Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 tak, tak 😀
@penelope111 dakujem...a potom tu žemlu normalne jete s mäsom?? je to jedno kedy si ich dam tie otruby..rano,obed ,večer??ako robite tie žemle? mysliš recepty na tej hlavnej stranke dukanova dieta?tam su všetky recepty?a kolačik ked sa robi,ved ťam ide cukor......to by sa nemalo....alebo ta kaša otrubova
@tamichloe Otruby môžeš hocikedy a k hocičomu 🙂 Ano recepty sú na tej hlavnej stránke a aj tu vo fóre je dosť receptov. Cukor sa používa umelý nie normálny cukor. Potom môžeš koreniny, bylinky, 1 PL kukuričného škrobu, arómy a bolero. Bolero je niečo také ako tang, ale bez cukru a dávame si to do jogurtov a tak.
Ahojteeeeeeee,no vazila som sa dnes,nemam ubatok ani prirastok stojim 😀 som si nakupila 2 l kefiru a zajtra idem🙂))aj ked mala by som len vodu ale vzdy lepsie kefir nez dnes strudla 😀 Njahorsie je ze maly tu pozerava na notebooku rozpravky a vzdy tu nieco necha na stole,tycinky chipsy a vzdy sa pristihnem ze jem,sila zvyku 😀 @penelope111 ked uz spominas to bolero ja ho nikd enevidm nikdy..to medzi sumienkami?u nas nemaju fakt,je to mozne?pozrem zajtra v tescu..a to sa kolko moze nasypat do jogurtu?to je lajtrt jedno? 😀
@ejuskaaa Bolero nájdeš v malých potravinách ako jednota, CBA alebo bala je to niekde pri sirupoch. No dáva sa len trošku do jogurtu lebo je to sladké ale ináč si myslím že môžeš koľko chceš 🙂 Ja keď som si dávala mliečny deň tak som si to dávala aj do mlieka a to som vypila dva litre a aj do vody si to niekedy dávam 🙂
ahojte tak sa pripajam asi po velmi dlhom čase.dietku držím asi 5mesiac . 🙂 🙂 🙂 Tie 4 mesiace to šlo celkom pekne dole,asi 14,5 kg dole ,ale ten piaty mesiac katastrofa, 😖 😒 ☹ ☹ ☹ strašna chuť na sladke a to ked je po ruke tak horka čokolada musí byť.Už sa musím polepšiť ale už to ide dole pomalšie,držím všetkym palce pekný den 😉 😉 😉
@penelope111 ahoj možem sa spýtak ako ste dosli na to bolero ja si davam do jogurtov esencie vanilkove,citronove rumove a je to tiež v pohodičke 🙂 🙂 🙂
@bubca7 Ani neviem 🙂 Niekto to sem dal, že sa môže a aj na iných fórach píšu, že sa môže a aj na FB to píšu 🙂 Jasne že môžeš aj esencie 🙂
@penelope111 kde to zoženiem to bolero?ved tang je bez cukru
@tamichloe Neviem či tang je bez cukru a bolero majú v obchodoch jednota, CBA, bala a ešte neviem kde 🙂
@penelope111 dakujem...a 0% smotanovy jogurt?..zajtra to chcem isť pozreť....chcela by som začať...no mam obavy,či vydržim byť na bielkovinach...čo by ste mi poradili kupiť na 1,týžden stravy...dakujem
@tamichloe Treba pozrieť na dukanovej stránke je tam aj jedálniček na prvú fázu možno ti bude vyhovovať. Čo by som ti poradila kúpiť ovsené otruby, umelý cukor, biele jogurty ja kupujem 0,1 % tuku, tvaroh 0,5% tuku, kefír, nejaké mäso (kura, hovädzie mäso, ryby), kukuričný škrob keby si si chcela niečo upiecť, mlieko 0,5% tuku, vajcia a viac ma teraz nenapadá 😀
@penelope111 pripada mi to komplikovane...asi sa vratim k delennej ☹
@penelope111
