Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 ahoj ja som nezačala a v nedelu som ani vodu nedržala krvácam stále a točí sa mi hlava už s toho 🙂) tak od 3 by som chela začat dnes sa to začalo zlepšovat už musím nabehnút lebo len sladké jem a to som dnes ráno mala váhu 82 katastrofa tak už musím začat 😢
@ninimini Moja však to nevadí daj sa najprv do poriadku ved ja tu budem stále takže ťa tu počkám 🙂 Mna bolí brucho a ms mám mať až o 10 dní a už mi žiada sladké teda nie len žiada 🙂 Som to zas dnes pos.... 🙂
@penelope111 ti poviem dalsie pol roka 😀 ...ale na dalsie leto budeme ake herecky... 😀 😀
@alen24 Ja keď budem dietovať tak jak dnes tak neviem či na leto nebudem mať viac ako teraz 😀
Ahojte kocky,tak som nakoniec zacala az dnes a to poctivo....A Vy ako pokracujete,zacala niekrtora dnes?Baby od kedy sa moze tofu?
@renata32 Ahoj moja. Nie som si istá ale asi od prvej fázy sa môže 😒
@penelope111
No musim sem napisat,ze vodovy den bol fiasko.O 8 hod.vecer som musela zjest 1 volske oko.No a zaludok som mala z toho nanic. ☹ No a celkovy ubytok vahy -100 gramov.Keby som bola normalne jedla asi zhodim viacej. 😒 Nuz co,ide sa dalej.Ja tu 7 nie a nie dosiahnut. 😠 😠
@vancouver Ja zas som spokojná z vodovým dňom aj ked som si dala ovocie 🙂
ja neviem ja som nešťastná, ledva som tie 3 kg zhodila a neviem ani ako a sú späť nie a nie sa prelúsknuť cez váhu 78,5kg a ja túžim po 72kg
Tak dnes BZD zas 🙂 Strašne mi žiada zeleninu tak si robím lečo 😀
Ahojteeeeeee,no ja nic,mam prem MS zerem nechudnem klamem hresim:.)strasny kolotoc,dnes som si dala 2 zemle a cottage a do vecerea musim vydzat na kefire..je to stale tazsie a tazsie,mam neovladatelnu chut na sladke stale..tych 5kil nezhodim asi nikdy ci co,vcera boli 4 mesiace co to drzim v podstate za tie 2som dala dole 1O a tie dalsie 2sa len mocem hore 2 dole 2 stagnacia..no hroza..
@penelope111 ja som mala dnes tiež na obed lečo s dukan chlebikom z mikrovlnky za 4minuty. na večeru asi paradajky s mozarelou.
@tosijo Ja som si dala včera na večeru šalát zo syrom. Dnes budem mať na večeru čo mi ostalo zo včera s obedu hovädzie v rajčinovej omáčke 🙂
baby, je možné že priberám alebo stagnujem preto, že malo jem? kolko by som toho mala zjest za den? rano jem vačšinou jogurt, desiata mlieko/voda, na obed maso so žemlou/zeleninou, a okolo 16-17tej bud šunku s cottage, alebo tvaroh, alebo shake, alebo si robim tu otrubovu kašu, ale po tej mavam rano aj 400g plus. vypijem denne cca 2l tekutim.
@penelope111
@alen24 ahojte tak ja ešte stále nemožem začat včera som opat začala silno krvácat dnes gynekolog a musí mi to opat vypálit aby mi to nekrvácalo len mu nešli prístroje tak to nemohol urobit dnes takže vo štvrtok no a dostala som nejaké inekcie je mi zle a to kvalitne tak od zajtra určite nie 🙂) držkajte sa mi tu 🙂)
@ninimini Moja hlavne sa ty drž a pekne sa lieč. Diéta počká hlavne aby si bola zdravá 🙂
@penelope111 dakujem
Kocky, ak Vas velmi pekne poprosim zasvatili by ste ma niektora do tejto diety? Chcela by som ju vyskusat, este som ziadnu neskusala. A potrebovala by som schudnut a to vela, az 30 kil. Je niekto kto by teraz zacal niekedy, aby sme si mohli radit? Ja mam skor problem urobit si jedalnicek. Co mozem jest a co nie. Dakujem. Napiste mi do IP.
@petrustek myslis Norbi update? http://www.update.sk/ aj tu na MK je o tom forum https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/norbiho-update-ako-sa-vam-dari/
ahojte kocky 🙂 aj ja by som chcela zacat s touto dietou no este kojim ... maly ma 4 mesiace a pomaly chcem zacat aj s prikrmami ... myslite zeby som mohla zacat s touto dietou? zda sa mi ze je bohata na bielkoviny, mäso, syry, mlieko a to je pre maleho oki + zelenina, nemuselo by mu chybat nic ci??? dakujem za rady 🙂
aj ja potrebujem po porode dat dolu 🙂 aspom 10kg 🙂
Ahojte môžem sa vás opýtať kedže vás tu je toľko so skusenostiami s dietou,..ako ste začali čo a kolko ste toho jedli? pozerala som sa na stranku dukanovej diety no je to tam napísane nekonkretne. Chcela by som aj ja schudnuť nejaké to kilo,..dakujem 🙂