som zvedavá ako to ja vydržím 🙂

cencula
26. sep 2012

díky penelope111 vyskúšam to, ved v sobotu je tá svadba, to možno budem spať do 11,00 hod, potom mi možno chutiť jesť nebude a večer s mi už neoplatí jesť ne?? 🙂 🙂

tosijo
26. sep 2012

no k tomu vodovému dnu. ja som ho držala naposledy ked bol spln, pila som cely den len vodu a na druhy den vaha rovnaka.
teraz som sa cely tyžden nepohla s vahou dole, dokonca som mala +400g za tyžden, bola som bez prehreškov a tak som si včera dala vodovo-mliečny den. hned rano som zožrala nedukanovsky moravsky kolač 😀 . potom som si spravila dukanovsky koktejl z mlieka, tvarohu a jogurtu a pila som ten. a dovečera len vodu. a dnes- 600g. tak asi tak.
od 8.8. mam dole 7,8kg.

ejuskaaa
26. sep 2012

Ahojte,ja som dnes chcela byt len na cesnakovej polievke ale poobede som podlahla aj nedukanovskej strave 😀 Baby aj ja sa pridavam v nedelu ale ja vodovo mliecny,vodovy nezvladam:.) @elka74aj presne u mna,neviem sa prehupnut kazdy den mam prehresok,to som na zaciatku nemavala,este aj ked som varila pre rodinu a ochutnat som musela este aj to som vyplula..)))))))))a teraz si esteaj nalozim 😀

elka74
26. sep 2012

@ejuskaaa dneska sa zatial držím. na raňajky som mala acidko, kávu. na desiatu jogurt. na obed otrubovú placku plnenú kuracím mäskom a na večeru asi tvaroh.

efci
26. sep 2012

Fuha ja som sa dnes drzala tak ako sa snazim kazdy den teda, ale ja som v polke cyklu, tak som sa neovladla teraz podvecer a zozrala som 4 cajove lyzicky nutely. Sice tej "povolenej" co ma pani v eshope na dukanovskej stranke, ale aj tak... Ale brutal ma bolia cely den krize, sem tam aj podbrusko, nervna som... No odveci....

vancouver
26. sep 2012

@dorekapa
Odpovedam Ti ja.Dieta nie je tazka a vsetko o diete si mozes precitat na stranke dukanova dieta.sk.A vsetky co su tu na fore maju s nou skusenosti.Tak si to prestuduj.No a pridat sa mozes. 😉

tamichloe
26. sep 2012

@elka74 ako robiš tu otrubovu placku?dakujem

elka74
27. sep 2012

@tamichloe 1 vajce, 2 PL ovsených otrúb, 1 PL kukur. škrobu, 2 PL bieleho jogurtu, soľ. vylejem na panvicu a opečiem z obidvoch strán. ja si k tomu robím na kocky nakrájané kuracie mäsko osmažené so zeleninou. alebo len obložím šunkou a zeleninou. čo komu chutí