Penelopka,palec hore za Tvoju trpezlivost.Az ma na stolicke dviha od niektorych otazok. 😠 😠 Tak ako Ti to ide? Ja za 3 dni len 1,8 kg dole.Pokusim sa drzat este v piatok BD a v sobotu zeleninku.No a v nedelu mlicko a cajcek.Vodu by som nevydrzala. 😀 Teda spolu BD budu spolu s piatkom 5 dni.No snad sa to pohne.Tentokrat som sa zatala . 🙂 Drzim prsty aj Tebe. 🙂
dobré ránko. dnes ráno ma váha potešila, konečne sa mi to zasa rozbehlo ako má. takže dnes -0,5kg. celkový úbytok 5,8 kg. 😀 😀 😀 😀
Ahojte,ja zatial sa drzim na kefire ale vsak je este len 10:.))takze ziadny uspech:.))))))))dnes rovnaka vaha aj po vcerajsich strudlach:.)) @penelope111todakuje popozeram to bolero,vidis ja truba som dnes bola v cba a zabudla som na to🙂 Inak schudnutie ma aj nevyhodu,fakt mi vsetko ostalo velkeeeee,od gati,cez tricka a bundy a neda sa kupit komplet satnik naraz 😝
@vancouver 🙂 Mne to nevadí kľudne nech sa kočky pýtajú 🙂 Ja sa tiež pýtam keď neviem 😀 Vieš čo u mňa tá váha nejako stojí nie a nie dole 😒 Začala som tuším v pondelok zo 76,5 kg a dnes 75,5 kg žiadna sláva. Zajtra konečne zeleninka 😀
@tamichloe Nie nie vôbec to nieje komplikované 🙂
@penelope111 aky použivaš umely cukor na pečenie?
@tamichloe Umelý cukor používam cyklamátové sladidlo v tabletkách je zo žltým vrchnákom je chutnejší ako sacharidový 🙂 Niektoré kočky používajú Stevia cukor ten je vraj prírodný.
@penelope111 ahoj, ak sa smiem opýtať, tak čo si vlastne počas prvých dni jedla, lebo vyčítala som že počas prvých dní ješ rovnaké potraviny - bielkoviny. ale našla som aj jedálniček s jedlami tak vôbec tomu nerozumiem 😠
@katarina00100 Neviem aký jedálniček si našla, ale jedla som napr. kuraciu šunku, jogurty biele nizkotučné, tvaroh nizkotučný s umelým cukrom a kakom, kefír, Kuracie mäso grilované, pečené, Na dukan stránke je jedálniček a aj recepty, palacinky s tvarohom, udene kuracie stehná, vajíčka, tuniaka, ryby grilované, pečienku kuraciu. Treba si spraviť nejaké žemle alebo chlebík s otrúb, môžeš si robiť kdejaké placky a viac ma nenapadá 🙂
@penelope111 takže v priebehu dna jem tieto veci, môžem ich ľubovoľne kombinovať? ja som to pochopila opačne, že napr. 3 dni v kuse jem iba kuraciu šunku alebo nízkotučné jogurty
@katarina00100 Tu sú povolené potraviny http://www.dukanovadieta.com/zoznam-povolenych-...
a môžeš ich zjesť za deň koľko chceš a kedy chceš 🙂
Ahojte babky.Objednala som si knihu Dukanova dieta.Uz pred 5 rokmi som sa pustila do tej rozlisovacej 90 dnovej diety a schudla som s nou 12 kig za mesiac.To som bola po porode.Teraz sa oapt gulatim a tak este pred zimou chcem aspon co to zhodit aspon 5 kil...Prosim vas,je ta dieta fak dobra?Schudli ste na nej tolko kolko ste chceli???dik za odpovede

@tamichloe S otrúb si pečieme chlieb alebo koláčiky a tak a dáme si toľko aby nám to vyšlo 2 lyžice otrúb denne. Takže keď si spravím napr žemle zo 6 lyžíc otrúb tak si to rozdelím na tri dni 🙂 Otruby vlastne musíš každý deň, ale len tie dve lyžice. Ak si nechceš piecť pečivo tak si ich dať do jogurtu alebo placky alebo sladkú otrubovú kašu treba si popozerať recepty 🙂